nceleri saçımı hnt kınasıyla boyuyorudm bu remsim yazdan kalma ten rengim bunu biraz dha acıgı.
kendi saçlarım açık ekstane kaşlarımda kahverengi simsiyah değil.
şimdi resmimi çekemedim ama aynı bu kadın gibi yaptırdım saçlarımı kendi saçlarımı bir ton açıp aralara sarı saçlarım aynı böyle tenim rsimdkei gibi hala esmerlik var sende esmere yakınsın kumrala değil diyolar gözleirn koyu diyolar gözler ne alaka?
Bir insan esmer mi kumral mı nasıl anlar? ne benim rengim esmer miyim?
ya gülşen bubikoğlunun saçları gbi ve bugday benizliyken kumrla olunmuyor mu orta kumral gibi. esmer cok ayrı bişiy olması gerek değilmi onu diyorum saçıda baz alırsak hint kınaıs yaptıgımda esmer demeleri normalde.
@sazovaes9999 saç rengine bakarak sarışın esmer kumral ifadeleri yersiz buna aldırma örneğin siyahiler saçları sarı yapınca sarışın olmuyorlar tam olarak buğday benizlisin bileğinin alt tarafından 4 parmak yukarısı ne renkse beyaz buğday sarı esmer sende o oluyorsun gayette iyidir
ben esmersem türkiyede znecilerd eyaşıyor yav nerem esmer allasen? bugday deeseniz bari makyözlerden en beyazın bir altı pudrayı vermişlerdi bu mu esmerlik?
ya benim nerem esme rtnel yav? saçalrımda hint kınaıs siz esmr görmemişsiniz ben esmersem türkiyede zenciler yaşıyor tamam bembeyaz da dğeilim de bugdayım gayet hatta acık bugday.
Yahu ne var esmersen veya kumralsan anlamadım. Biz diyoruz sana esmersin diye kabul etmiyorsun daha ne diyelim eksilemende bir çaban. İlla yalan mı söyleyelim istediğin cevabı mı verelim
yav saçlarım koyuyken tabie smer derler de benim tenim nasıl esme roluyor daha eyaz oldugum sarısınlar bile var. be esmersem latinler zenci. kabullenemeyecek bişiy yokta sadece bendne koyu tneli kızlara kumral bana esmer dnemesi tuaf tuaf olan nokta o eksileyen alttaki kzıdı bu ynei hesbaım.
ne alaka lan kardşeğim sarısın oda kahve gözlü. yav nerme esmer tneli benim soruabilir miyim? saçlarımın kendi rengi açık kestane kaşlarım siyah değil açık kahve? gülşen bubikoğlunun saçları gibi eee o damı esmer o zaman. ben o kadından beyazım hatta.
latinler filan zenci herhalde. yav sarısın kardşeimden bile beyazım yanmadıgım zamanlarda hatta. hadi siyah saçlıyken esmer desinlerde kendi saçlarım açık kahve biraz daha açınca bu kaıdn gibi niye esmer oluyor ben anlamadım.
canım bu arada ben snei yanlış anlamışım yazdıgını. koyu saçlıyken esmer derler tabide saçlarım kumral tonalrındayken de mi bu tenle esmerim ten rnegimden baz aldım diğer soruda bak istersen.
En İyi Cevaplar