Eski sevgiliniz sizden daha yakışıklı güzel birini bulsa kıskanır mısınız😊?
Not:Benimle alakası yok.
Not:Benimle alakası yok.
kıskanmak değil de nasıl ayrıldığına bağlı biraz , hala severken olmuyor yürümüyor diye ayrıldıysam gidip de çooook sevdiğini öldüğünü bittiğini söylerken hemen bir başkasını bulursa kıza daha bir uyuz olur iyki ayrılmışız doğru bir karar vermişim derim de çocuğun çok yakışıklı falan olması da daha bir uyuz edebilir sanırım ama kıskanmak da neymiş ya bitmiş gitmiş yani.
Onu eski sevgili konumuna getiren bensem oturup full HD mutluluğunu izlerim , kıskanmak konusunda emin değilim niye eski oldu o zaman karışık durumlar :)
Çirkinini bulması inan daha kötü. şu an ki sevgilisi berbat arkadaşlarıma eski sevgilimi göstermiyorum sorduklarında. Bir kere gösterdim yok zevksiz bu kızla mı çıkıyor bilmem ne yerin dibine girdim kendini rezil ettiği yetmiyor beni de rezil ediyor seçimleriyle he
Daha güzelini daha yakışıklısını bulunca daha iyisini mi bulmuş oluyor?
Tip olarak evet
Cevap
61Cevap
Yoooo niye kıskanıyım onla bir işim kalmamış ki eski sevgilim olmuş evde mi kalsın ayrıldım diye illaki bulacak birisini iyi olur kötü olur ne farkedicek
Güzel birini bulsa asla kıskanmam.. Ama benden iyisini bulursa çok sevinirim gittiğine içim Yanmaz :)
benden daha iyisini bulduysa , yarın birgün bulduğu kişinin daha iyisinide bulur... bu yüzden öyle karaktersizlerle işim olmaz.. hayatımdan anında silerim
Benden yakışıklı olamaz, olmamalı, olmasaydı iyiydi. Yıkılırım
benim olmayanının neyini kıskanayım allasen. Ha başkasıyla iş yapmış yani çocuk yapacak evlenecek ya da güzel anılar yaşayacaksa bunu kıskanmak en büyük onursuzluk olur değilmi?
Benden daha iyisimi haaahhh yapma tatlım 😂😂😂 (kadının en çirkin hali 😃😃)
Hayır, kıskanmam... birini kıskanmam için sevmem gerekiyor. Sevseydim eski sevgilim olmazdı zaten. :)
Oyle olmuyo iste sevsem eski sevgilim olmazdi falan 😏
kıskanmam benden gitmişse bitmiştir demekki benlede sevgili olmuşki begenmiş ama fikir uyuşmamış diye düşünürdüm
Ne kıskanıcam. Başım gözüm üstüne bulsun yeter ki. Onu anca benden iyisi paklar.
Birini buldu da güzel mi bilmiyorum. İnş. kötü bir insandır ama 😄
Öldürürüm onu ne demek bendem güzelle birlikte ! Hem ne demek başka kızla birlikte ! Eski meski sonuçta sevgilimdi. Kabul etmiyorum. 😤
eski sevgilimin benden daha iyi güzel veya yakışıklı birini bulabiliceğini düşünmediğim için problem yok ;)
Adı üstünde "Eski" sevgili. Bundan sonrası beni alakadar etmez ki beniim bıraktığım malı benden daha iyi bilen çıkmaz o yüzden kıskanmaya lüzum yok.
Benden daha çok seveni bulamaz daha iyisi ise ancak evliya olur onlarda sevgili yapmazlar bildiğim kadarıyla
Napim eskici miyim ben, eskilerde takılı kalim.
Not; benimle alakalı diyıl :D
Kiskanmam aslinda cunku benden daha yakisiklisini bulabilir ama benim gibisini asla bulamaz,
Kendisine de söylemiştim her şeyi benden iyi olabilir ama benim gibi seveni bulamazsın diye ayrıldı şimdi binpişman ama iş işten geçti
benden daha iyisidemi varmış bol şans ona valla :D :D :D
yoo eskiyse neden kıskanayım eski hala unutulmamışsa kıskanılıyorsa o eskimemiştir :))
Kıskanırım ama mutlu olmasını temenni ederim, biz adam edemedik, belki başkası eder derim kendi kendime.
zaten yakışıklılık konusunda hepsi benden iyidir ama tarz vs ve diğer konularda çok zor yani yakışıklılık güzellik %45 görecelidir, o halde bile yakışıklılığı bir kenara bırakırsak "en iyisi benim"
sevdıgım bır ınsan var mutlu olucaksa neden olmasın kanks
Ben yakisiklisini bulursun ama benim gibi seveni nah bulusun cınımmmm
eski sevfgilime yanasan kizin agizni burnunu pataklarim. kiskaniyormuyum Hayir.☺
Kıskanmam. Adı üstünde "eski". Kıskanılacak bir durum yok. Hayırlısı neyse o olsun derim.
Hmm enteresant bir soru ne desemki simdi
Ne kiskanicam ya ama cocuga derdim lan he daha guzelini bulamadinmi diye 😄
Eger sevmeye devam etseydim eski olmazdi eski olduguna gore artik sevmiyorum sevmedigim icin de ksikanclik denen bir sey kalmiyor ortada yani ne hali varsa gorsun
annemler yeenisini yapana kadar en iyisi benim :D :D
Bulabiliyorsa bulsun umrumda degil.
Bana ne atar yapıyorsun 😢
Duygu sömürüsü yapıyorum😂
Hayır kıskanmam. Bilakis mutlu olacağı için sevinirim.
Konuşuyor olursak tebrik bile ederim. Sonuçta eski eskidir.
Eski sevgiliyi hatırlayan varda şimdi onun yeni sevgilisi mi kaldı
Allah mesut etsin eskidi zaten. Hem benden daha iyilerine layık o.
Seninle alakası olmadığından emin misin :D
Kıskanmazdım.
Yok kazımım 😐
Benden iyisini bulabilir ama benim kadar sevenini bulacağını sanmıyorum :)
Sıkıntı yok mutlu olsun..
Fiziksel olarak daha iyisini bulabilir evet. Eskiyse pek kıskanmam.
Kıskanırsın ama pek kıskanmazsın yani hmmmm
@Dumannnnn_y Evet az
Evet? Az? Tamam.
@Dumannnnn_y Ne dememi istiyorsun :D
Sus tamam konuşacaz bunu
Umrumda olmazdı terkettiysem zaten dönüpte bakmam ben...
Belki başta biraz ama sonradan umrumda olmaz, saçma olduğunu kabullendiririm kendimi
Benden iyisini bulabilir ama benden daha iyi sevenini mah bulur
hiç kıskanmam büyük takipcinim tombikkedi seni gördükten sonra off off :(
aklımı başımdan beni şu canımdan sanki edecekmiş gibisin...
Gram anlamadım
bende anlamıyom tombik bende...
Eskiyi kıskanacak olsam eski olmazdı
Eski sevgili adi uzeeinde eskide kalmis:)
Benim eskilerimle yetinebilirler. Neden kiskanayim. cope mi atcaz
off banane adi ustunde eski cokta fifi :D
Kıskanmam naparsa yapsın :)
Güzelini bulur ama benim gibi seveni asla bulamaz
Benimle de alakasi yok 😒
Bulsun cunku ben bulacagim.
öyle bir ihtimal yok :D
Yok benden daha iyisini haketmiyor 😅
hayır kıskanmam beni ilgilendirmez eski sonuçta
öyle yapan benim sevgilim değildir.
Yok canım neden kıskanıcam
Olsaydı bulacağına emindim.