http://i.hizliresim.com/Z7Yv1z.jpg
Ayşe öğretmen kimdir? Nedir?
http://i.hizliresim.com/Z7Yv1z.jpg
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yemesin kimse kimseyi, B. Öztürk de zaten çok zeki bir adam değil, kadın propagandasını yaptı, amacına ulaştı gitti.
Nedense dönüp de kimse demedi terör örgütü beşikteki bebeğe kurşun sıkarken, köylerden küçük kız ve erkek çocukları kaçırırken, sınırda sürekli uyuşturucu sokarken, devletin askerine yatağında bile gidip kurşun sıkacak kadar buzlu bademim olurken, bu ülkenin topraklarındaki şehirlere sözde başka bir devletin malıymış gibi göz dikip atını oynatmaya çalışırken aklınız neredeydi, diye!
Terör bir lanettir ve ortadan kaldırılması için her türlü önlem alınmalı ve ne gerekliyse yapılmalıdır.
Abd' de adam sırf polisin karşısında elini cebine götürdü diye bile kurşun yağmuruna tutulıyor, bunlar gelip hem şehirlerde hayvanlar gibi yaşayıp ortamı terörize ediyor ve askere, insanlara kurşun sıkıyor sonra da gelip böyle propaganda yapıyorlar!
Ben bu numarayı yemedim, yemem de.
Bu ülkenin PÖH'ü de diğer askeri birimleri de yemiyor zaten.
TRT de "şahit olun" diye program yapılıyor bütün açıklığıyla onu izleyin görün neler olduğunu gerçekte ki yansıtılanlar yine adi terörün küçük kısmı.
Bu ülkeden itler temizlenmedikçe böyle ağlama numaralarıyla propaganda yaparlar.
O konuşan kadın kimse ona sormak lazımdı okulları yakan da asker mi polis mi acaba?
Bu kadar embesil bir programcıdan bu soruyu beklemek mantıklı değil tabi orası da ayrı konu!
Yani sözün özü kimse yemez bu saçmalığı, tabi sitede ve sağda solda dolanan propagandacı ve terör yanlısı olan cehalet ve düşman akıllıları ayrı tutuyorum bu durumdan!
Hepsine lanet olsun, bu vatan toprağının tek karışı, kimseye yar olmaz bizlerden başka!..
Amin her harfine tek tek katılıyorum.
Teşekkür ederim.
Bu öncelikle bir terör propagandası değildir. ''Bebekler ve çocuklar ölmesin'' demek ne zamandan beri terörü savunmak oluyor? Kadın öğretmen olmayabilir, bu kanıtlanmadı yandaş medya bir sürü haber yapıyor. Ha diyelimki öğretmen değil ve ismi de farklı, o kadın pkk veya askeri savunacak bir konuşma asla yapmadı. Sadece insanlık istedi.
Bu demek değildir ki o pkk sempatizanıdır, bunu bir anlasanız...
Sakin ol şampiyon beyniyle birşey demedim farklı görüşler olacak diye belirttim zaten
Katılıyorum ve birgün bu kişi bu cesaretinden dolayı tebrik edilecek
Kim ya da ne olduğu hiç umrumda değil çünkü Ayşe öğretmen gibilerini önemsemiyorum.
Aynen öyle teşekkür ederim
Cevap
5Cevap
o değin de neden yazıda alalı alakasız bir sürü #hashtag var anlamadım. Onları kaldırırsan belki ne demek istediğini de düşünebilirim. Şu an zaman kaybısın
Ben o programda örgüt propagandasi yapan birini görmedim dostum. Yanlis kayıtları mi izledik acaba?
Bir gün gelecek Ayşe öğretmene ödül verilecek. Cesaret karanlığı yırtan ışık hüzmesidir, korkmayın.
Bu karı öğretmenden çok başka bı sektör çalışanına benziyor ya neyse
Bu soru neden karsıma çıkti?
Beyaz show tekrar mı başladı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?