Evet ben eşcinselim ve aileme açıldım ailem kuranı kerime el bastırdı ama ben istemedim eger bir daha eşcinsel arkadaşlarımla her ne şekilde olursa olsun görüşürsem onların ölüsünü göreyim diye fakat ben onlarla görüşmedim ama telefonla görüştüm sadece bunu bozmanın çaresi var mı çünkü ben arkadaşlarımı çok seviyorum şimdi diyeceksiniz onlar ailenden daha mı önemli hayır asla ama onlar benim kafa yapımın uyuştuğu insanlar beni anlayabiliyorlar ben ise günaha girmemek istiyorum arkadaşlarımla görüşmek istiyorum ama bu yemin işi beni çok üzüyor nasil düzeltebilirim? Tevbe ile olur mu?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayatini nasil istiyosan oyle yasa. Baskiyla zorlukla kurallarla degil. Mutlu olmayacaksan ailenin bile ne dedigi onemli degil. Kurana el basma islerinede pek anlam veremedigimden isin gunah sevap kismina girmeyecegim. Sadece istedigini yap. Mutlu ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEscinsel olarak zaten gunaha girmissin malesef. Kurana el basma konusuna gelince kalpten yemin etmediysen baskiyla olduysa gecerli sayilmaz diye dusunuyorum.
014 Yorumla
Soran+1 yılKalpten yemin etmedim inanarak etmedim eşcinsel olarak günaha girmişsin diyorsun sen doğmadan önce allahım ben eşcinsel olmak istiyorum diye seçim şansın olabiliyor mu ki günah diyorsun yorum için teşekkür ederim eşcinsellik doğal bir şeydir
Cevap sahibi+1 yılEscinsellik bir hastalik tedavi olman gerekir. Ve ya bir imtihan. seni uzmek istemem amaKuran lanetliyor biliyorsun. Inancli biriysen dikkatli ol bu konuda
Soran+1 yılİnançlı biriyim ömrünüm sonuna kadar hic sevgilim olmayacak mı peki ben allahıma inanıyorum beni o yarattı bir bildiği var ki böyle yarattı ben duygulardan bahsediyorum ben bir erkeğe aşık olabiliyorum ama kızlara karşı bir şey hissedemiyorum
Cevap sahibi+1 yılTedavi olmayi dene lutfen ya da arastir islam musade ediyosa cinsiyetini degistir. Ama erkek erkege goruntusu vermeyin disarda. Inancliysan izleyecegin yol bu..
Soran+1 yılSen tedavi diyorsun yani hastalık anlamı çıkar buradan hastalık kavramını araştır bence benden de sana tavsiye sağlıklı bir adamı durduk yere tedavi etmeye çalışmak sence mantıklı mı?
Cevap sahibi+1 yılHormonel bozukluktan kaynakli diye biliyorum ben. Fazla ostrojen salinimindan. Madem o kadar inanclisin arastir bir zahmet bu konuyu
Soran+1 yılAraştirdim hem doğusunu batısını hormanel bir durum değil ayrıca
Cevap sahibi+1 yılOyle olsa lut kavmi helak olmazdi. Konu hakkinda pek bilgi sahibi degilim insallah bulursun dogru yolu..
Soran+1 yılYolum yalnış değil ki doğru olsun
Cevap sahibi+1 yılEn basitinden evlenmeden iliskiye girmek gunah degil mi? Erkek erkege evlenme de olmadigina gore demekki ortada duzeltilmesi gereken bir seyler var.
Soran+1 yılErkek erkeğe evlilik başka ülkelerde var her insanın cinsel dürtüleri vardır ben evlenemeyeceğim diye cinsel isteklerimi sadece el dostumla yapacağım mutlaka bir ilişkim olacak ama ben sevdiğim birisiyle istiyorum eğer günahsa da benim günahım günah olduğunu düşünmüyorum ben bu sadece sınırlama bizim dinimiz çok güzel bir din fakat bazı şeyler bana göre değil çok az şey onlarda hem müslüman diyipte sigara içen insan yok mu
Cevap sahibi+1 yılBak bence sen iyi bir insansin. bahsettigin sey o kadar kolay degil. Evet zina haram ama yapan muslumanim diyen cok. Onlarda onun gunahini cekicek ahirette. Sen inancindan cayma asla ama nefsini bir kenara birakip iyice arastir islamda bu konuyu. Gerekirse diyanete danis. Dunyada alicagin hic bir zevk icin sonsuz ahiretini yakmaya degmez. Senin icin dua edicem insallah bir yanlis yapmazsin..
Soran+1 yılSagol tesekkür ederim ben hep dua ediyorum elimden geldiğince ama olmuyor allahım beni böyle yaratmış kendine iyi bak
Cevap sahibi+1 yılSende iyi bak kendine..
- Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yıl:D Zaten günah'a girmişin ama baskı zoruyla el bastıysan zaten o verdiğin yemin geçersiz sayılmıştır yani istediğini yapmakta özgürsün :D
18 Yorumla
Soran+1 yılNeden günaha giriyorum peki?
- +1 yıl
İslam Dininde Eş Cinsellik kabul edilmemiştir Ahlak kurallarına aykırı :D Yani Kur'an-ı Kerim'de bu eylem yasaklanmıştır bu eylem aşağılatıcı hareket olarak sınıflandırıldı :D
Soran+1 yılNe alakası var beni yaratan allah beni böyle yarattı bir bildiği var ki öyle yaratti
- +1 yıl
Herkezin Bahanesi bu :D Eş Cİnsellik doğuştan gelen birşey değil insaların kendi kararları ile alakalı temel hareketlerden biri :D Allah bizi hayvanlardan ayıran bir yetenek vermiş İrade Gücü ve Düşünme İnsan iyiyi kötüyü seçmekte özgürdür.
Soran+1 yılİrade gücü vermiş o konuda haklısın ama böyle olmama ben karar vermiyorum sen doğmadan önce göz rengini dinini aileni cinsel yönelimini seçebiliyor musun? Herkesin bahanesi değil gerçek olan bu homofobik insanların hep söyledi lut kavmi günah sigarada günah içki zinada günah ama maşallah hepsi bizim ülkemizde doğru ya çok muhafazakar ve tutucu bir ülkeyiz diyorum ki her şeyi yaratan allah ise benide yaratan allah bir bildiği var ki böyle yaratmış yaradılanı yaradandan ötürü sev anlatabildim mi
- +1 yıl
İrade gücü ile bu zaafından kurtulabilirsin :D ama irade gücün zayıfsa bu zaaf'ın üstüne üstüne gidersin gerçi benimde birkaç eşcinsel arkadaşım var iyi anlaşıyorum onlarla ama cıvıtmadıkları sürece sorun yok :D Ama bu ülkede herkez işine geleni kabul ediyor :D Yani Alkol Günah ama Bazı Dİn adamları Alkolün günah veyah haram olmadığın savunuyor :D
Soran+1 yılAlkol, sigara vs günah ama eşcinsellik cinsel bir yönelim farkı bunu seçme şansın yok irade gücü diyorsun ben aşık oluyorum bir erkeğe bilirsin insan aşık olunca gözü hicbir şey görmez buda mı günah sevdiğim insanla sevişme in veöpüşeminin nesi günah ruhum benedim onu istiyorum ben engel olamam ki buna zaaf diyorsun aşkla ne alakası var zaafın?
- +1 yıl
aşk zaten zaafın ta kendisidir. her insanın iradesi vardır yukarıdaki arkadaş kuranda böyle yazıyor diyor sende bir nevi kuranı allahın göderdiği kitabı inkar etmiş oluyorsun. üzgünüm ama kanıtlar her zaman kabul görülendir senin dediğin şey hakkında bir kanıtın var mı yani eşcinselliğin günah olmadığı ya da doğuştan olduğu hakkında bir kanıtın var mı? hiç sanmıyorum ben homofobik değilim ama kesinlikle desteklemeyorum bu konuda nötrüm. ama şöyle düşün ölünce allaha karşı nasıl hesap vereceksin allaha da sevişmenin neresi günah benim doğam bu mu diyeceksin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıldinen kişi hangi cinsiyete kendini yakın hissediyorsa ona dönmelidir ancak bunada doktorların kararı gerekiyor yine yani net olmalı. Karışık din görevlisine sor vardır bir açıklaması zorla yaptırmışlar
00 YorumlaOlur galiba.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım