benim 94 model bir opel astra F m var bununla yan verme imkanımız nedir verilirse teknigi nedir bilgilendirirseniz sevinirim
Cevaplarınız İçin Teşekkürler...
Cevaplarınız İçin Teşekkürler...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önden çekişli arabada yanlamak (dirift ) mümkündür
El Freni İle Yanlama (Handbrake Drift)
Bu genel olarak en bodoslama tekniktir. Viraja giriş esnasında debriyaja sonuna kadar basılır ve aracın burnunu viraj içine doğru yönlendirirken el freni çekilir ve arkanın kopmasıyla beraber hemen bırakılıp gaza yüklenilir. Tabi yanlamanın en temel kuralı olan; arkadan kopan aracı kontra ile yani direksiyonu tam ters yönde kırarak toplamak gerekir. Aksi takdirde çok şık bir spin atacağınızı söyleyebilirim. (:
Düz yolda aracı sallama istersen yol boş olmalıdır 1. Viteste seyir ederken el frenini yarıya kadar çekip direksiyonu sağa ve sola güçlü kontra yapılarak aracı saklamayı başarısın ama sürat ayarlıyamazsan rötuja girerek spin atarsın motor kulakçıktan kopar deyim yerindeyse eline gelir. Tabi bu hareketleri ince yanak lastikler ile yapmanızda fayda var çok nadiren görülsede lastik sıyırırsa kötü olur
94 model tempra var bende de geri geri sıfır çiziyorum =)
Cevap
4Cevap
kardeş bıark 94 opeli millet bak neyle yapıyor
https://www.youtube.com/watch?v=-JULI2tEssMyapılırda işte biraz cesaret biraz tecrübe başka bişey yok yoksa şahinle bile veriliyor ki biz bikeresinde arabayı havalandırcaktık dönerkende zor durduk
:)
%90 elfreni ile mümkün. %10luk kısım tecrübe gerektirir. Şase eğilmesin dikkat et.
316i ile Fenerbahçe S yolda drift yapıyorduk, önden çekişli arabalar patlıyordu. Pek tavsiye etmem.
Dönerken süreklilik sağlayamıyorsun çünkü.
Bi' de "yan vermek" değil "drift yapmak" daha bi' güzel geliyor kulağa. Aklında bulunsun.
...ya da şöyle söyleyeyim "Şahin yan verir, BMW drift yapar"
biraz hız birden el freni çek bak yan nasıl veriliyo gör...
olabilr mi
zor ama imkansız dğeil
yapanlar varda zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar