Akıllı kadınlar ise kocalarını kral yaparlar ve kendileri de kraliçe olurlar... ! Problem?
Beyler eşinize bunu yapar mısınız? (Resimli)?
Akıllı kadınlar ise kocalarını kral yaparlar ve kendileri de kraliçe olurlar... ! Problem?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yeri geldiğinde canını bile verebileceğin eşinin ( öyle değilse boşa yaşamayın zaten) ayaklarını yıkamaktan neden çekineceksin ki? Belki hastadır iyi gelir belki yorgunluğunu alır sırf gönlü olsun diyede yapılır yani Karı koca arasında paylaşılan şeylerden sonra bunların lafı bile edilmez ki :). İki taraf içinde gurur, onur kırıcı bir durum değil bence. Ama hem erkek hem kadın kibarca rica etmesi lazım. Misal " Kalk l*n ayağımı yıkayacaksın" diyen bir erkeğe her şeyin yapılması mübahtır aynı şekilde kadınında istemesini bilmesi lazım.
Ben öyle yaparım işte kalk lan yıka ayaklarımı falan :D
:) pek hoş olmaz yani tatlı dil devreye girmeli :). Duruma göre o su kafadan aşağıya dökülebilir :D hatta sıcak su ile haşlama girişiminde bulunabilirler. Sonu pek hoş olmaz yani
Ne kadarda layt bir erkek. Abi yok ya kadın her zaman yerini bilecek. Nerde eski zamanın insanları o saygı denilen şey. Şimdi bir söyle. Bin söylüyorlar sana
Layt mı :). Ne alaka ya? Eşine kötü davranınca mı delikanlı olunuyor :) saygı diyorsun birde.
" kalk lan ayaklarımı yıka" demek saygılı bir davranış mı :).
Yok artik
ayak masajı gibisi var mıdır yaaa... ben de yaparım, eşim de yapar. yorgunken insan o kadar rahatlıyor kiiii... nedir yani ayak yıkamam yıkatmam demenin alemi? hamileyken hele, ayakkabılarımı hep o giydirir, çıkarırdı.
Kulağa hoş geliyor bak
Erkek adam böyle yapmaz
Cevap
54Cevap
neden yapılmasın ki sen eşinle evlenirken iyi ya da kötü tüm günde yanında olmak icin evleniyosun. hasta olsa yapmıcak mısın? tamam hasta olmasın cok yorgun olsun tüm gün calısmıs olsun ne var yani sen onu mutlu etsen o seni kat kat mutlu eder herşeyi yapar senin için
Evet yapiyrm ne var. O bana 2 tane evlat vermis bu gune kadar dirdir edip kafami sisirmemis. Herzaman bana destek olmus. Ben ayaklarini yikamisim cok mu.
En İyi Cevap tebrikler abim 👍👍👍
Dünyanın en şanslı erkeğin . Eşin türkmu
Evet kanli canli turk. Ben onun icin zamaninda kahramanlik yaptim oda benim icin eleinden geleni yapiyor. Biraz da karsilikli bu işler
Ne var bunda bu sevginin göstergesi çok delikanlısınız ya gerçi bende yapmam ne yapcam o benim ayaklarımı yıkasın
Ahahahag olm nasl bir şeysin sen ya
Çok saçma bu şeyler ya hastalık olmadığı sürece. Ben yapmam ve yaptırmam.
Kızımıza bak . Yapacak adam bulduda yaptırmam diyor
Çok ağır ameliyat geçirdiğim de eşim çok daha fazlasını yaptı çok şükür evet buldum yapacak adamı ;)
Ne kadarda evli bir bağyan
Seviyorsam ve seviliyorsam sirtimdada tasirim ayaginida yikarim insan asik olsugu kisiye karsi koyamazki cok buyuk bsey degilse ilgisini sefkatini eksik etmesn aldatmasin kazansin güvenimi yeter ayak yikamak neki o usumesin diye istanbulu yakarim gerekirse Allahima kitabima yakarim
Hayatı paylaştığınsa o kadın. Burnun kanadığında bile canı senden daha çok yanıyorsa ve artık senin de "babalar günü" nü kutlayanların varsa. Bırak ayaklarını yıkamayı, o ayakları öpmelisin. Annenin kıçını yıkadığı günleri unutmadan yapmalısın üstelik bunu.
Ben yaptırmam ama yapmasını istersem de yapsın bir zahmet.
Ne kadarda kararsız bir kız
Kararsız olduğumu nereden çıkardın
Hoşuna gidermiydi
Hayır
Ben yaptırmazdm ya o bir şefkat ve bana fazla gelir aman allahım :D
Yeri gelir o bana yeri gelir ben ona. evlilikte böyle birşeydir, kadın yapar erkek yapmaz diye birşey yok. kadınlar bizim kölemiz değiller, evlilikte üstünlük olmaz, kadınlar baş tacımızdır. Dinimiz böyle buyurmuştur
çok kötü insan kendi kişisel bakımını kendi yapmalı
Öyle büyük konuşma ama
büyük konuşmadım ki :D
Ben istemem zaten yapmasını ya elim ayağım var çok şükür
Ya sana bir şey olursa
ben yaparım da ayakkabının içine çorap giyerim yani. D
Haha. O nasıl bişey
eğer eğilemeyecek durumda bir rahatsızlığı varsa neden yapmayayım?
Eşimin çocuklarımın annesinin ayaklarını yıkamak benim delikanlılığımı veya adamlığımı mı zedeler?
Bırakın bu işleri.
Ben yaparım hasta falan olursa normalde yapmam ama kalksın yıkasın...
Valla bilemedim simdi yapar miyim diye. Esimin bana yaptigi fedakarliklara bagli o. Iyi bir es olursa yapardim sanirim tiksinmem ben sevdigim kisilerden,
Kız arkadaşım Manisa' ya gelin olarak gitti, oranın adetlerine göre damat çeşme başında gelinin ayağını yıkıyormuş ve arkadaşımın ayağını da yıkamış, yani böyle bir olay gerçekte de var :D
Fuf :D
Yok ya oluyorum oksurukten bir kalkip neyin var demiyor. Uyuyor horul horul.
Adam gibi adam :D
Hep boyle oluyo iste ben yapmam diyolar ama karsi taraftan kendisine yapilmasini istiyolar bu ne yaman celiski anlamiyorum
Kadınların yapması normaldir ama bak ne kadarda tuhaf karşılanıyor erkeğin ayak yıkaması nerde görülmüş. .
Ama ben yaptırmam asla o kadar şefkat fazla gelir bana
Bide cinsiyet ayrimi yoktur derler kulliyen yalan demekki
Sen inanıyormusun olmadığına . Yani olmaması gerektiğine?
Olmadigina inanmiyorum kesinlikle var. he bana sorarsanki sen yikarmisin erkek olsan diye ben yikardim sahsen seviyorsam eger tabi abarttmamak kaydiyla
Kızlar için hayat daha bir zor. Bazen kendimi onların yerine koyabiliyorum. .
Orasi zaten kesin kizlar icin hayat cokmu cok daha zor
Mesela gece bir şey lazım oluyor saat bir gibi çıkıp rahatlıkla büfe bakkal v. b gibi yerlere gidebiliyorum. bir gün yine düşündüm ya kız olsaydım ben napardm ya. bir kez daha şükür ettim :D
Kiz olsaydin cikamazdin iste. bu soyledigin sadece en basit ornegi 😃
Hiç çıktın mı peki o saatlerde falan
Hayir o saati gectim hava karardiktan sonra hic cikmadim tek basima
Ben kıbrısta yaşıyorum. . burada olsan çıkardın rahatlıkla. Gece 4 te bile sokakta yanlız gezen kızlar var. Ben yüzüne bile bakmam.
Vardir elbet orasini bilemicem herkes ben gibi degil sonucta ☺
Orda olsam yine cikmazdim belli bir saatten sonra orasida var ☺
Korkarmsn :D
Yo korkmamda aliskanlik iste insan aliskanliklarini degistiremiyo kolay kolay.
Mesaj atayım uyarsa laflayalm mı yürümek gibi olmasında :D
Bu konuyu geçelim hani gelip buyur ayaklarımı yıka önce. Falan böyle şeyler olmasın :D
Ozelden kimseyle konusmuyorum k. bakma ☺
Ne kadarda prensipli bir bağyan
Oyleyimdir ayiptir soylemesi 😃
Maksat muhabbet ti benimkisi.
Anladı?
Anladim
yaparım. açık ve net. yeri gelir o da bana yapar. yeri gelir hasta olursun ya da o hasta olur hersey yapilir yani.
Elim ayağım tutuyor kendim yaparim ama sağlığım el vermiyorsa rica ederim eşimden yaparsa yapar yapmazsa yapmaz yine ama onun dışında kendim yaptirmam
Hamile olunca yapmak zorundasiniz. .
O şişen ayaklara masaj. .
korkmayın bir yeriniz eksilmez. ;)
İyide benimde göbeğim var ne olacak
ayakkabını baglayabiliyosan bunuda yapabilirsin. . Ama olur ya Allah göstermesin bir bel ağrısı bir rahatsızlık yaşlılık olur eşin yapar yani hayatta yapmam deme sende. .
Bu tarz şeyler kimseden birsey götürmez gocunacak birsey değil. . sevdiğin insan için yapiyosun.
Fileli çorap giyerse olabilir bak aslında :D
çorapla bogul
Sanırım sen kışkırtmak için giyiyorsun
giydigimi kim söyledi.
Öyle geldi bana. . Nickin falan boşuna değil heralde.
yaptigimiz herseyi doluya mi yapıyoruz öylece sacmaladim belki onu da geç seni ilgilendirmez geyip giymedigimden
İyide niye Kezbana bağladın. .. . Sono olgolondormoz goyop goymodogom! :D yok mu lan şu türk kızları. . .
Var ya .
Seve seve yapacak kadar delikanlıyım bişey mi oldu?
Oldu ki eşin ameliyat oldu ayaklarına eğilemiyor. Yine de yapmayacaksan evlenme ya
Yapsın bence çok romantik çok hoş benim Ayağım hiç kokmazki
Evet hiç kokmaz ayakkabıyı bir çıkartsan doritos gibi kokar eminim
Sıkıntı yok yaparım bunu yapmam eşime verdigim degeri gösterir
Yaptırmam :D Yapan erkekle de olmaz ya zaten. O ne öyle yani. Erkek dediğin bir ağır olmalı
İşte aradığım cevap. .
Cok yorgun ve ayakları çok agrıyorsa Tabikide yaparım Eşim lan o benim hayat arkadaşım
Ayak ne ki komple yıkama yağlama yaparım eğer isterse
Ben yapmam, kendime de yaptırmam... Ama hastalık olur filan o zaman ayrı, o zaman yıkarım tabi.
Yaparım pekâlâ
Yapmak neden yanlış olsun ki?
Benim delikanlılığımdan ne götürür?
Bir erkeğin karısını düşünmesi onu mutlu etmek için çabalamasının nesi kötü?
Kimse yapmamali ne kadin ne de erkek.
Evet pampa
O yapince oluyoda sen yapinca ne oluyo dwlikanlilikla ne alakasi var delikanlilik dusarida evine zarar verende ailene zarar berende yapilir sonucta wvin icinde sen bir kocasin babasin eşsin yani
Yaparım tabi neden yapmayım. Hemde seve seve yaparım.
çok kılıbık ya istemem 😂😂
Yapmam ben yaptırmamda
eski sevgilim yıkamıstı denizden cıkınca ayaklarımı :)
Oyş
Anladım. öyleyse evlisiniz şimdi :DD
Gelsin şimdi yapsın?
Erkekler bizlere nazaran daha hassaslar
Titizlik konusundamı
Çoğu türk kızı o yüzden evde kalıyor zaten
Bana Yapani doverim eeee herkez ne yapmasi gerektigini bilecek
Bu köle olmak değilki rahatlatmaktır neden yapmayayım canı sıkılıyorsa. Ayak sinir olarak yoğun bölgelerdendir karını rahatlatmak istiyorsan yaparsın
ne olmuş tabiki yapılır sen ona bakacaksınki oda sana baksın
Asil yapmayan delikanli degildir. O kadin size yaparken keyfiniz yerine geliyorsa, sizinde ona yapmaniz onun hakkidir..
Hasta falan zor durumda ise dilimle yalayarak bile temizlerim asdfg
Ne kadarda fetiş bir erkek!
Sağlık problemi varsa tabi yaparim. evlilikte herşey olur. ölürüm BN sevdiğim için bu ne ki
Sen adamlıgını yerine getirde elbet kadında sana kadınlıgını yapar..
yaparım yapmasına da benim karı yaptırtmıyor ne kadar enteresan di mi? :)
Ahaha sırf fantazi olsun diye yapacaksın heralde. Yaptırmaz normaldir
yoo fantazi olsun diye niye yapayım? ayakları ağrıyordu çok yorgundu istersen yıkayayım leğende iyi gelir dedim istemedi
Yaparım ama haketmesi lazım :) masaj yaparım yıkamaktan öte
Varsa basarim nikahı
@Vilademir3591 ahahahaha
@Vilademir3591 fetişmsn kardeşim.
Sacmalama konu bu degıl tabıkı @Kakül özel mesajdan sormak ıstıyorum lütfen
Sen İranlımsn
Niye yapunca incilerimizmi dökülüyo yaparım aga
neden yapmazsın=?
Ayakları çirkinse yapmam :D
mına bile koruz yeri gelir...
Hangi devirde yasiyoruzz
Sartlar degisir, bilemezsin delikanli (!) kardeşim