Not: 30 mart bizim iş tempomuzun en yoğun olduğu hafta :((
Işten izin alma taktikleri verebilir misiniz ? :))
Not: 30 mart bizim iş tempomuzun en yoğun olduğu hafta :((
bence rapor almalısın değil doktor isterse prof. olsunlar onlara neyki bence abartmışsın sen bu işi git iki gün rapor al birgünde evde yat dikkat çekmez, milleti öldürmene gerek yok, hem sınav diyorsun iş sınavımı? yoksa öğretimmi?
o zaman git birhafta al raporunu bişiy olmaz, da sanada pek güvenemedim ben yaa açıkcası. demişinki sülalede ölecek kimse kalmadı demekki işini çok ihmal ediyor ve çok izin alıyosun, bişi sorcam madem işini sevmiyosun neden çalışıyosunki ayrıl ordan kıdem tazminatını al birde sgk ya başvur işsizlik maaşı al en az 6 ay alırsın bu kafayla 6 ayda iş bulursun sanırım
o zaman git konuş amirinle deki bakın benim başka işe gitmeme engel oluyosunuz bu demektirki benden menmunsunuz maaşıma zam yapın sigorta vs hepsini düzenleyin başka iş aramayım de karar ver. sen istemiyosun ama halen çalışıyosun. madem sınavı kazandın söylemeyiip direk mülakata gitseydin. bence mantıksızhareket ediyosunuz
baska beyaz yalan gelmior aklma yaa :D özel sebebini falan söyle ne bilym yani bayansın sncta kolay bi sklde yalan blursn .d
Yerıne birini gonder.mesela patrona soyle 1 hafta ızın alabılır mıyım hastayım. arkadasım yerıme gecıcı olarak calısabılır mı de.mesela ben şu an arkadasın yerıne gecıcı olarak 1ay calısıyorum
avukat yanında asıstanlık yapıorum eger avukat kabul edıyosa herkes eder bence :)
ıns ızın alabılırsın :)
Tüm samimiyetinle konuş sınavın önemini anlat belki izin verirler başka çaren yok
o zaman çalış akşamları izinde alma
Cevap
9Cevap
"Olmayan çocuğum öldü"
Bence git durumu izah et, dürüstlüğünden dolayı izin verirler. Baktın vermiyor bir başka işe bak.
Git bi' konuş bakalım...
rapor almak zorunda değilsin ama pekala vizite kağıdı alıp doktora gidebilirsin. ssk varsa.sınavdan öncede olabilir saatini sen ayayrla, ona kanunen kimse bir şey diyemez.
Ayak bileğimi çatlattım de, bandajla git birilerinin yardımı ile acındır durumuna.
SGK ile anlaşmalı bir hastahaneden randevu al,muayene olurken doktora rica edersin 1 gün izin yazar.Onu da araştıracak değiller ya.
ücretsiz izine çıkarılmayı iste mecburen verirler ama sınavın olduğunu belirt
sınav senin için önemli,yse işi bırak derim çalışacak olduktan sonra heryerde iş bulunur
git ozaman serçe parmağını kır bir hafta garanti rapor alırsın
hacı senin sınavın adı ne?
hacı sen boşver sınava gir kendini hazırla bak sonunda ömür boyu rahat edeceğin bir iş
birde ordan hakim savcı yada avukat ile evlenirsen oooo keyfine diyecek yoktur yani,
yav seninde nedediğin belirsiz işin iyiyse nedie uğraşıyon ki?
bu zamanda en iyi iş devlet işi devlet işşyse başka bişiye gerek yok bence git sınava gir
yah ablası polis ama çakma polis , security
Oncelikle selam baby evlimisin bilmiyorum ama izin icin yapman gereken su bebegin olmadı kocana tahliller sana da tup bebek yapilacak tup bebek icin igne vurulacak ve bu igne senin en az 4 gun istirahat etmeni saglayacak annamisko? Hadi good by baby
kardeşim evleniyor, babam yda annem yogun bakımda , zehirlendim vs .d
Evde tadilat başlayacak orada olmam gerek iyi birt taktiktir ama birkez işe yarar:9
en temızı ozaman saglık ocagından rapor alıcaksın ordakı doktora durumu anlat sana ızın yazar
yok yazamaz en fazla 2 gun
malesef malesef okadar ızın vermez fabrıka saglık ocagıda 2 gun verır ya gıtmıycen ya dogruyu soylıycen
arkadaşını öldür. onu da araştıramazlar ya
o bahaneyle ücretli izin alırsın moralim bozuk kötüyüm dersin
dogruyu sole en garantılısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar