Çook tatli hareketleri olsun özellikle tipi olsun. Ama makyajsız halini dizide görene kadardı her şey. Makyaj güzeli bu bir gerçek ama makyajlı olunca çok tatlı oluyor hayranlikla izliyorum nedense ☺️
Teni kumral fakat bazi bolumlerde esmer cikmis bu da teninden koyu fondötene bağlı bir durum olabilir set ışığından kaynaklanacağını düşünmüyorum ama kumral açık tenli belli
Bu açık tenliyseben albinoyum Tam tersi dizi setkerinde hep beyazlatırlar. Mesela haticeşendil dizide bembeyaz ama gwrcekte biraz daha koyuymuş hwp öyle ışultı veriyolar. Bu kumralsa marion cotilland filan ne esmer güzeli keslinlikle. Birde kendi saçları simsiyah lan kaşlarınabaksana ne kumralı :)
evet tabi değil esmer bu kız :D. yalnız bizim türk milleti beyaz tenli olmak ister. o yüzden saçını boyatıp ben kumralım diyor. milletde bunu kumral sanıyor :D
Bu kumralsa benim diğer sorudaki kız ne kumral olması için koyu kahve saç olsada açık tenli olması gerek. Yoksa açıl bugday tenli kızların sıradan oldugunu düşünmüyoruk ya. Meseka gülşen Bubikoğlusıradanmı :D
Bu kız beyazsa ben albinoyum. bugday olabilir en fazlaki yanıp esmwr olmuş açık bugday bwyaz arasıyım yandıgımda 2 gün sonra geri döner çikolata gibi kız lan bu beyazsa adriana limada beyaz :D
En İyi Cevaplar