universitede oraya gitmeyi dusunuyorum..
insanlari filan nasildir? Nasil bir yer?
insanlari filan nasildir? Nasil bir yer?
Karadenizin her yeri güzeldir giresunda öyle ama bence giresun değilde ordu veya trabzon çok daha iyi ve güzel olur diye düşünüyorum özellikle ordu hemen giresunun yanı başında zaten :)
45 üstü için tam okunacak şehir. :)
küçük sakin bi yer ünv okumak için değilde emekli olunca gidilcek biyer sanki:D
Cevap
8Cevap
Küçük ve sakin bir şehir. En kalabalık caddesi Gazi caddesidir ve en meşhuru da burasıdır. Kalesine çıktın mı karadeniz ayağının altındadır. En önemlisi insanı cana yakın ve sıcaktır. Şirin bir sahil şehridir. Yeşillik içinde yarımada üstünde kurulu, Ordu'ya 40dk, Trabzona 1,5 saat uzaklıktadır. Çok büyük rüyaların yoksa, okumak istiyosan gel arkadaş
40km yi 40 dakkada gidersen 40 dkkadır ordu giresun arası ama min ol daha az sürüyo özel arabayla 25 dk filan ordudasın hadi olsun yarım saat :D
Dik bir dağın yamacına kurulmuş küçük bir şehir..Önü karadeniz...Ucuz, küçük, sakin bir şehir...fazla hareketli bir hayatınız olmayacak..Huzurlu ve rahat öğrenci için tam okunacak yer..
Cennet den bir yer insanları sıcak Yemyeşil doğa masmavi deniz daha ne olsun
askar arkadaşım oralı ama gitmek nasip olmadı açıkçısı umaraım dilediğin istediğin gibi bir yerdir
huzur var orada , eğer büyük kalabalık bi şehirden geliyorsan, seversin.
giresun u boşver ordu ya alalım seni :) ordunun sahili de insanları da ekonomisi de çok daha iyi :)
İnsanları çok iyi kimse kimseye karışmaz. Sadece deniz kenarında evi olanlar için kışın soğuk oluyor. Başka sorunu yok.
güzel yer ne öğrenmek istiyorsun
evler var arabalar var insanlar var öyle bir şehir
hiç gitmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar