Hep GIF hep GIF niçin? Elbette huzur verir. İnsan bir rahatlar, tabi her sarıldığı kişide huzur vermez :D
Bu sözler de güzel bak : Geçer sandım geçmez yollar Görür sandım döner bakar Merveydi kendi beyaz teni gibi Gülsün gitsin ben olmasam da Sen o güzel gamzeni göster canım Gözüm yollarda kalmasın Sen o saçlarını savur canım Kokun yollarda kalsın
Ağlama sen gülüşüne yandığım Dön bir göreyim Yollar biter gülüşüne yandığım Dön bir göreyim
Bekler sandım ellerimi Sever sandım sözlerimi Merveydi kendi beyaz teni gibi Güldü gibi gördü geçti
Sarılmak bence en güzel şey :) Sarılırken düşüncelerden dış dünyadan uzak kalırsın anlamsız bir mutluluk verir huzur verir rahatlatır. Ben sarılmayı çok severim :)
Sarılmanın anlamı şudur, senden bir tehlike sezmiyorum, yanında olmaktan korkmuyorum, rahatlayabilir, kendimi yuvamda hissedebilirim, beni koruyan ve anlayan birisi var. Bizde birine her isteyerek sarıldığımızda ömrümüzün bir gün uzadığına inanılır.
Özellikle kadınların yerli-yersiz; duygu-durum belirsizlikleriyle ani gelen inme tadında sarılmalarını eleştirmiyorum ama; sarılma bahanesiyle ağlayıp, yeni aldığımız kazağımızı peçete gibi kullanarak burunlarını silmelerini anlayamıyorum.
Buradan sesleniyorum. Neden böyle şeyler yapıyordun Burcu?
Sadece huzur vermez hem güven hem cesaret hem sevgi hem mutluluk hem rahatlık verir kısaca sarılmak en güzel şeylerden biri ne kadar biz degerini bilmesek bile
Sevdiğim insana sarılırsam o günkü tüm tatsızlıkları unutur onun yanında olduğum ve onun kokusunu içerime çektiğim için kendimi şanslı sayar ve mutlu olurum. Ama öyle biri yok malesef. Yarın yılbaşııı :(
En İyi Cevaplar