Buluşmalarımızda öpüşürüyoruz genelde. Öpüşmeden geçtik boynumu emmeye öpmeye başladı. zayıf olduğum halde göbekli diyor tikimle falan oynuyor. Göbüşünü yediğim. Öpesim var istiyorum yumuşak göbek diye. Ben de utanıyorum. İnce ince tüyler var. O da öpmek istiyor. Neden istiyor olabilir?
Cevabın nedir?
+1 yılhaha tatlım bu erkeğin niyeti seni istiyor pardon ama seks buna seks denir erkekler biraz nefsine düşkün desem yalan olur beyabi düşkün bu cocuk kendini kaybediyor dikkatli ol şaksen ben bir bayanın boynunu asla emmem çürürse dışardakiler buna kaşar ismini takıyor dikkatli ol ve nefsi biraz daha düzgün birini bul veya seviyorsan onu uyar böyle şeyler istemiyorum uzak dur gibi ben kötü şey sölemem yardımcı olurum dorusu bu :)
09 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal hemen trip atiyo boynumu falan da emdi dedigin gibi yani ama gobek gercekten utanirim
- +1 yıl
amacını söledim sana yavrum gözünü açıyorum tirip atan adam adam deyildir karıdır bir adam istedini almak için kıza tik yapıp göbeğinden başlıyım bir bayanı azdırım avucuna almaya çalışmaz bir kıznda istemesi lazım böyle şeyleri bu adam çöp dostum boşver nefsi sağlam birini bulursun hayat güzel insan cok neleri cıkar karşına sen bayansın hemen böyle boyun eyme herşeye bozuk kalır evde kalırsn veya adın çıkar evde kalırsın aileni utandırma bebeğim ;)
Soran+1 yılhaklısın biraz da diyo ki ben yanlış anlaşılmaktan korkuyorum istersen bişey yapmayalım falan diyo
- +1 yıl
Bole bole ben ıyı cocugum korkma acıl bana falan
Soran+1 yılAynen ve ayrildim iki gun once ayrilalim dedim sen bilirsin dedi sadece. Bisey de sormadim baska. Sinifta da laf yolluyo onla bunla yikilmismis bosluktaymis boslukta falan degil dedim nerden biliyosun dedi o arkadasi ben de ben anlarim dedim
- +1 yıl
sen bilirsin dicekkadar basit görmüş seni aferin helal olsun hiç bür sıkıtı üzgünlük yaşama iyi olmuş aferin sana tebrik ediyorum seni sen senin için iyi olanını yaptım daha neleri var bosver daha herşey için zaten erken zamanla nelerini görürsün sabırla bekle zevki ine düşklün nefsine yenik insanlar çevrenden uzaklastıgında en güzeli karsına çıkar :)
Soran+1 yılvalla daha iyi hissediyorum kız gibi trip atıyo uyuşturucu tıcareti büyük suç artık beni emip emip atcaktı bir kenara
- +1 yıl
aynen öğle sende 1 adım önden düşünüp onu attın kenara :)
Soran+1 yıl2 ay gecti ama olsun. Bende takinti var zaten birisi benden ayrilamaz iş kötüye gidiyosa ben ayrilirim
En İyi Cevaplar
+1 yılOrdan öyle ipek yoluna doğru akışkan kremalı ne bilelim arkadaş ne diye
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyosan yazma
- +1 yıl
Mikecek seni ondan öpüyor
Seni seven bir kisi bence sana dokunmaya kiyamaz. Bence bu cocuk seni kullaniyor ve ileri gidecek, dikkatli ol.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeven kisi dokunmaya kiyamaz lafini pek anlamiyorum ama sevgilime sadece sıkıca sarılmak yetiyo bana bu biraz farkli
+1 yılöpmek istemesinden ziyade önce göbeğindeki tüyleri aldır :D sevgisinden öpmek istiyodur
25 Yorumla
Soran+1 yılNeylr alabilirim kalınlasirsa
Soran+1 yılTüy olmasa öptürcem zaten
- +1 yıl
ımm bence marketlerde satılan hazır sir ağda bantlarından al yap
Soran+1 yılKalinlastirir mi ki
- +1 yıl
en mantıklı yöntem bu ve fazla kalınlaştırmaz sanmam
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
16Cevap
+1 yılgerçekten sevse zaten dokunmaz görmüyormusun amacı ne neden istiyor
16 Yorumla
Soran+1 yılöyle demiştim baştan istersen hiçbişey yapmayalım ben yanlış anlaşılmaktan korkuyorum diyo
- +1 yıl
Kandirma yolunu bulmus
Soran+1 yılhadi be :'(
- +1 yıl
uzak dur uzak
Soran+1 yılAyrilicam
- +1 yıl
iyi olur senin için çok büyük zararlar görebilirsin..
Hayır insan sevdiğini öper bence. Sevdigini öpmek kadar güzel bişey yok şu dünyada sevenler bilir.
34 Yorumla- +1 yıl
Ya ileri giderse 😅
- +1 yıl
@mucizereishi Gitmez eğer seviyorsa
- +1 yıl
Bu konuda katiliyorum sana gitmemeside gerekiyor ama biliyormusun erkekler hep bu yuzden kaybediyor.
Soran+1 yılyok gitmez ileri
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce göbek oradan aşağıya gitme planında bence 😊😊
25 Yorumla
Soran+1 yılUtaniyorum ya
Cevap sahibi+1 yılUtan tabi opturme ayrılır senden elde edince bırak yalvarsin
Soran+1 yılOpturmucem trip atiyo bisi istedik yaptirma diyo deli oldum ya
Cevap sahibi+1 yılHer istediğini yapma kuzu kurtlar a dikkat et sana kuzu gibi görünüyor olabilir ama kurt o
Soran+1 yılsana katılıyorum. artık alttan almıcam tartışmalrda kız gibi trip atıyo haklı olan ben özür dileyen yine ben beni yönetmeye çalışıyo ben yönetcem olmaz böyle ya
Zaten onu çıldırtacak şeyler o tüyler merak etme😀😁
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrildim ya kullanacakti beni
Önce ordan başlanır hep sonra bir bakarsın kedicigi boguyormus gibi yiyor
12 Yorumla
SoranDerken?
Neden olcak göbekten başlayıp asagi dogru inmek istiyo ;)
00 Yorumla
+1 yılSeninle konuşmak istiyorum ama nasıl olacağını da bilmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılniye konuşmak istiyosun
Fetişi vardır o yüzden hoşuna gidiyosur bende de ayak fetişi var yani
10 Yorumla
+1 yılOynasmaki stiyor dikkat et :)
01 Yorumla
Soran+1 yılgıdıklıyo falan zaten hadi o pek bişey değil de bu farklı. ama var ya bir hafta buluşmuycam yüzüne bakmıycam az kıymetimi bilsin sürünsün. kendime de hakim olucam
+1 yılaha bir 18 yaş altı kullanıcı daha
11 Yorumla
Soran+1 yılHe ya he
- Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılOrdan yürüyecek ince ince yol yapıyor 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yolu
- +1 yıl
Cok tehlikeli yollar gidince öğrenirsin 😂
+1 yılöpmeye bir yerden başlamak lazım düşüncesi
00 YorumlaGöbekten öpmeyi seviyorlar
36 Yorumla
Soran+1 yılTüy olmasa sıkıntı yok da
Soran+1 yılKalinlaaiyor mu bantla mi aliyorsun
- +1 yıl
Hahahahaha harun abi mi
😄😄 haykırdım
+1 yılyakında seni yatağa atar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAc da tuyleri opsun sogusun bu fantezisinden.
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır utanırım
Cevap sahibi+1 yılO zaman al tuylerini.
Cinsel Yaşam konusunda 723 cevap paylaştı. ne mutlu size afferim
014 Yorumla
Soran+1 yılhayır ya
Soran+1 yılyaptırmıycam 1 hafta yüzüne bakmıycam
Soran+1 yılbakalım sorcak mı kıymetimi anlıycak mı merak edicek mi
Soran+1 yılmerak ettim nolucak ya. bir de bana test yapıyomuş muş ben kıskanıcam mı diye bir kızla samimi olmuşmuş gözümün önünde güven testiymiş geçememişim ben buna nasıl inanıcam yalann
Soran+1 yıltest değildir dimi beni deli ediyo bazen laflarla falan sabır testinden de geçemedin diyo
Soran+1 yılbeni test ediyomuş aklınca daha iyi tanımak için
Soran+1 yıldaha yeni zaten 2 ay oldu ama tanımış olması gerekiyo sinir oldum güvenmiyosun diyo bazen ben ona hiç test yapmadım o telefonumu alıyo ben istedim verdi sonra vermedi ben yaparım diyo bak bak nefret ediyorum hükmedilmekten banane ben hükmetcem
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu işin sonu kötü. lastik kullanmayı ihmal etme
02 Yorumla
Soran+1 yıllastik?
Cevap sahibi+1 yılya anlasana o iş olurken erkek takar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBugün göbeği öpen yarın?
055 Yorumla
Soran+1 yılişte onu kastettim
Cevap sahibi+1 yılBirde işi biliyor adam level atlamak istiyor direkt önce göbeği sonra hemen altındakini öpmek hayali arada bir don var sadece :)
Soran+1 yılkorkuyorum ya ben saf masum bir kızdım bunları yapamam hadi dudak bişey demedik artık boyun da okey de bu farklı özel tamamen özel bölge süründürcem bir hafta yüzüne bakmıcam özlesin anlasın kıymetimi kendime de hakim olucam buluşalım derse işim var diye yalan atcam
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi çok masum kız böyle böyle yatağa atılıp kullanılıp şutlanıyor maalesef yaptıkça normak oluyor kendine gel :/
Soran+1 yılkendime de hakim olucam bir hafta pek mesaj atmıycam çok göz göze gelmiycem buluşmuycam bakalım napıcak mesajlara da geç ve soğuk cevaplar atıcam
Cevap sahibi+1 yılZaten oda öyle yaparsa bunun amacı seni kullanmak :/
Soran+1 yılinşallah soğuk olmaz da ben de yıkılmam ya
Cevap sahibi+1 yılNeden yıkılıcaksınki böyle birinden kurtulduğuna sevinmen lazım
Soran+1 yılama bu kadar anımız var sonuçta mesajlar konuşmalar
Cevap sahibi+1 yılYa burada bile büssürü kızın sorusu var kız sevgilisine evleneceği adam sanış vermiş kızı yıllarca kullanıp atmış en azından böyle bir durumun içinde olmayacaksın
Soran+1 yılaynı sınıftayız herkes biliyo çok rezillik olur
Cevap sahibi+1 yılHiç bir şey olmaz anlaşamadık ayrıldık dersin
Soran+1 yılya çocuk rezil ederse beni o derece karaktersizlik yapar mı ki
Cevap sahibi+1 yılBen bununla yattım falanmı yok sanmam o kadar güzel kardeşim değidlir
Soran+1 yılhayır işte böyle böyle kullandım falan demez dimi
Cevap sahibi+1 yılDemez ya sende yüzüne vurursun herkesin önünde nasıl biri olduğunu
Soran+1 yılneler kurduk ya demez demez
Cevap sahibi+1 yılDemez ya nasıl biri olduğu ortaya çıkar sonra
Soran+1 yılböyle dedikleri falan ayrılsak da demez ya
Cevap sahibi+1 yılİnsan yayağa atmak isterse her yolu deneyebiliyor kızı evlenme hayalleri kurduruyor kendine bağlıyor güvendiriyor neler neler bak ben bu konuda çok başarılıyım tek farkım yatağa atmadım kızları bemimde kız kardeşim var hep uyarırımda bana bir kere gelip haklı olduğumu sevgilisinin amacının seks olduğunu farkettiğini söylemişti hem korkma ya anlatmaz
Soran+1 yılkandırıyo mu yoksa bu beni ya :(
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi tecrübesiz kızlarda kandırılmaya müsaait kızlar maalesef.
Soran+1 yılbaşka nasıl anlarım lütfen yardım et kandıran erkek ne yapar
Cevap sahibi+1 yılKızı kendine bağlar sonra yavaş yavaş kanına girer bunun sana yaptığı gibi.
Soran+1 yılkanıma girdi diyelim ben de bağlandım sonrası ne yapar
Cevap sahibi+1 yılZaten girmişki önce dudak sonra boyın şimdi daha aşığalara inmek istiyor bundan sonrası ilişkiye girmek istemek
Soran+1 yılyani beni kandırıyo :'( ne yapıyım ben
Cevap sahibi+1 yılBundan sonra evlenmeden bir şey yaşamayacam pişman oldum de tepkisine göre hareket et
Soran+1 yılo zaman istersen bişey yapmayalım diyo. ama trip atıyo ben böyle miyim falan abartılı tepkiler veriyo ben sadece sarılsam bile yeticek destek olarak görüyorum
Cevap sahibi+1 yılTrip atıyorsa ben böylemiyim diyorsa sıkıntı var
Soran+1 yılne gibi sıkıntı? mesela şey diyo ben böyle olsam şimdiye ayrılırdım seni çok seviyorum falan biraz da manyak hatta baya mazoşistlik var uyuşturucu ticareti yapıyo ama kullanmıyo ve sigara bağımlısı bunlar en nefret ettiğim şeyler ve sevdiğim için katlanıyorum ama kafam karışık ya :(
Cevap sahibi+1 yılKızım sen kafayımı yedin :( bu soru troll mü ben bu kadar yazıyı boşunamı yazdım :/
Soran+1 yılanlamadım ne demek istedin
Cevap sahibi+1 yılBu soru gerçek değilmi kafa bulmuyorsun?
Soran+1 yılgerçek gerçek
Soran+1 yılonunla ilgili ek şeyleri yazdım
Cevap sahibi+1 yılUyuşturucu ticareti yaptığını bilmene rağmen hala onla berabersen kusura bakma ama sendede sıkıntı var.
Soran+1 yılya şakayla karışık söylüyo bilmiyorum kârlı iş filan diyo of çok kafam karışık ve bu suç sevdiğim için katlanıyorum dedim ya
Cevap sahibi+1 yılBundan yarın ayrılmazsan aranıyorsun sende böyle sevgi olmaz.
Soran+1 yılyani o kadar kötü mü peki neden öyle sevgi olmaz?
Cevap sahibi+1 yılNe işler çevirdiği belli olmayan insanla sevgili olarak neden kendini riske sokuyorsun ya psikopatsa seni bir yerde kıstırıp tecavüz ederse ne olacak hayatını batırmakmı istiyorsun niyetin bumu
Soran+1 yıltabi ki hayır ya güvenip güvenmemek arasındayım zaten bir yalan bulup ayrılsam mı ama biraz da manyaklığı ilgi çekmek için de yapıyo ama belli olmaz ki of ya of:( :( :'(
Cevap sahibi+1 yılHayat gelecek riske etmeye değmez.
Soran+1 yılof ya acayip kafam karıştı moralim bozuldu
Cevap sahibi+1 yılVala ben uyardım kendi düşen ağlamaz ileride evleneceğim kız değilsin sonuçta vazifemi yaptım
Soran+1 yılOf ya cok kotuyum cok korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılKorkuyorsan ayrıl o zaman
Soran+1 yılAyrilik planlari yapmaya basladim
Cevap sahibi+1 yılBöyle biriyle düzgün kızın işi yok zaten.
Soran+1 yılUydururum bisey ayrilirim mantikli ve saglam bir yalan lazim
Cevap sahibi+1 yılÜni kaçtasınız?
Soran+1 yıl2. sınıf
Cevap sahibi+1 yılOho daha bununla 2 senen var o zaman
Soran+1 yılAyrilicam
Cevap sahibi+1 yılKötü yola düşmek istemiyorsan bakire olarak evlenmek istiyorsan ayrıl
+1 yılsikecek:D
24 Yorumla
Soran+1 yılYok artk
- +1 yıl
ciddiyim bak önce ordan öpecek sonra aşşagıdan sende hemen ericeksin mervelere gitme merveler kötü merveler pis merveler kaka:D
- +1 yıl
Hocam on numara özetlemissin 😂
- +1 yıl
@mucizereishi eyvallah kardeşim=)
Bırak öpsün
01 Yorumla
Soran+1 yılutanıyorum
Fantezi
00 Yorumlazeytinde koy ama :)
10 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında