Huzursuzum çok. Aşkım beni terk etti.
Bu dua nin faydası olur mu
Bu dua nin faydası olur mu
“Ya Vedûd! Ya Vedûd! Ya Ze’l-arşi’l-mecid! Ya Mübdi’, Ya Mu’id! Ya Fe’aalün lima yürid! Es’elüke bi-nuri vechikellezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikelleti kadderte biha halkake ve bi-rahmetikelleti vesiat külle şey’in. La ilâhe illâ ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!..”
Türkçe Meali:
“Ey Vedûd! Ey Vedûd! Ey yüce Arşın Sahibi! Ey kâinatı hiçten ve benzersiz bir şekilde yaratıp bin bir isminin tecellileriyle emsalsiz bir şekilde süsleyen Mübdi'! Ey varlıkları ölümünden sonra yeniden inşa edip dirilten Muîd! Ey dilediği her şeyi yapan! Arşının rükünlerini dolduran Zâtının nûru hürmetine; yarattığın bütün varlıklara hükmeden kudretin hürmetine ve her şeyi kaplayan rahmetin hürmetine istiyorum. Senden başka hiçbir ilâh yoktur. Ey kendisinden yardım isteyene yardım eden! Bana yardım et. Ey güç durumda olanlara yardım eden ve ummadıkları yerlerden ihtiyaçlarını ellerine veren Muğîs! Bana yardım et!.
Allah-ü Teala nın c. c 99 isminden biridir. İnsanların sevgisi ve muhabbeti artması için okunur diye bilinirÖzellikleri ve bazı faydaları:
EL-VEDUD ismininin tesiri çok fazladır. Bu ismi, usulüne uygun olarak zikreden kimsenin gönlu nurla dolar, kalbi genişler ve ferahlar.
Bir yiyecek üzerine (1000) defa okuyup eşiyle birlikte yiyenlerin eşlerine olan sevgileri artar.
Günde (20) kere okuyan kimse, halk arasında fazlasıyla teveccüh ve ilği görür. sevilip sayılır, sözüne önem verilir.
Dua mı😳
Evet
Cevap
6Cevap
bu dua aşkının dönmesinimi saglayacak, allaha dön deki allahım hakkımda hayırlısını ver dedigin an o an hakkında hayırlı olanı verecek vardır herşeyde bir hayır
sen google yaz bak burası sapık dolu dua bilen yoktur
Doğru diyorsun
Dinimizde evlilik hariç ilişkilere tesir edicek bişey yoktur. Ancak şeytana ait olan büyü olur oda seni cehenneme iletir bilginze.
İnşirah suresi ruhu rahatlatır. Okuyun , okutun :)
Şu an senin vesilenle okuyorum sagolun
bkz: dinimizislam. com
olmaz. dualar boş şeyler.
çikolata ye geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar