Arkadaşlar uygun mobilya nereden alınır merak ediyorum. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz acaba ucuz koltuk takımı nereden alınır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba😊
Evimizin güzel gözükmesini ve huzur verici durmasını hepimiz isteriz. Evimizi güzel yapan en büyük etkenlerden bir taneside tabikide mobilyalar. Mobilyalar evimizin olmazsa olmazıdır. Mobilyamızı kaliteli ve evimize hoş bir renkte seçmemiz gerek. Peki mobilya nereden alınır, bunları nasıl mı seçeceğiz? Ucuz koltuk takımı nereden alınır? En ucuz mobilya nereden alınır? En uygun mobilya nereden alınır gibi sorularınızı cevaplayacağım. Umarım listemin sizlere faydası olacaktır.En Uygun , En Ucuz Koltuk Takımı Nerden Alınır?
1. Enza Home Mobilya

Enza Home Türkiye ve yabancı ünlü tasarımcılarıyla Enza home oturma grup takımları ve köşe takımları en iyi ve uygun fiyatlı mobilya markaları listesine girmeye hak kazanmıştır. Tasarım olarak da oldukça güzel olan bu markaya mutlaka göz atmalısınız.
2. Alfemo Mobilya

Alfemo mobilya özgün mobilyaları ile mobilyalarının sağlamlığı ve kaliteli olması açısından tercih edilen bir markadır. Alfemo mobilyaları garanti süresi ve müşteri memnuyeti açısından en üst sıralarda yer alan bir markadır. Uygun fiyatlı ve kaliteli olması açısından tercihiniz olabilir tavsiye ederim.
3. Lazzoni Mobilya

Şıklığı ve güzelliği açısından ön plana çıkan hangisidir diye soracak olursanız ben lazzoni mobilya diyorum. Kumaşları oldukça kaliteli ve uzun soluklu bir oturma grubu olduğu, kullanıcıları tarafından sıkça dile getirilmektedir.
4. Bellona Mobilya

Sizin için ne arasanız var demek yanlış olmaz cidden Bellona markasının güvenilirliği açısından iyi olan bir markadır fiyatları konusunda pek bir şey söylemeyeceğim bütçenize bağlı biraz ama en uygun ve kaliteli mobilyayı buradan bulabilirsiniz.
5. İstikbal Mobilya

İstikbal markası da Bellona kadar güvenilir bir markadır özgün mobilyaları ile birçok kişinin tercihi olmuştur ikisi arasında tercih sizindir. Senelerdir tüm kullanıcılarını memnun etmiştir.
6. Mondi Mobilya

Mondi mağazalarında en uygun ve kaliteli mobilyalar bizler için tasarlıyor alışverişini yapacağınız mağazalarda ilk sıralarda yer alması gerekiyor.
7. Mudo Consept Mobilya

Farklı bir çizgisi olan bir mağaza diyebilirim bu farklı oluşu ile dikkatleri üzerine çekmiş olan bir mağazadır. Uygun fiyatlı ve kaliteli mobilyanızı buradan bulabilirsiniz. Mudo bazı bütçelere pahalı gelse de çok şık ve çok kullanışlı.
İstanbulda mobilya nereden alınır diye de soracak olursanız bu ve bunun gibi bir çok mağazaya rastlayabilirsiniz. Sizlere bir diğer tavsiyem En İyi Mobil Markası Hangisi, Hangi Marka Almalıyım? buradaki tavsiyelere de bir bakmalısınız.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Keyifli alışverişler dilerim.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılen uygun ve en kaliteli mobilya kesinlikle inegölden alınır... fakaaaattt dikkat edilmesi gereken en önemli şey şu : farzedelim ki inegölde bir yatak odasını beğendiniz... sizin mağazada gördüğünüz ürünün aynı sı mı eve gelecek? kesinlikle beğendiğiniz kalitede gelmez... çünkü fiyatı uygun olacak olan ürüne birinci sınıf işçilik atılmaz ve birinci sınıf malzeme kullanılmaz,,,, eğer kullanılırsa satıcı firma zarar eder... o yüzden ders 1 ,, mobilya yı inegölde bildiğiniz bir imalatçıdan alıcaksınız... ders 2 ... eğer tanıdığınız bir imalatçı yoksa çok şanslısınız... ben daha önceden ürün aldığım ,,8 tane küçük ama çok kaliteli üretim yapan firmaların sahibine ulaşabileceğiniz bir kişiye yönlendiricem... bu adam istikbale fason yatak odası üretiyor kaliteyi siz düşünün artık. eve teslim imalat satışı yapıyor.. bana muratpaşada mağazada 5000 tl fiyat çekilen bir bir köşe takımını 2900 tl ye verdi... meğer mağazada ondan alıyormuş :)... bir alternatif olarak iletişime geçmenizi tavsiye ederim... asla üzülmezsiniz ben bu yaz yatak odasıda alıcam kendisinden ,,, facebook tan ulaşabilirsiniz. facebook a '' zerafet koltuk sarayı'' yazın çıkar. ... kazıklanmamak için denemenizi tavsiye ederim ,, beyefendi çok temiz bir insan ,, esnaf birisi,,,, özellikle düğün falan yapacaksanız daha çok yardımcı olur..
15 Yorumla- +1 yıl
Yasin bey benimle de paylaşabilir misiniz kimden hangi satıcıdan aldığınızı İnegöl mobilyalarını
- +1 yıl
@emineaydemir yardımcı olabilirim mobilya alacaksaniz
+1 yılNerde oturuyon? Bütçe ne durumda?
06 Yorumla
Gizli Soranİstanbul avrupa yakası, bütçe 10.000 TL ama kalite / fiyat dengesi önemli
Malum herşey masraf bu dönem :/Ben hali ve mobilya sektöründeyim. soyle tavsiye vereyim. halıda 'akrilik' olmasına dikkat et. yatak odasında da suntayı tercih et. mdf daha iyi ama fiyatı 2 kati olmasina karsin bir önem arz etmiyor. sunta su yemedigi sürece (ki yatak odasinda suyun ne isi var) mdf den hicbir farkı yok.
Koltukta da ayaklar ağac olsun.. cadde mağazalarda degil de avmlerde (spotcular) hem daha ucuz hem daha cesit bulabilirsin.
Gizli SoranPeki hangi bölge daha uygundur veya daha kaliteli güvenilirdir? Masko'yu çok duydum ama hiç gitmedim mesela o tarz yerler daha mı iyi?
Masko'da kazık yersin. o para da yetmeyebilir.
sana üc yer söyliyeyim.
Beylikdüzünde eskidji
Yenibosnada spotcular
B. pasa/maltepe' de tekmerkez.
Paran artar bile. gez cesitleri gör iyiki gezmisim dersin.
Gizli SoranBence çok faydalı bir yazışma oldu. Çok çok teşekkür ederim. Bayrampaşa'ya yakınım oradan başlıyım bu hafta sonu :)
Hayirlisi olsun. :)
+1 yılbu tam benim konum aslında!! 2 küçük çocuğu olan biri olarak söylüyorum. 2 kuruş fazla verip masko da çok içime sinen, ürünümün nasıl yapıldığını görerek iyi bir firmadan salon grubumu yaptırdım. istediğim ölçüde de oldu çok uçuk paralar da vermedim ama paramın hakkını da aldım. aldığım yer richmond brooks diye bir firma. ismini tam hatırlayamıyorum ama serkan bey veya serdar bey olması lazım. ben de referansla gitmiştim durumumu anlatmıştım. bu firma maskodaki diğer yerler gibi kesinlikle değil. maskodaki diğer yerler kurt kapanı gibi olmuş:) sakın ucuzdur ekonomiktir diye bakmayın konuya hatta hazır mobilya kesinlikle almayın. kurumsal deniken firmalar seri imalat yapıyorlar ve 2 takım koltuğu çöpe attım. bu günah !!!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana tavsiyem spor kullanışlı sade kanepeler alman ya da köşe takımı yerden yüksek olsun altını temizlemek daha kolay yerinden kımıldatmaya gerek kalmaz ve rutubet varsa hava alır kokmaz, genelde kol kısımları kaba geniş oluyo onları tercih etme mümkünse kolları demir ya da tahta olsun çünkü kolları çabuk kirlenip başa bela oluyolar, evini çok eşyayla doldurma ferah olsun, siyah mobilya tercih etme çünkü çok zor aşırı toz belli ediyo 10dk yine aynısı oluyo, yatak odası küçükse illa takım alıp tıkış tıkış yapmaya gerek yok duvardan duvara kullanışlı dolap ve yatak yeterli bence eşle birlikde alınmalı
41 Yorumla
Gizli SoranGüzel bir görüş olmuş, çok teşekkürler :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
57Cevap
En İyi Mobilya Markası Hangisi?
Eviniz için mobilya satın alırken, yaşam tarzınızı ve ihtiyaçlarınızı gözden geçirerek karar vermelisiniz. Aksi durumda ev dekorasyonu noktasında istenmeyen durumlar ortaya çıkabilir. Bu durumların ortaya çıkmasını önlemek için en iyi mobilya markası ürünlerini değerlendirmek gerekmektedir. Peki eviniz için en doğru mobilya markası hangisidir?
Eviniz için tercih edeceğiniz mobilyanın; kategorisine, takım içeriğine ve modeline karar verdikten sonra geriye mobilya markaları arasından seçim yapmak kalıyor.
Ev dekorasyonu aşamasında mobilya markasına karar vermekse oldukça dikkat isteyen bir iştir. Dolayısıyla da mobilya markasına karar verirken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Bu noktaları göz önünde bulundurarak en iyi mobilya markası konusunda bir karara varılabilir.
Bir mobilyanın; modeli, kalitesi ve en önemlisi fiyatı konusunda beklentilerin karşılanması için mobilya markası önerileri göz önüne alınarak eviniz için en uygun mobilya markası hangisi? Buna yanıt aranmalıdır. Bu yüzden mobilya markası konusunda bir karara varmak için bazı detayları göz önünde bulundurmak gerekiyor:
• Dekorasyon tarzına karar verilmesi
• Evin boyutunun belirlenmesi
• Mobilya renk seçimi
• Mobilyanın kalitesi
Evlere ya da ofislere mobilya markası tercihi yapılırken göz önünde bulundurulması gereken bu detaylar ayrıca mobilya modeli seçiminde de önemlidir.
En Trend Mobilya Markaları
Ülkemizde bulunan en iyi mobilya markası isimlerini merak edenler için derlediğimiz bu kısımda; oturma gruplarından, yatak odasına, genç odalarından yemek odasına kadar dilediğiniz bütün mobilya ürünlerini satın alabileceğiniz mobilya markalarını sizler için bir araya getirdik. İşte Türkiye’nin En Trend Mobilya Markaları…
1. Gündoğdu Mobilya
1993 yılında Trabzon Organize Sanayinin kuruluşuyla birlikte üretim tesisini hayata geçiren firma, mobilya ürünlerine dair hemen hemen her ürünü üretmekte ve satışını gerçekleştirmektedir. Düğün paketi içerisinde; yemek odası takımı, yatak odası takımı, oturma odası takımlarıyla dikkati çeken firma, müşterilerin ilk tercih ettiği mobilya markası olarak karşımıza çıkmaktadır.
2. Mudo Consept
1964 yılında bir dükkanda satışlarına başladıktan sonra satışlarında artış gösteren firma, birçok ürünün satışını gerçekleştirmektedir. Mobilya markası listemizde ikinci sırada yer alan bu firmanın ürünlerine göz atabilirsiniz.
3. Bellona
1997 yılında Kayseri ilinde mobilya satışına başlayan firmanın bünyesinde her mobilyayı bulmanız mümkündür. Kullanıcıları tarafından oldukça beğenilen firmanın ürünlerini inceleyebilirsiniz.
4. Ikea
1943 yılında yurt dışı merkezli kurulan firmanın, birçok ürün kategorisi bulunmaktadır. Mobilya haricinde ki ürün gruplarında da faaliyet gösteren firma başka bir seçenek olabilir.
5. Mondi Home
1957 yılında faaliyetlerine başlayan firmanın da birçok ürün kategorisi bulunmaktadır. Koltuk takımları rağbet gören bu firmanın diğer ürünlerini de incelemeyi düşünebilirsiniz.
6. İstikbal
1957 yılında kurulan mobilya markası, birbirinden farklı modellerle karşımıza çıkıyor.
7. Çetmen
1962 yılında İzmir ilinde tek mağaza olarak faaliyetlerine başlayan markanın birçok mobilya çeşidi bulunmaktadır.
8. İpek
1991 yılında üretim faaliyetlerine başlayan firmanın geniş ürün yelpazesi ile satışlarını gerçekleştirdiği görülmektedir.
9. Kilim
1976 yılında Kayseri ilinde faaliyetlerine başlayan firmanın; Soft Grup, Uyku Grup, Panel Grup olmak üzere üç farklı kategorisi bulunmaktadır.
10. Modalife
1990 yılında piyasaya adım atan diğer bir firma olan Modalife, Ankara merkezli olarak faaliyetlerine devam etmektedir.
Ucuz ve Kaliteli Mobilya Markaları
Mobilya satın almadan önce ucuz ve kaliteli mobilya markaları arasından bir tercih yapmak en mantıklısı olacaktır. En uygun mobilya markasının tercih edilmesi halinde hem kaliteli hem de ucuz mobilyalar temin edilmiş olacaktır. Bu yüzden mobilya markaları arasından kaliteli ürünü uygun fiyata satan firmalara öncelik verilmelidir. Ucuz ve kaliteli mobilya markalarına bakacak olursak sıralama şu şekildedir:
1. Gündoğdu Mobilya
2. Modalife
3. CaddeYıldız Mobilya
4. Kilim Mobilya
5. İpek Mobilya
Yukarıda sizler için derlediğimiz en iyi mobilya markaları arasından dilediğiniz markanın; düğün paketi, koltuk takımı, köşe takımı, yemek odası takımı, yatak odası takımı, genç odası takımı mobilya ürünlerini inceleyebilirsiniz. Listede yer alan mobilya markası isimlerinin şubeler hemen hemen her ilde bulunmaktadır. Ancak il ve ilçelerde bulunan mağaza adresleri hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için firmaların web sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz web siteleri üzerinde yer alan iletişim formu ya da müşteri hizmetleri hattı üzerinden de ulaşım sağlayabilirsiniz.00 Yorumla
+1 yılVivense
İnegöl
Çetmen
Bellona
Bunlar arasından tercih yapılabilir.10 Yorumlaistikbal asiri pahali girme bile modalife ise cok dandik geliyor urunleri bana... mondiyi tavsiye ederimfiyati uygun geldi bana ayrica guzel goze hitap eden urunlerde yok degil
10 Yorumla
+1 yılEn uygun ve kaliteli ürün üretimi yapan ve konforunuzu düşünen Türkiye'de tek firma bedboxgroup
Neden mi?
Hızlı teslimat güven verici ürünün arkasinda olan sıcak samimi aile sıcaklığını hissettiren ve bütçenize göre kalite ve konforu zirvede yaşatan %98 referansları ve toplu konut projeleriyle kendini ispatlamis bir firmadır...00 YorumlaKesinlikle inegöl'den alınır çünkü herkes bilir ki İnegöl bu konuda Türkiye ve hatırı sayılır derece de dünya da söz sahibidir, dandik firmalar illa ki olacaktır ama genele bakarsak inegöl bu işi çok iyi yapıyor, e ticaret yapan Tibasin Mobilya İnegöl'de hem mağazası olup Türkiye'nin heryerine ücretsiz teslimat yapmaktadır ayrıca 5 ülkeye de ihracat yapıyor yani bu tarz mobilya ihtiyaçlarınız da ilk bakılacak yerlerden biri Tibasin. com
00 Yorumla
+1 yılTavsiye edebileceğim bir mağaza var İstanbul Masko ' da gidip görebilirsin ya da gidene kadar sitelerine göz atıp karar verebilirsin. Hem güven konusunda hemde maddi açıdan hesaplı göz atabilirsin. Eski ürünlerini de atmaya kıyamıyorsanız en son da vericeğim siteden ürünlerini yeniliyebilirsin.
www. villastyle. com. tr
enuygunmobilya. com
www. mobilyatamiri. com. tr00 Yorumlakardeşim baksın buradan mobilyalara ben yardımcı olurum canlı destekte ben varım tek sen değil mobilya ihtiyacı olan herkes gele bilir ve sizin için elimden geleni Ya pacagıma Emin Olabilirsiniz.
12 Yorumla- +1 yıl
Neresi burasi acaba bzide dusunuyoruz almayi da
- +1 yıl
Neresi acaba
ben bır kamonay gordum aklın sasar.. 8888 lıraya ıpek mobılyadan yemek odası yatak odası oturma odası 2 cekyat buzdolabı bulasık makınesı camasır makınesı sehba bılmem kac metre halı ve tv
11 Yorumla
+1 yılBirisi mobilya mı dedi?
En uygun mobilya İNEGÖL'den alınır. Adem Şanlı, Uz Kardeşler, Muzaffer, Çilek ve Kelebek iyi mobilyalardır tavsiye ederim. Mobilya dediğinde aklına hemen İNEGÖL gelmeli :))))00 Yorumlaist avrupada mobilya dunyası var cesit ve fiyat olarak cok iyi. hepsi tse belgeli diger markalarda cesit sınırlı
20 Yorumla
+1 yılistikbal al bence. sonuçta mobilya her ay değişen bir şey değil biraz pahalı olsun ama kaliteli olsun. o sizi rahat 4-5 sene götürür diğerleri 6-7 ayda sorunları oluşur
00 Yorumlatibasinmobilya şehir dışına da gönderiyor bursada mağazaları ucuz mobilyalar var bak istersen
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben o sektörü hiç çözememişimdir mallarda benzerlik çok olmasına rağmen kalite ayağına marka firmalar gömçürüyor insanlara istediği fiyatları.
10 YorumlaTepe home öneririm çok sağlam iş çıkarıyorlar son zamanlarda
00 YorumlaHangi şehirde yaşıyorsunuz?İzmirde yaşıyorsanız tavsiye edeceğim yerler var.
12 Yorumla
+1 yılmobilya mağazalarının hepsini dolaş. eminim çok uygun mobilyalar bulucaksın.ama parasının bi kısmını anlaştıktan sonra. bi kısmınıda teslimattan sonra yap.
00 Yorumlainternetten alırmısınız mobilyaminegölden.com var gayet uuygun
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnternetten kendine belirli ürünler seç mağazalarla görüş gidip görerek karar verip alırsın. Daha mantıklı olur
00 Yorumla
+1 yılPahalı olsada İstikbal, Bellona gibi büyük markalar tavsiye ederim. Diğerlerinde servis sorunu yaşarsın. 3 kuruş fazla vereyim başım ağrımasın.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılne alacaksın? hangi şehirdesin? bütçen ne kadar? bunlar gideceğin markayı belirler.
00 Yorumla
+1 yılmobilyacılar kaliteli ladin diye duydum en iyisi :)
00 YorumlaEn İyi Mobilyaları En Uygun Fiyata Mobilyaysa. com'dan Alın. Hem Ücretsiz Kargo hem Ücretsiz Kurulum Kaliteli mobilyalarla birleşince memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz
00 Yorumlagenç odası çilek, oturma grubu weltew, sandalye vb. gürsan
00 Yorumla
+1 yılspotculardan, haramiderede bit pazarı var ordan bakabilirsin
00 YorumlaKimin daha iyi istikbalin adı var ben mobılyacıydm sahtesini çok yaptım kiminde şaşmayın
01 Yorumla
+1 yılikea da varsa uygundur
birde hafif çizikli olanlari % 50 ucuz olur00 Yorumla
+1 yılHerkese merhabalar,
İzmir'de tüm mobilyacılara bu siteden ulaşabilirsiniz.
w w w karabaglarmobilya c o m00 Yorumla
9 ayEn uygun ve kaliteli mobilyanı Kesinlikle Eshowrom mobilyadan alınır. eshowrom. com
00 Yorumla
+1 yılBu sorunun cevabı çok basit İnegöl'de www. kanephe. com dan alırsınız
00 Yorumla
+1 yılweb sayfamızı zirayet edebilriisniz. Türkiye'nin en uygun mobilya sitesidir.
00 Yorumla
+1 yılİNEGÖL MOBİLYA VADİ. Çok güzel ve kaliteli ürünler var.
00 Yorumla
+1 yılİstanbul'da arıyorsanız, Dinler Mobilya der ve susarım. Kaliteli iş yapıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılÖğrenciysen Letgo dan almak en iyisi ama ikeanın ürünleri de güzel oluyor.
00 Yorumlasana tavsiyem saloni mobilyaya git çok iyi urunleri ve kullanışlı
00 Yorumla
+1 yılmondi kalbim seni seçti 😂
10 YorumlaModoko olabilir dünya kadar üretici standı var
00 Yorumla
+1 yılMASKO yeni açılmıs firmalardan
00 YorumlaBellona ''iyi ki ona rasladım'' :D
00 Yorumla
+1 yılİkea evinizin herşeyii
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 12,5b cevap paylaştı. İkea konsept olarak son zamanlarda en iyisi
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 843 cevap paylaştı. En uygun mobilya mobilyacıda satılıyor
00 Yorumlaİstikbal yerli yataklarında *ikiş keyfi inanılmaz!
00 YorumlaMerinos iyidir bir bakın
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılİnternette araştır bence
00 Yorumla Bir kilim yeter sevgilimmmmm
00 YorumlaModalife ama bu tur yerlerinki sağlam olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn uygun fiyatlı olanı soroyorsan Modalife derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmodako var mobilyacılar çarşısı
00 Yorumla
+1 yılalfemo kesinlikle. 21 yıldır bu mesleğin içindeyim
10 Yorumlaspotcudan alınır heralde :)
00 Yorumladiğer ürünlerde satış sonrası hizmeti yok
12 Yorumla- +1 yıl
@angelahoover merhaba. Richmond brooks hakkinda biraz detay verebilir misiniz lutfen. Ne aldiniz, fiyati nedir, hala menmun musunuz)? Foto yollayabilir misiniz tsk
+1 yılizmirdeyse kısıkköy diyecektim.
00 Yorumla
+1 yılDoğtaş
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 750 cevap paylaştı. Trendyol , hepsi burada
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 457 cevap paylaştı. ıkea dan bak derım bırazz pahalıdır ama :))
00 Yorumla
+1 yılMobilya satan mağazalardan :D
00 Yorumlaİkeaaaaaa
10 Yorumla
+1 yılModako'dan al
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMobilyanın kenti MASKO :))
02 Yorumla
Gizli Soranİnternettede baktım herles övüyo prata giderim bende. Teşekkürler
Cevap sahibiBen teşkür ettim :)
+1 yılBellona istikbal
10 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!