Nasıl bir süreç var anlatır mısınız ve korkuyorum ama neden bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kızlık zarı doktor kontrol ettiğinde yanındaki kişiye söylermi acaba bozuk veya değil diye
Yanında giden kişi girmez zaten kişinin kendisi girer sonuçta mahremiyet var
eğer ki girerse annesi filansa söylermi yoksa bişe demeden kontrol yapıp cıkarmı
bir bilginiz var mı rica etsem
Hm orasını bilemicem ben de muayene olmadım ama takıntım zamanla geçti bende takinti vardı. Doktora gidip önceden bilgi alabilirsin
Neden diktireceksin
Neden diktireceksin?
Neden gidiceksin?
Ben küçükken bu kızlık zarını bilmezden evvel vücudumu tanımak amaçlı o kısımla oynuyordum mast yapıyordum. dokunduğumu hatırlıyorum ya da çok hafif bastırdım belki Zara ama kesinlikle delikten içeri sokmadım parmağımı falan
bir de bisiklete biniyordum. düşerken koltuğun ön kısmı girdi gibi oldu acıttı o kısmı ama tabi kıyafetlerim vardı kilotlu çorap ve kot etek
Doktor dudakları aralayıp 5 sn yede bakıyor git göster jinekoloğa ama zara bir şey olmamıştır
Annem de öyle diyor ama yine de korkuyor insan ya o Zaman gitmeyim çünkü muayene esnasında doktor bozabiliyormuş
Yok ya dudakları eliyle ayırıp bakıcak yok öyle bir şey rahat ol.
Yani kızlık zarı o kadar kolay bozulmaz mı diyorsun ille o delikten içeri bir şey sokarak zarı zorlamak mı gerekir
Yani o Zaman doktora gitmeme gerek yok di mi
Yani içine sert bir şey sokmadıysan zarına bir şey olmamıştır
Sert bir şey sokmadım dedim ya sadece parmağımla dökündüm deliğe ve Zara belki hafif bastırdım o kadar. ve şu bisiklet olayı
Yok yok ya korkma zarın sağlamdır hala rahat ol
O kadar kişininki yok kazayla yok travmayla yok mast la yok muayeneyle Nasıl bozuluyor ki o zaman
Çoğu yatıp yatıp öyle diyor :)
Ama niye öyle desinler ki yatsalar onu sormazlar ki zaten bu şekilde
O zarın bozulması için trafik kazasındaki gibi bir darbenin olması şart gerisi hikaye
Trafik kazasında ne gibi bir darbe oluyor ki
Sert bir cisim falan çarpıyor öyle
Valla içimi rahatlattınız ya ben bunu 13 yaşımdan beri düşünüyorum biliyor musunuz
Yaşın kaç şimdi?
23 şu an
10 senedir bu çileyi neden çektinki gitseydin bir jinekoloğa bu kadar korkmayın tıptan neyse adam senin gibi kızı bulursa öpüp başının üstüne koyaun zar mevzusuna takılmasın
Anneme söyledim çünkü bir şey olmaz ben de seni götürmem Zaten ne dicem doktora dedi. ondan gitmedim. kendim de cesaret edemedim. şimdi cesaret ettim ama bu sefer de muayene esnasında bozulma çıktı. muayenede Nasıl bozuluyor ki doktor Oray'a bir şey sokmuyor ki sonuçta ama doktorlar diyor bir de bunu muayenede bozulma ihtimali var diye
Bak burada yazı var oku
www.jinekolognet.com/kizlik-zari-muayenesi.asp
Okudum. kız sandalyeden düşüp apoş arasını çarpmış benim bisiklet olayına benzer yani. bilemedim o yüzden
Bak eğer aklına takılıyorsa git jinekoloğa zaten oradada yazıyor muayanenin zarar vermiyedeği eğer gördüysende anlarsın zaten nasıl yapıldığını
Neyin Nasıl yapıldığını anlarım
Ya benim ne güzel içim rahatlamıştı ama bu yazıyı okuyunca tekrar içime şüphe düştü.
Ya istersen git jinekoloğa oradada gösteriyor zaten eliyle dudakları ayırıp bakıyor
www.mugeaksoy.com/.../kizlik-zari.php burada da muayenede yırtılma ihtimali var diyor
Eli bir an Kaysa yırtılır zaten
www.evlilikhazirliklari.com/.../...iz-hersey-.aspx
Mesela bu yazıya göre bir şey olmamış gözüküyor. hangisinin ne dediği belli değil ya.
O başka bir muayanedir hani bir alet sokuyorlar ya kız söylemezse sokarlarsa gider dudak ayırmakla zarın alakası yokki
Şimdi burada kastedilen acaba bisiklete binmek mi yoksa benimki gibi bir bisikletten düşüş de buna dahil mi
Tanıdığım olsan ben götürcem jinekoloğa :) ya korkma millet inanmazsa ben seni biliyorum alırım evde kalmazsın merak etme :P sanmıyorum bisikletten o düşmenle bozulmuş olacağını rahat ol
Sadece bisikletten düşmek değil ki koltuğun ön kısmı Demirdi ve düşerken o kısım girdi
Kan falan hatırlıyormusun?
O sırada adetliydim:( yani kanın neye ait olduğunu bilmiyorum
m.haber3.com/...kizlik-zarini-bozar-mi-104177h.htm
Buna göre bozulur diyor
Kafayı yiyecem artık. bu ara taktım yine kafama bunu ve adetim iki hafta erken oldu stresten
Hangi şehirdesin?
Neden
İstanbuldaysan tanıdğım çok iyi bir jinekolog var anneminde jinekoloğu yıllardan beri ismini vericem güvenilir doktor git muayane ol.
Şu bisikletle ilgili olan kısma cevap vermediniz ama. selesinin ön kısmı demirdi ve o kısım geçti diyorum resmen pedi içimde hissettim çok afedersiniz
Yok İstanbul'da değilim
Git muayene olmdediğinize göre bir şey olmuş olma ihtimali sizin içinizde de güçlendi sanki
Bence bir şey yok ben senin rahatın için dedim kendini yiyip bitirmişsin stres le erkeb bile adet olmuşsun hormonların bile şaşırmış yani yazık ediyorsun kendine gitsen rahatlıyacaksın halbuki 23 yaşında kocaman kendi ayakları üstünde durabilecek kızsın yaşın ufak olsa anlarımda :)
Beni rahatlatmak için söylüyorsunuz. ama o doktorlar bisiklet sürerken ancak sert bir cismin girmesi ile bozulabilir diyor ben de onu dedim işte ama benimki hangi oranda girdi bilmiyorum bay girdi ama
Bir şey olmaz diyorsunuz ama buna Nasıl bu kadar emin olabiliriz ki
Bak sen ne yap biliyormusun git jinekoloğa dünyanın sonu değil ol muayaneni doktorda rahatla bence yaptığın stresle kalmış olacaksın bunca sene
Özel hastanelerin de hepsi yapmıyormuş ama bu kontrolü
Artık gidip konuşacaksın
Ya zaten çok stresli bir durum. nasıl gidip tek tek doktor arayacam
Şeytan diyor ki gitme boşver nolacaksa olsun evlendikten sonra
Acaba diyorum baksam ki kan gelmedi o Zaman kırmızı mürekkep falan mı damlatsam o uyanmadan. sonuçta suçsuzum yani napabilirim
Özel muayamesine git bir doktorun bu kadar strese gerek yok.
Yok ya hastane olsun istiyorum bir de inançlı bir bayan doktor olsun belki Fatih ya da Turgut Özal'a falan gidebilirim. ankaradayım. onlar bakar mı ki acaba
Çoğu doktor bakıyor benim bildiğim bu sorunları büssürü kız yaşıyor en azından evlenicem zwrımın yapısını öğrenmek istiyorum kanamazsa diye korkuyorum dersen çoğu doktor bakar
https://m.youtube.com/watch?v=39E7s5D2xww
Doktor kızlık zarına da elliyor deliğe de sokuyor elini. muayene böyle oluyorsa farklı şekilde çıkılabilir
Orada göstermek için elini sokuyor zaten o zar yeni yırtılmış yeni yapmış bu kız görünüşe bakılırsa :)
Bilemiyorum ya kafam çok karıştı. bir de anneme söyleyip onunla mı gitsem yoksa tek mi gitsem
Bence tek git daha rahat olursun
Ya bir şey olursa o Zaman anneme Nasıl açıklarım gittin naptın da geldin demez mi
O de gelse sanki daha iyi olur
bir de online randevu alacam ama bu sefer de ben kızlık muayenesi yapmıyorum diyip gönderirse doktor? arasam da Nasıl söylicem telefonda. doktorunyz kızlık muayenesi yapıyor mu sayın sekreter mi dicem
Bence yapıyorlardır
Ya bir soru daha sordum. orda da diyorlar ki yaptırma muayene kızlığın bozulur ya da zedelenir.
Ya gördüm sorunu canım sallıyor o aleti bakire olmayanları muayane etmek için sokuyorlar :)
Bıktım artık ya ne kızlık zarı hikayesi bu nedir çektiğimiz. kaç gündür yemeden içmeden kesildim. şu anda da ağlıyorum. yapmadığım bir şeyin cezasını çekiyorum şu insanların ahlaklı olana da yaşadığı kazadan dolayı ahlaksız muamelesi yapma ihtimalinden bıktım artık
Artık zaman kötüleşti ilişkiye girip girip zarım esnek diyenlerde var bunlar yüzünden senin gibilerde araya gidiyor ya bence senin zarın sağlam kanayacak ama senin rahatlaman için muayane olman lazım hem Eş adayı var mı yakında evlilikmi var bu kadar sıkıntı yaptın?
Eş adayı çok ama muayene olmadığım için kimseyi kabul etmiyorum ama muayene de olamıyorum. herkes için bir bahane buluyorum elektrik alamadım diyorum yok şu özelliği iyi değil şunu iyi değil diye bin bahane uyduruyorum. benim içimin Nasıl kan ağladığını kimse bilmiyor
İyi olanı mükemmel olanı da kaçırıyorum. ve Bayadır kimsenin görüşme talebini kabul etmiyorum küçüğüm evlenmeyi düşünmüyorum diyorum
Bence sağlam çıkacak demeyle olmuyor işte. ben de öyle olsun isterim ama düşünün. bisklet selesi. ön kısmının birazı gitmiş Demir'i kalmış o kısmın ve ben adetliyken geçiyor Oray'a kanama oldu mu bilmiyorum. boyum bisiklete de yetişmiyordu daha on üç yaşındaydım. birine çarpacaktım tam. çarpmayım diye durayım dedim ama dengede kalmak için öne doğru gittim ki bisikletten ineyim. onu da yapamadım o sırada geçti içime afedersiniz pedle birlikte. şimdi hala bir şey olmadı mı diyorsunuz. ya olduysa. o Zaman napacam
Var ya benide strese soktun ya kız olmak zor iş gerçekten hem pedde varmış bence engellemiştir bir şey olmasını tutki hasar gördü kanamayacak diktirirsin ayrıca yapay kızlık zarıda var çare bol yani bence sen önce doktora bir git öğren ne olduğunu ona göre hareket edersin yazık etmişsin kendine 13 senene boş yere
Diktiririm öyle mi. evlenmem ki. şu an ne doktora gitmeyi ne de evlenmeyi düşünüyorum biliyor musun. hayatım bu şekilde nereye gider nereye varır bilemem ama ben evlenmemeye karar verdim. bu psikolojiyle yaşayamıyorum artık. doktora da gidemiyorum. artık evlenmemek son çarem. sevgisiz aşksız yaşamak bu psikolojiyle yaşamaktan çok daha iyi bir seçenek gibi duruyor
Bak saçmalıyorsun bu devirde zor bulunacak benim bulsam bırakmayacağım düzgün namuslu kızsın ve dediğim gibi boşa büyütüyorsun bu olayı ben diktirmeyi rahatlaman için söyledim kaldıki ona bile gerek yoktur bence sen çok büyüttün bu olayı büssürü dermansız hasta var senin durumun neki kıytırık bir zar yüzünden çok abartıyorsun sakin ol git doktora göster rahatla valla bak üstünden at o yükü
Evet herkesin dediği bu zaten. zor bulunacak biriymişim. namuslu saf iyi niyetli güzel tatlı... bilmem ne. herkes bunu söylüyor ama bir zarın varlığı ya da yokluğunun herşeyi bütün özelliklerimi o kişide silip atmaya yeteceği de bir gerçek hem de suçsuz yere. ve ben doktora gidip bu çok kötü psikolojik bozukluk oluşturacak muayeneyi olmadan bunların hiçbirini öğrenemeyeceğim
Senin gibi kızı bulan biri o zarada takmaz bence
Nerden biliyorsun. herkes aynı değil. sen öylesin belki ama başkası takar
Annemle konuştum
Kusura bakma cevap veremedim dışarıdaydım ne konuştun?
Gitmeye gerek yok. onun ne kadar zor bozulduğunu ben biliyorum o kadar kolay bozulsaydı ben küçükken çocuğun biri kramponuyla orama hızlıca vurdu o Zaman benimki bozulurdu. ya da Oray'a yakın kısma çivi batmıştı o Zaman da bozulabilirdi ama bir şey olmadı çok şükür takma kafana dedi
Bencede öyle takma kafana rahat ol
Peki.. saol bu arada beni bu kadar sabır ve nezaketle dinleyip yardımcı oldun:))
Ne demek ben yardımsever biriyim umarım yardımcı olabilmişimdir gerçektende o zar kolay gidebilen bir şey değil benim bildiğim doğumda bozulanlarda var takma kafana seni seven zarını değil kalbini sevsin zaten seni tanırsa güvenirse sıkıntı olmaz zaten sağlam olduğu için sıkıntıda olmaz.
Artık bundan sonra kafam yine karışmaz inşallah. pek yorum falan bakmayacam ya da haber okumayacağım bu konuyla ilgili. psikolojim bozuluyor sonra. neyse tekrar teşekkür ederim. tanıştığıma memnun oldum tekrar.
Bencede okuma adam senin gibi kızı bulacakta birde zarı sıkıntı yapıcak bende memnun oldum tanıştığımıza gizliden yazıştık tanışamadık ama neyse :)
Evet ya öyle oldu. sorunun vahimiyeti ve konusundan dolayı malesef:(
gizliden çıkabilir seninle tanışıp yazışmak isterim Eğer sende istersen.
Yazışmak? Yani ileri boyutta olmaz ama söyleyim. sadece bu şekilde dert paylaşmak soru sormak tarzında olur. sevgili olmak foto yollamak vs. tarzı şeylere karşıyım. herşey düzeyli ve sadece arkadaşça
Tamam olur.
Tamam
Gizliliği açtım istediğin zaman mesaj atabilirsin.
Yanlışlıkla senle olan sohbeti sildim :)
Kızlık zarı doktor kontrol ettiğinde yanındaki kişiye söylermi acaba bozuk veya değil diye