Bu söz Nazideki işkence kamplardan birisinin duvarında yazan bir söz. Bu iç burkan söz hakkında ne düşünüyorsunuz? Nazi kampında işkence gören biri olsaydınız siz neler düşünürdünüz?
Eğer Tanrı Varsa Onu Affetmem İçin Ayaklarıma Kapanmalı?
ALLAH-in bizi yaradib bize bahs etmis oldugu bu hayat ve bu guzelliklerle dolu olan dunya ve sonsuz evren karsisinda hic bir isgence bizi seytana teslim edemez! sonucda hepimiz bir cana borcluyuz ve donusumuz de onadir... ne kadar sukr -dua... etsek yene de yetmez ALLAH-in buyukluyu karsisinda... iradeli ve iradesiz insan var o yazini yazan da iradesizlerdenmis...
Eğer Tanrı varsa bütün insanlıktan özür dileyip bizi cennetine almalı ve sonsuza kadar bize güzel bir ömür sunmalı aksi takdirde Tanrı'yı hepimiz adi şerefsiz bir varlık olarak hatırlıycaz, sen Tanrısın diye bize istemediğimiz halde, sormadan bir sınava tutma hakkını nerden buluyorsun ey Tanrı? Sen kendini ne sanıyorsun hadsiz!!!
Sen peki o kampta işkence görmedin mükemmel bir hayatın var sen tanrının ayaklarına kapanıyor musun? Dünyadaki felaketler den insanların inanmadığı tanrıyı sorumlu tutması ne komik.
Bu çok kelalaka, burada bir soru soruluyor, sen soruyu eleştiriyorsun. Böyle kıvırmakla olmaz o işler.
Bu arada Bart Simpson'dan geliyor, 'Yüce tanrım, bu nimetler için sana şükretmiyoruz çünkü hepsinin parasını biz ödedik'. Sanki bedavaya güzel bir hayat yaşanıyor da tanrıya şükretme gereksinimi duyuyor insanlar.
Tanımadığın birisine ateist dediğiin için belkide kafir olacaksın :DD Ah şu sinir ve ön yargılarınıza bitiyorum ben sana karınca kadar beynin yok dedimmi kez0 ? beynimin zekatını versem ömür boyu idare edersin gelip burada düşüncesiz diyorsun birde kodomon salağı seni :D
Ahahah saaalaga bak hem ataist hem din dersi vriyor sen git cinsellik ktegorisinde skso nsil çekilir dersi ver mnakodumun kaasari seni 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Bu adamın bu durumu daha iyi özetleyen bir sözü var. 'İnsanlara hepimizi göremediğimiz bir tanrı yarattı diyince inanıyorlar, ama o bankın boyası yeni desen elleriyle kontrol ederler'
'Dindar bir yahudo bu yaziyi asla yazmazdi, dindar yahudiler o tur olaylarin mesihin grri gelmesinden hemen once yasanacagina, yahudilerin zulum altinda olacagina ve mesihin gelip herkesi kurtaracagina inaniyorlar zaten'
Ona ithafen dedim onu, bunu yazdigina gore dindar degil. Ama kimlere ne anlatiyorsun diye kendime sormam da lazim.
En İyi Cevaplar