Astroloji & Burçlar konusunda 7,5b cevap paylaştı.
1,3 ve 6 cın degıl. dıgerlerı forma gırmıs bıcımlerı olabılır. ayrıcaicınlerın ıınsanlara orjınal halinde gozukmelerı yasaklanmıstır.(hzSuleyman as zamanında cınlerle ınsanoglu arasında bır anlasma yapılmıstır) cunku ınsanoglu kaldıramaz. bu yuzden Allah gozlerımıze perde koymustur. lakın bırtakım hastalıklar mesela sızofrenı veya asırı zıkır vs ıle bazı durumlarda bu perdelerde acılmalar olur.. ve gorebılırler ama fıkıhta orjınal formuyla gordum dıyenlerın sahadetı kabul edılmez. formda gorebılırsınız.
... şeytan sizi de saptırmasın. Çünkü o ve kabilesi, onları göremeyeceğiniz yerden sizi görürler. Şüphesiz biz şeytanları, iman etmeyenlerin dostları kılmışızdır. nereye cekeceksınız? acın okuyun bır zahmet
Resim 5 efsane cin çarpılmış kurt olmuş demekki cinler sadece çarpmıyor aynı zamanda çarpılıyor. Felak nas okuyun giderler hadi yine iyisiniz kutardım sizi.
2019 da eski evimizde fotoğraf çekmiştim ayna karşısında, kolidorda arkamda dış kapı karşıda ayna işte neyse, boydan fotoğraf çekerken, sağ tarafımda, siyah ceket şapkalı geniş bir şey ama onu giymiş, tırnakları uzun ve omzuma dokunuyor, gözleri kırmızı siyah gibiydi hatırladığım kadarı ile, yüzünde çizikler vardı ve gözleri bana bakar şekilde hafif gülüyordu, ailemden biri değildi çünkü bizim ailenin öyle garip giyinip arkamda fotoğraf çektirme gibi huyları yok zaten, ben bunu o an değil oturup bir kaç fotoğrafima bakarken fark ettim, her insan gibi beş altı tane çekip arasından seçeriz çünkü, o gün onu gördüm oturup baktığımda, anneme vs sordum fotoğrafi görmedi ama belki yansımadır veya sana öyle gelmiştir dedi, ben korkudan silmiştim zaten resmi, birdaha da çekmedim orada fotoğraf zaten, bir arkadaş da demiş ki altta aşırı zikir çekmekten vs olurmuş, o sıralar ben gerçekten fazla çekiyordum, ama zikir çekince üçüncü göz neden açılır onu da anlamadım. Neyse o evden taşındık zaten bir zaman sonra, şu an bu evde de bazen adımı seslenen şeyler duyuyorum bazen gölgeler geçiyor, odalar dan sesler geliyor, eşya düşmüştür diyip boş veriyorum her seferinde, annem de hatta dalga geçiyor artık cinlerin geldi diye, gülüp geçiyoruz.
Eğer yoğunlaşırlarsa (bu birini çarpmaya hazırlandıkları anlamına gelir) daha doğrusu aşırı yoğunlaşırlarsa bizim görme frekansımıza kadar erişebilirler ve bir ışık küresi şeklinde gözükür bu kürenin rengi cinin türüne göre değişir. Eğer çok güçlü bir cin ise (ifrit marid zuzula demon veya cin padişahı ise) kameraya yine ışık olarak gözükür ama insana belirli bir suret gösterirler eğerki böyle bir kamera vakası olacaksa bu fotoğrafı çeken kişinin son çektiği fotoğraf olur zaten. ama bir ihtimal güvenlik kameraları bunu çekebilir ayrıca kameraya yakalanan her varlığa cin diyemeyiz. Ne yazık ki bizim toplumumuzun metafizik alanında ana karakterleri genel olarak Cinler Şeytanlar ve Meleklerdir insanlarımız başka varlıkları pek bilmiyor.
Bilmem ki.. Bazen görünüyorlar sanırım burdan r arkadaş paylaşmıştı öyle bir resim.. Demekki görünüyormuş.. Çoğu kişi dalgaya aldı ama beni etkilemişti.. Demekki gerçekmiş
yok ama ben korkmuyorum.. karanlık ortamlarda rahatça durabılıyorum mesela şuanda odamda karanlıktayım oturuyorum.. evin içinde ışık yakmadan dolaşıyorum.. Allah kalbıne korku vermediği sürece korkmazsın
En İyi Cevaplar