neyse sen bu işlere objektif bakıyor gibisin :D o değil bu sadece suratım. bacakalrım ölü gibi beyaz yazın yanamıyor bile. ona ragmen esmer diyolar ya pes. o zaman gülşenin saçlarını yaptırcam :D
:))) güle güle kullan ne diyim atarsan ona da yorum yaparık :) ama yaptırmadan önce bence perukla ya da fotomontajla yakışıp yakışmadığını kontrol et kafanda iyice canlandır öyle yaptır
ya şöyle bişiy de var bu fikri kuaför soktu bana ama tıpkı gülşenin diye. yani göz şeklimden yüz tipime kadar kadına cok benziyorum aynı tarzım tenimde resimde gördüğün gibi.
simsiyaha boyuyordum cok sıktı kendi rengim açık kestane deiplerden açık gelince çirkin duruyor siyahta.
tenin esmer değil. :) beyaz. belki azcık koyu bir beyaz yüzün kolun falan öyle peynir gibi değil fakat esmerr hiç mi hiç değil. kesinlikle beyazsın. değişiklik iyidir. yaptır gitsin madem bakalım sıkıldıysan. azcık da öyle ol :) hem kuaförler tahmin eder öyle şeyler iyi bir kuaförse yakışmayacaksa önermezdi bence
ya tabiki süt beyaz olamam ama mesela bir italyanlar vardır acık bugday tenli birde norvecliler birde araplar. benim tenim orta beyazlıkta. bak mesela bunu yazmış kız bana az önce
anım tenin esmer işte esmersin bunda anlamicak bise yok bugday bile diyemem sana ortadogu esmerligi sendeki. kumrala boyansanda yine esmersin.
o zaman kumral saçla kumralım yani. ? saten esme rolmak kötü bişiy değilde hayır yurt dısında bırak arabı türk olduguma inanmamışlardı türkleri araplar gibi asırı esmer snamışlar madem öyleyim direk anlarlardı. sitedekiler sinir etti zaten. amaçları ne sence bunların kendileri çokmu karada kompleksteler veya tam tersi mi
saçını sarıya boyatırsan saçların sarı olduğu için sarışın olursun çakma da olsa :D eğer kızıla boyatırsın aynı şekilde kızıl olursun. onun dışındaki renklerle kumralsın. baktım cevaplara benim gibi beyaz olduğunu söyleyenler de var :) iyi bakmamış olabilirler veahut öyle sanış olabilirler, dedim ya kestane saçlılara bile kızıl diyor bazıları yanlış bilgi :) kimisi gıcıklığına baştan savma aklına ilk cevabı verip geçiyor. :) neden taktın ki bu kadar. kumralsın. :) mesele bu. buğday tenli veya siyah tenli değilsin. azcık koyu bir beyaz tenin var dolasıyla kumral oluyorsun :D
öyle bir konsuutlarki kendini kumral sana kara türk kızı filan hiçte öyle değil tam tersi gülüyorum kendini kumral sanan esmerlerede bana sorulunca ne diyim o önemli.
benim arkadaslarımdan oranlarsak 2 kişi hariç hepsi benden koyu bird emuhacırların bol oldugu biyerdeyim düşün nasıl tipik türk kzı teninde oluyorsam tenimi var bu işin :D
hayır bir kızı kategoriye sokacaksın esmere mi giriyorum ben o kategoride sarısın kumral kızıl esmer olarak bakınca onu merak ediyorum sadece. beyaz olmak sıradan snaırım anlasıldı
sıradan türk kızalrı beyaz mı oluyor? tipimi görmeden sıradna olduguma nasıl karar verdin. kadınalrın kategorisi vardır türk kızları esmerdir genelde açık esmer ya da koyu kumral. hayır sıradanlıgı tenlede bağdastırdın ya bişiy dmeiyorum sanki ehr ülkenin kendine özgü teni var kuzeyliler hariç.
güzel olup olmadıgıma ten rengimle soramam öyle bişiy demedim kurmalında çirkinni var sarısınında esmerinde ama bir katogorisi va rbu işin bu tenle ve kahve saçla neyim bunu soruyorum iyice ssaçma oldu deidğin.
Yahu guzel olsan koyardin kendini ozguvenin eksik oldugu icin koymamissin demek ki. Sen neye takildin bu kadar bak diyorum sacin siyaha yakin tenin beyaz beyaz tenlisin esmer degilsin kumral degilsin sarisin degilsin
saçım açık kestane kendi saçalrım kaşalrımda kahverengi.
sanalda senin resminle p*rno sitelerine kafanı yapıstırsınlarda koy bakalım resmini. ayrıca güğlşen bubikoğlunun saçalrını yaptırıcam diyorum bişr ton açığı benimkinin o saçlarla ne olurum demek istedim. sonucta esmer bir kız sacını sarıya boyayınca ya da kumrala hala esmer kalır. ayrıca sıradan türk kızları benim tneimde filanda değil. sıradnalıgın tenle alakası yok tipik türk kızı koyu tnelidir ve koyu tnelki olup sıradna olmayanda var ayrıca.
Hahahah sen hangi dagda buyudun kizim? Neymis kafami koyacaklarmis ben kimimde oraya koyacaklar kafami ayrica koysalar bile benim olmadigim anlasilmayacak mi nasil bir yobazsin sen soruna cevap bile vermek istemiyorum asagilik kompleksine girmsisin
ayrıca hakaret etmeyip yardımcı olabilirim deseydiniz ben özelden rewsmimi atıup yardım isteyecektim özeldne atabilirim ama burada sordugumuz sorular hep kalıyor sonucta sanal alem dağda yaşamak değil. eğer anlıyorsanız tipimle alay etmezseniz yardım istiyorum. ten rengimden tipik türk kızı dediniz gerçi zaten
tipik bir türk yoktur çünkü melezleşmiş bir ülkeyiz ama has türklerin dış görünüşü hafif çekik gözlü koyu veya açık kahve tonlarında buğday ten- beyaz ten açık göz renkleri örneğin açık kahve
En İyi Cevaplar