Sedat Pekeri tanır mısınız sever misiniz arada çıkıp konuşmalar yapıyor da hangi vasıfla yapıyor anlam veremedim son konuşması akedemisyenleri açık açık tehdit ediyor.
Ne düşünüyorsunuz?
Ne düşünüyorsunuz?
Çocuklar ölüyor diyen Ayşe öğretmeni terörist
Kanlarınızla yıkanacağız diyen Sedat Pekere sessiz kalınıyorsa.
Bu ülkeye lanet olsun , Kürt düşmanlığı bir ülkeye bu kadar aşılanmış ya lanet olsun.
Canlarınız Cehenneme ama bunu ben demiyorum Peygamber Efendimizin hadisidir bu.
sedat peker bir miliyetçi ve ülkücü idi mhp için çalışırdı bir mafya idi ama devşlet bahceli gercek bir ülkücü olmadığı için mhpden ayrıldı normalde 2019 a kadar yatrı var af çıktı 2015te tahliye oldu şimdi akp için çalışıyor
Dikkate alınmaması gereken biri. Benim gözümde ciddiyeti Nihat Doğan ile yarışıyor...
Cevap
12Cevap
arkasında Cumhurbaşkanımız var.. tabi ki konuşur.. oluk oluk kan akacak diyen biri tutuklanmaz bir şey olmaz ama barış olsun kan akmasın analar ağlamasın diyenler kurşunlanır, tutuklanır..
Kendini bir fok sanan maganda RTE yalakası biri tvye çıkıyor magandalık yapıyor tehdit ediyor apaçık tutuklanmıyor ama başka bir hanımefendi çocuklar ölmesin diyor o yüzden soruşturma açılıyor lanet olsun böyle ülkenin sistemine.
Kısaca özet geçerek "mafya" şu an için arkasında cumhur başkanını bulunmakta, ona çalışıyor gizliden.
Adam gibi adamdır! Buradan atip tutanlar resmi face sayfasından aynilarini mesaj olarak atsinlar. Yerse..
eskiden ülkücüydü mhpliydi simdi inkar ediyor akpli oldu rtenin kapıkuludur
eskiden ülkücü mahfaydı şimdi ismailağa cemaatine yakın muhafazakar bir işadamı
Sedat peker şerefsizliğin şekil almış halidir
Kemik atanın peşinden giden puştun biri
Yavşağın önde gidenidir.
polat alemdarın gerçek versiyonu
Bugun yarin patlak verir.
Yerli mafya 😎
Dönek kahbe.
Mafya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar