En ucuz sigara 7 tl olmuş öğrenciyim valla veremem o kadar. Mm slims alıyorum o yüzden. Bir arkadaşım ay o ne or**spu sigarası mı içiyorsun dedi bana😂😂 niye öyle dedi ya bilen var mı

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İnce sigara icmekle içmemek arasında birşey dudak tiryakiliği gibi. Sırf seksi durduğu için içenler var. O yüzden sanırım. Bide pavyonda çalışanlar alkolü az içki ve nikotinin az slım sigara içerler genelde oradan anımsatıyor.
Kendide bu sigarayı kullanıyosa o yüzden demiş olabilir takma😁
Slim sigaralara oyle diyorlar cunki filmlerde dalan o tarz insanlar hep ince sigara iciyorlar
Cevap
15Cevap
Varsa bir dal ver beraber içek ne derlerse desinler :) ben 10 paket winston aldim bakalim ne zaman bitecek :)
bnde ıcıorum yanı erkegın orus pusu mu oluoz o arkadsna sole maddıyat onemlı devır ekonomıı
Laf olsun torba dolsun ama sen yinede uzun marlboro iç gerisi boş daha ekonomik olur
bende kısa lark içiyordum 7 TL'ye... 8 TL olunca uzun lark içmeye başladım :) böyle bir dünyada nasıl sigara içmeyelim? :(
Ogrencisin bide hala en ucuz sigara pesindesin. Git tutun ic.
kalografiyi güzel yazmışsın. Fakat salağa yatamamışsın :D o ne be öyle niye öyle demiş miş :D ^^
Adı meme olduğu için mi dedi ne bileyim 😄 hiç fikrim yok
Sarma iç sarma 2,5 tl 20 tanesi :Dd
acilen zengin bir koca bul evlen bence
Alakasi yok ucuz diye ole solemistir
Bu yoklukta sigaraya para vermek enayiliktir
100 tl birşey gidiyor ayda abartma istersen
100 TL'yi bulamayanlar var bu devirde. İnsanoğlu çok garip akciğerini zehirlemek için para harcıyor. vay be
zıkkım içsene o daha ucuz
Ha ha ya sağlıklı bey.
İnce sıgara ondandır kanks
slim olduğu için :D
Erkek arladaşlarım da içiyor ama :(
ooo o daha büyük bir sıkıntı :D
şaka bir yana filmlerin insanya yaptığı bilinçaltı empozesinden kaynaklı bişey bu
kaçak bunlar hiç içme
ilginç :D
içme ne gerek var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar