Aslında bunları anlatmamam için sevdiklerim üzerine yemin ettirmişti ama benim günlerdir aklımda. Annesi bunu hocaya götürmüş sürekli sinir krizi geçirdiği için. Hoca da buna sen ilerde ilim sahibi olucaksın ve beynin bizden daha gelişmiş demiş. Daha doğmadan annesine büyü yapılmış ve o büyü arkadaşa geçmiş. Her neyse anlattı bu bana derste. Ertesi gün aradım bir naptı falan diye. Gece hiç rahat bırakmadılar dedi. Duvarı tırmalamışlar ve cilli gibi sesler çıkarmışlar anlattığına göre. Ve seni alıcaz deyip gitmişler. Ya bende korkarım yani böyle işlerden. bir de en yakın arkadaşım kardeş dediğim biri. Sizce napmalıyım ya da yalan mı söyledi?
Cevabın nedir?
+1 yılHıfz suresini 7 kez okumak lazım. Çok güçlülerse hiç bir sure etki etmez zaten. Böyle bir olay daha önce okumuştum Atakan diye biri cin öldürüyor ve arkadaşına atıyor suçu musallat oluyolar falan. Aynı bunun gibi garip ve tuhaf sesler. Annesi onu arapça kelimeler söylerken yakalamış uykusunda. Hocaya gitmek lazım. Ama çok bilgili olması lazım. O da olmazsa musallat olan cinler öldürülmeli. Ama bu da bir insan öldürmek kadar günah
08 Yorumla
Soran+1 yılO hikayeyi bende biliyorum. Atakanın mavi gözleri forever :D neyse yani ondan bana falan geçer mi
- +1 yıl
Büyü yapılan kişide kalır diye biliyorum. Bellide olmaz :DD
Soran+1 yılKorkutma ayol böyle giderse 1 gecede hatim edicem :D
- +1 yıl
Valla çok güçlülerse sureler etki etmez. Allah'ın merhametine kalmış olur.
- +1 yıl
Arkadaşım sen fena sallıyorsun ya Allah affetsin seni. Neymiş çok güçlülerseymiş hiçbir sure etki etmezmiş. Sure dediğin Allah' ın ayetleri değil mi? Allah' a rağmen Allah' ın izni olmadan hiç bir şey ona zarar veremez. Hem hadi diyelim buna musallat olanlar güçlü cinler. Ne yapacak eline pıçak alıp cin mi avlayacak biraz insaf be insanların duygularıyla oynama.
Soran+1 yılYa olm ben gidip kuran okuycam neden tutuyosunuz beni
- +1 yıl
Dediklerini açıkla o zaman. Allah yüce kitabında ne diyor? Büyü yapanda yaptıranda cehennemliktir diye kesin olarak açıklıyor. Şu halde Allah' ın ayetlerine sığınmaktan başka şansımız yok üstelik sana güçlü oldukları taktirde işe yaramayacağını söylediğin ayetlerin her biri onlar üzerinde ölümcül etkiye sahip. Yani boş konuşup insanları dinden soğutma.
- +1 yıl
Saçma görüşlerinizi kendinize saklayın. Cinler öldürülmeli ne demek yahu? Cinler ve biz ayrı boyutlardayız senin bildiğin şeyler olmaz yani. Sadece belki görünürler ki ben saçma olduğuna inanıyorum. Cinlere inanmıyorum varlıklarına allah affetsinde. Allah kulunun bir kötülüğünü istemez insan sadece kafasında kurgular diye düşünüyorum. Kaldı ki gördün mü bildiğin en güçlü duayı oku kolayca giderler.
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok detayını bilemiyorum ama bildiğim şey şu ki; cinler insanlar gibi Allah’a tabi olan insanlardan yaklaşık 2000 yıl önce yaratılmış metafizik varlıklardır. İnsan gözünün göremeyeceği enerji boyutunda yaşayan bu varlıklar tıpkı insanlar gibi doğmakta, yaşamakta ve ölmektedirler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka bir hocaya gitsin dua felan yazsınlar uzaklaşsın kızdan yazıktır kafayı yer.
02 Yorumla
Soran+1 yılUzaklaşsam anlar mı acaba daha kötü olur belki
Cevap sahibi+1 yılKendi iyiliğin için sorma ne oldu bitti diye o da konuşunca dinlemek istemediğini söyle. Ona da söyle yastığının altına kurani kerim koyup uyusun. Öyle şeyler olunca Allahu ekber desin.
Rukyeleri dinlesin, hep abdestli dolaşsın, yatarken nas felak ayetel kürsi okusun.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
13Cevap
+1 yılÖnüne gelen görüyo zaten herkes seçilmiş kişi böyle saçmalıklara inanma arkadaşın dikkat çekmeye çalışıyo sadece inanma cinler gerçek olsaydı ve anlatıldığı gibi olsaydı afedersin ama arkadaşını dili korkudan kıçına girerdi hele ki bilinç altına yerleştirilmiş cin hikayeleri varken onları görse bile anlatamazdı yemezdi yani 😄
00 YorumlaDiğer konusunda 676 cevap paylaştı. Ya allah affetsin ama cinlerin olduğuna inanmıyorum şimdi allahım korusun görürüm falan ama saçma buluyorum. Hele böyle görüyorum nette içine cin girdi şeytan girdi diye acayip saçma geliyor. Allah kullarına zarar gelmesini istemez. O kafasında kurguluyor biraz gerçeğe odaklansa gerçekleri görür kesinlikle. Bende daha çocukken geceleri evde ütü masasını öcü veya nesneleri bir şeylere benzetirdim ve aniden kalkıp o nesnenin üzerine yürüdüğümde aslında yanıldığımı anlardım
015 Yorumla- +1 yıl
Kuran'da cin suresi var ve cinlerin yaratilisi anlatiliyor. Birseyler yazarken biraz ne yazdiginizi bilerek yazin ki neyi inkar ettiginizi bilin arkadasim...
- +1 yıl
@DesignerGFX Bana göre böyle arkadaşım. Bence cinmiş periymiş o tür şeyler yok. Allah affetsin inanmıyorum. Tasası sana mı düşmüş. Günahı benim boynuma
- +1 yıl
Tasa değil uyarı idi bu.. Bana ne kardeşim inancın sana ait. Ama ilginç olan hatta ironik olan "Allah affetsin" dediğine göre Allah'a inandığını imâ ediyorsun. Ama Allah'ın indirdiği Kuran'daki CİN SURESİ'ni (Allah'ın ayetlerini) reddediyorsun.. Sıkıntılı durum Allah yardımcın olsun :D
- +1 yıl
@DesignerGFX Evet allaha inanıyorum ve müslümanım elhamdülillah. Evet kuran dada yazıyor ama ben kabul edemiyorum. Allah kusursuz bir kul olarak bizlere yarattı. Zarar görmemizi istemez. O yüzden yok içine şeytan girdi yok cin girdi pek inanmam. Bütün bunların kişiden kaynaklandığını sanıyorum. Ne görmek istersen onu görürsün kafanda ne yaratırsan onu düşünürsün..
- +1 yıl
Allah Kuran'da "içinize şeytan cin girer" gibi bir şey buyurmuyor zaten. En s'indirik konuda bile konunun kaynağını araştırır doğruluğunu incik cıncık edersiniz ama Kuran ile ilgili bir şeye inanıp inanmamakta açıp kitabı okumaya tenezül dahi etmez, okumadığınız kitap hakkında yorumda bulunursunuz. Bana burada "Ben Hristiyanım, Yahudiyim hatta Ateistim" desen eyvallah kardeş senin inancın saygı duyarım derim, dibine kadar saygı duyarım. Ammaa Hem "Elhamdülillah Müslümanım" hem de "Allah'ın ayetine inanmıyorum" dersen sana koca bir s'tir çekerim kardeşim. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. Allah'ın ayetinden şüphe duyuyorum ya da inanmıyorum diyorsan ve nasıl aynı anda Elhamdülillah çekiyorsun müslümanım diyorsun? inanıyorum deyip te tedirginlik duyduğun veya ilim olarak zayıf olduğun konu olsa bunu da anlarım ama sen direkt apaçık ve NET "Allah'ın cinlerle ilgili ayetlerine inanmıyorum" diyorsun...
- +1 yıl
"Andolsun, biz insanı kuru bir çamurdan, şekillendirilmiş bir balçıktan yarattık. Cinleri de daha önce dumansız ateşten yaratmıştık. (Hicr Suresi / 26-27)"
- +1 yıl
@DesignerGFX Gelir bana s'ttir çekersin ha? Senin müslümanlık dediğin olay neyden ibaret? Kimsenin mi günahı yok herkes mi sevap işliyor? Müslümanım diyip camilerde ayakkabı cüzdan çalmak mıdır müslümanlık?
Dinin emirlerine uyuyorum diye türban takıp alta tayt veya gösterişli şeyler giymek mi? Yoksa içki içmek mi?
Şuana kadar kim doğdürüst diyebilirki müslümanım diye. Onca müslümanım diye geçinen insan var ki günahkar. Git onlara çek bakalım "sittiri". Ne cevap verirler sana.
Ben kuranda gördüğüm halde inanmamayı seçtim cinlere. Sırf inanmıyorum diyede senin düşüncenle müslüman olmuyorum. Neyse kardeşim Allah biliyor ya bizi gerisi boş hadi eyvallah - +1 yıl
Kardeş saçmalamaktan başka bir söz söylemiyorsun ya.. Birde inanmıyorum dedikten sonra "Allah beni biliyor" diye Allah'ı şahit gösteriyorsun. Ben sana ne diyorum; bak inanç özgürlüğüne karşı bir insan değilim... "ATEIST" olsan dahi saygı duyarım hatta saygının dibini duyarım herkesin inancı kendine istersen domuza tap.. saygı duyarım... Ama "Ben hem Elhamdülillah müslümanım hem de Allah'ın ayetini reddediyorum" demen kusura bakma da bir hem hem "Türkiyemi seviyorum" deyip hemde "Türk Bayrağını yakıyorum" demek gibi birşey.. Bu ne çelişki?
Günah sevap işleyenlerden dem vurmuşsun, içki içmekten kıyafetten dem vurmuşsun. Onların günahı kendi boynuna, onlara biz "salih müslüman" mı dedik? Ki biz burada günahtan sevaptan bahsetmiyoruz, bak senin olayın farklı: "Sen hem MÜSLÜMANIM diyorsun ki "müslümanım demek Allah'a inanıyor ve onun ayetlerinden şüphe bile duymadan inanıyorum ve kabul ediyorum" demek.. Ama bunu derken de "Allah'ın ayetine inanmıyorum" diyorsun.. (FATAL ERROR) - +1 yıl
@DesignerGFX Beni sürekli ateist ile nitelendirdikten sonra eline ne geçecek? Ateist olsan bile diyip duruyorsun. Yaptığın şey iftiradır. Bende her görüşe saygılıyım da sürekli bir ateisttir gidiyor. Ha inanmadım cinlere ateist oldum gözünde.
Senin dediğine göre namaz kılamayacak durumda olan biri hastalığı olan biri namaz kılmıyorsa müslüman değildir. İlla namaz kılmalı kitapta öyle yazıyor çünkü veya 1 erkeğin 4 kadın alabilmesi durumundan söz ediliyor ha yapmadık müslüman değiliz. E kitapta yazıyor harfi harfine uymalıyız. Hani neredeydi dinde zorlama yoktur lafı? Bir kız türban takmadı diye müslüman olmuyor senin gözünde. E takmalı kitapta yazıyor? Uygulamadı bu kesin ateisttir deisttir. Burada mantık nerede? Senin değişinle (Fatal error).
Dediğim gibi günahı benim boynuma benim tercihim bu yönde. Allaha veririm hesabımı bu hesapta ne seni ne başkasını ilgilendirmez. Müslümanlığımı sorgulayacak adamın da ne kadar "müslüman" olduğunu bilmek isterim - +1 yıl
Yahu anlatamiyorum galiba. Ben cinlerin varligina inanmadigin icin ateistsin demiyorum. Ateist olsan bile saygi duyarim inancin beni baglamaz diyorum. Ama hem "elhamdulillah muslumanim" deyip hemde "Allahin ayetine inanmiyorum" demek sacma diyorum anlatamiyorum mu? Bu nasil celiski? Hem "dogayi seviyorum" deyip hemde "kahrolsun orman" diyerek orman yangini cikarmak gibi birsey bu... 😄 Ey Allahim ya
- +1 yıl
Kurani okumamissin ve okumadigin kitap hakkinda ahkam kesiyorsun. Kuranda 4 kadin almazsaniz musluman degilsin mi yaziyor? Bir "felsefe yazarinin" dusuncelerini arastirman gerektiginde bile kitaplarini okuman ve ona gore analiz yapman gerekirken.. Okumadigin bir kitap hakkinda yorum yapmak herhalde akademik olarak ahmakliktan oteye gidemez. Ac oku da oyle konus... !
- +1 yıl
@DesignerGFX Ben konuyu kapatıyorum hala açıyosun tamam kardeşim sen cennetliksin ben cehennemliğim tamam oldu bitti hadi işine
- +1 yıl
Bana bak oyle hadi isine vs. diye konusma senin karsinda kucuk kardesin yok senin yasinda yegenlerim var velet once saygili olmayi ogren de sonra saygi duyulmasindan bahset Surda yasin kucuk olmasina ragmen adam yerine koyup sana cevap veriyorum benim agzimi bozdurma. Sana kim dedi ben cennetligim sen cehennemliksin diye? yazdiklarimi g'tunle mi okuyorsun sen? Ben sana sozlerinin birbiriyle celistiginden bahsediyorum ve uzerine de "yoksa inancindan banane" diye de ekliyorum her seferinde. Bir insanin (misal veriyorum) hangi takimli oldugunu kimse yargilayamaz.. Ama biri acikca "ben hem Besiktasliyim" deyip ayni kisi hemde ayni anda Fener formasi giyip "s'kilmis Besiktas" derse, afedersin ama bu ne celiski diye sorarlar, sen nasil Besiktaslisin lan? Derler. Benim sana anlattigim mantik buydu. Yoksa dinin inancin beni ilgilendirmez ama hem muslumanim deyip hem Allahin ayetini ayak altina alirsan tepki alman normaldir. Birdaha da bana kardesim lafini ederken "yaş" bolumune bir bak önce
- +1 yıl
@DesignerGFX Bak tamda sana yakışan bir yorum oldu şimdi. Ne kadar müslüman olduğunu koydun ortaya şimdi. Benim hatam yobazlarla oturup afam gibi konuşmak oldu merak etme bir daha da olmayacak zaten buda son yorumumdur hadi kendine müslüman kardeşim. Bu yaşa gelmişsin hayatını sadece din üzerine soyutlaştırmışsın bide müslümanım diye geçiniyorsun. En başta sizin gibi yobazlar gidecek cehheneme bundan emin olabilirsin.
- +1 yıl
Bu tür yorumlardan dolayıda görüşe saygı duymayan ters düştüğü zaman yadırgayan kişilerde tipiktir. Aynı sen o yüzden seni bir büyüğüm olarakta kabul etmiyorum. Sen sırf hayatını din üzerine soyutlamış belirli kalıplardan çıkamayan birisin adam gibi konuştukça yüz buluyorsun bidaha yorum atma şuraya
+1 yılKardeşim hepsi yalan ötesi :D Kendi kafasında kuruyor ve büyü zannettiğiniz gibi sürekli olan birşey değil anlıktır :) Şimdi o ona öyle bir inanmış ki gökten ayet inse onları kafanda sen tasarlıyorsund iye inanmaz :D O arkadaşın kendine zulm ediyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılSence napmalıyım ondan bana geçer mi?
- +1 yıl
Kardeşim sende cinleri görebileceğine inan , kafanda kur sende görürsün gerçek olmayan şeyleri gerçekmiş gibi :D
Soran+1 yılBari sen beni ciddiye al ya lütfen :D yalan mıdır sence
- +1 yıl
Kardeşim ben sana anlattım nasıl olduğunu ciddeye aldığım için size yazdım. Sen ona ne yaparsan yap o gördüğü şeylerin cin olduğuna ALLAH'tan çok inanmış durumda. Bu kişi inanılmaz bir şekilde kendine zarar veriyor sana hiçbir faydası olmaz.
- Diğer konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılKonuyla ozel olarak ilgilenmez ve caba gostermezsen onlarla ilgili ve Allah'a inanan bir mumin isen durup dururken hicbir varlik sana zarar veremez. Allah seni korudugu surece kim sana zarar verebilir?
02 Yorumla- +1 yıl
Sana hangi cümlemde "şu cennetliktir bu cehennemliktir" dedim diyorum daha benim sorduğum şeylere cevap veremiyorsun, ama sana benden bir tavsiye, üslubundaki terbiyesizliği de görmezden gelerek bu tavsiyeyi veriyorum, terbiyesizliğini de yaşına veriyorum; Her konuştuğun insanı hayatında konuştuğun beyinsizlerle kıyaslarsan böyle daha yazıyı okumadan ve soruları anlamadan cevap verdiğini zanneder kendin yobaz olduğun halde önüne gelene yobaz yaftası yapıştırmaya kalkarsın. Ben sana en başından beri "ister karşımdaki ateist olsun ister hristiyan" benim için farketmez saygı duyarım diyorum hâlâ bana "yobaz, yok cehennemlik dedin cennetlik dedin, inancımı yargıladın vs." gibi saçma sapan cümle kuruyorsun. Benim onlarca ateist arkadaşım da var, gayet seviyeli sohbet ediyor birbirimizin inançlarına saygı duyuyoruz. Benim lafım senin hangi dine inandığın değildi. Benim lafım "müslümanım" dediğin halde Allah'a hakaret etmendi..
- +1 yıl
Şimdi seni terbiyesizliğinle başbaşa bırakıyorum, adam gibi yazmış da yüz vermiş, Sen adam olsan önce terbiyeli konuşursun. Hadi şimdi kendi kendine "bana cennetliksin cehennemliksin dedi hohoo" gibi laflarla takıl bakalım.
- Diğer konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılDedikleri doğru olsa bile senin yapabileceğin hiç bir şey yok. Yalan söylediyse de sende bunu yayarak alet olmuşsun aferim ne güzel dostlarsınız aranızda sır bile saklayamıyorsunuz.
08 Yorumla
Soran+1 yılMuhabbeti keseyim mi napıyım
- +1 yıl
Madem bu kadar korkuyorsun ne demeye bu konuyu yayıyor ve bu kadar ilgileniyorsun bilmiyor musun ki onlar isimlerini zikredenlerle beraberlerdir. Hem Allah dururken sen onun yarattığı mahlukattan ne hakla korkuyorsun. Allah istemediği sürece hiç bir şey Allah' a rağmen sana zarar verebilecek değildir!.
Soran+1 yılPeki madem ondan bana geçer mi? Ya pek bilmiyorum böyle işleri
- +1 yıl
Bu bulaşıcı bir hastalık değil ki geçsin. Arkadaşınla da irtibatı kesme. Acınası bir durum olur bu yaptığın. Allah' ın ayetlerine sığın hiç bir şey sana zarar veremez.
Soran+1 yılBazıları güçlülerse ayetler de işlemez diyor. Bunu da açıkla madem :D
- +1 yıl
O he neye dayanarak bunu söylüyor bilmiyorum ama bana haşa Allah' tan daha güçlü bir şey göster ben ona tapacağım. VAr mı böyle bir şey yok. Peki Kur'an kimin ayetleri? Allah' ın değil mi? Allah' a rağmen O' nun izni olmadan hiçbir şey sana zarar verebilecek değildir. Sen kurana sımsıkı sarıl O yanında olduğu sürece ne insanlar ne de başka varlıklar sana zarar veremez eğer böyle bir şey oluyorsa bilki Allah seni çetin bir sınav ile sınıyor sabredip O' na sığın ve O'ndan yardım dile.
Soran+1 yılPeki çok teşekkür ederim. Sence ona karşı nasıl davranıyım?
- +1 yıl
Tavırlarında herhangi bir değişiklik olmasın. Onlardan da korkma ve korktuğun olursa da felak ve nas surelerini oku yeter. Yatsı namazından sonra da amenerrasuli duasını oku sabaha kadar ne insanlardan ne de cinlerden hiç kimse sana zarar veremez bütün belalardan korunursun bir şey olurda ölürsen de şehit sayılırsın. Ayetel kursi duasını okursan da o bir çeşit zırh gibi seni şeytanlardan ve cinlerden seni korur.
+1 yılbüyü başkasına geçmez grip değil bu 2 cinlerin hangi kabileden olduğu öğrenilmeli 3 çok profesyonel bir hocaya görünmeli 4 bunun şakası olmaz senin yerinde olsam bir gece yanında kalır durumunu gözlerdim
00 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cin süresi vardır Peygamber efendimiz s. a. v namaz kıldırırken sesli gürültülü gelmişler Ses çıkararak geliyor olabilirler bilmem ama Rukye ayetleri var onları okuyabilirsiniz youtubede vardı bakabilirsiniz ama anlattıkları ne kadar doğru bilemem
00 Yorumla
+1 yılben 15 yaşındayken gördüm suret değilde gölge olarak herkez sana öyle gelmiştir diyor ama, o an yaşadığım korkuyu bir ben bilirim hala aklıma gelir
00 Yorumla
+1 yılEger dogruysa dua dan başka siginak yok ama yalansa zaten gunaha giriyor
00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Adres gönder bende geliyorum... Hiç inanmam ve de denk gelmedi
00 YorumlaDiğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bilmiyorum ama ateistler bunuda aciklayin
013 Yorumla- +1 yıl
Bunu bilim açıklamış zaten... o şahsın 15 gün kadar hastanede yatması lazım
- +1 yıl
yalan
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
peki. s
- +1 yıl
Azrail gelmiş öldürmeden mi gitmiş 😂?
Ha bir şey geldi diyelim azrail olduğunu nereden biliyorsun?
Ölümden dönüp görmeyen de var biri de benim?
O görmüş bu söylemiş diyerek bir yere varamayız - +1 yıl
Öyle bir yere varılmıyor degil insanlar zavallı bir biçimde bir yere vardığını zannediyor. Ben de üstün körü anlattım 😉
Böyle birşeyler var ama yalanmı bilemem
00 YorumlaDiğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. olabılır, var olan şeyler bunlaar.
10 Yorumla
+1 yılBende gecen gun noel babayla pistirik oynadım
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha çok mu komik ya ciddi bişey konuşuyoruz burada
- +1 yıl
Daha sonra zeusla uzun esek oynadım, hades e pandik attım, ozirisin sacını cektim
- Diğer konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılbeni neden korkutuyorsun :D :D
00 Yorumla - Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik bir rahatsızlığı vardır belki kızın :-\
00 Yorumla uslu bir kız olursa sirinleride görür
12 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle şeyler deme ya :D
Gece gece yazmayın böyle şeyler
00 YorumlaDua falan yok muydu bu seyler icin?
00 YorumlaNe cini Yav cinlendirmeyin insanı!!!
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem