Oz abim beni yillardir taciz etti tecavuze yeltendi cok caresizim napmaliyim?

merhaba arkdslr benim oz abm beni tacz etti tecvze yltndi cokdfa. blkde tecavz etms ble olblr ccklgmda yasdm byle bsyi cok kotu gunlr yasttibna thdtetti coguzamn. korkyrm tedavi olmya. Cocklgmdn berdr bbm duysa oldurr aile fciasi olr diyekmsye bisy diymdm.2007de bbm veftetti 2009a kdrda hala bu durma dvmetti kapmi dikzlydu evde onnlatek klmya korkydm.2009da ailmle paylstm drmu. bsta innmdlr bn soylynce oda itrf etmk zornda kldi. pismnm ddi hrkse ama inanmyrm cnki gazinlrda pavynlrda icyo kndni kaybdyo ordan bir konsmtrsle tansti evlncm ddi ve o konsmtrsi pavyndn isten cikrtti pavyna borclndi. bir gun telfn acti bna orda calsrmsn ddi bni satti ve ardn bikc zamn snra dayk yems ordkilrdn. bu oly sonrasnda tanmdgm insnlr sahte pols kmlgnde kapima glip bni kacrmya tesebbs ettlr bn frkedp kpiyi kitledm krakola gttm pols ekp gonderp o insani blp krakola getrdi pols sakn sikytci olma haklykn seni haksz drma dusrr mekan sahbi faln dedlr. adm elni kolnu sallyrak krakoldn cikti ve abmn gttgi ortmdan gldkleri bellydi. annm innmiyo bu drma cunku evldm ypmz modunda. hrkse pismnm diyo ama bna butn kotlkleri yapio.3 kardesz iki abm vr.25 yasmdym dgerabm bu yil evlndi gittievdn. evde serfsz abm annm bn klmstk iyice korkmya basldm ve annme ya bn gdym ya da o gtsn bu evdn dedm ailm onn gtmesni uygn gordu. smdi o serefsz abm uystrcu bagmlsi o konsla ytipklkio guvnlk isnde calsiodu ictgi icn surekli dengsz hrektleri olyo uyari ustne uyri aldi. is yerini degstrdilr. gne bni sucluo. smdi baska bir evde yasio ama bikre gldi evn camlrini indrdi bna a. mni kmlere s. ktryon dye bgrdidsrda rezl oldm komslrabnde polsi cgrdm uzaklstrma istedm grrma dokndu o kufru. gecnlrdede elnde kesci altle saldrdi sokkta gozu donmstu oldrmye klkticokkorktm oldrrdude vebn bu drmu evlncgm insna nasl anltcm anltsam bile demyckmi nasl bir ailen var basma kakmycakmi. demsem ortya cikck bni kbl etckmi. bn kotu bir insan deglm pskolojk destk ble aldm olyi bilmyn insnlra bni evden kovdu dems hrks onu kovmkla sucluo bni oyski bn kndmi kormk istdm.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellemeler
+1 yıl
Oz abim beni yillardir taciz etti tecavuz etti cok caresizim napmaliyim?