Diğer Kumrallar sıradan kızlar mı? türk kızları açık esmer mi yoksa kumral mı genel olarak? sekerkısss0808 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor birde simsiyah kaşlı hafif koyu tenli kızlar saçalrını açtırıncada kumral deniyor.biz bunada akumral diyoruz.ama bildiğimiz kumral bu olması gerek beyaz açık bugday tenli koyu açık kahve kaşlı vs. Kumrallar sıradan kızlar mı? türk kızları açık esmer mi yoksa kumral mı genel olarak? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
chocolatte67 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Türk kızları genel olarak kumral her yerde kumral var bilinenin aksine esmer kızlar kurallardan daha az yani 1 0 Yorumla
uyeismimyook Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl hande erçel esmer yalnız? kimse kumral demez ona 0 4 Yorumla sekerkısss0808 sitede esmer güzeli kız dedim ağzıma mıçtılar.o ten rengiyle nasıl açık tenli ve kumral allasen.taşlandım <dün varya Yorumla uyeismimyook +1 yıl ten rengi buğday-esmer gibi saçları da koyu kahve kaşları da siyaha yakın esmer yani kumral diyen sa- laktır :D Yorumla sekerkısss0808 +1 yıl bence baya koyu bugday yanıncada esmer.yai ten rengi nbaz alınır açık bugday tenli olsa biraz daha açık kaşı olsa saçını kaşını açtırsa kurmald enirde tenide çikolata gşbi Yorumla Eseses9090 +1 yıl Gardas diyer soruya gel de yardim et sanku esmer olmak kotu birsey kiza esner guzeli fedik agzimiza ettiler digwr soruya gelde savun 'D Yorumla
Panda_bey Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl 3,4. Fotoğraflardaki gibi. 0 1 Yorumla sekerkısss0808 +1 yıl 1 2 ye esmer güzlei deidm dün taşlandım :D neymiş tipik türk kızı kumrla olurmuş handede kuralmış filan Yorumla
amanım Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Üstekki kız net esmer. alttakiler kumral 1 2 Yorumla Eseses9090 +1 yıl Su arkadasin diger sorusuna gel de bir savun beni.Kiza esner guzeli dedik taslandik bir yardim et savun millet kumral gormemis. Yorumla amanım +1 yıl Kız güzel değil Yorumla
gecelerenokta Takip Et Bilge Yaş: 42 +1 yıl Bu da kumral güzeli ; ) 0 4 Yorumla sekerkısss0808 +1 yıl bence ilki esmer güzeli bildiğiniz Yorumla gecelerenokta +1 yıl Bence en son 2 resimdeki kız hepsinden güzel ;)) Yorumla sekerkısss0808 +1 yıl öyle zaten Yorumla gecelerenokta +1 yıl Kim bu artist mi? Yorumla
En İyi Cevaplar