Daha doğrusu bir bayanın yanında nasıl durur? Pitbul ve rot besledim ama kısa sürelerde isteyen arkadaşlarıma verdim. Hayvanları çok seviyorum hep iç içe büyüdüm köpeklerle aramda değişik bir bağ var. Bu ırkın özellikleri de uyuyor bana. Uzun boyluyum kilolu değilim ama omuzlarım geniş. Tutma gezdirme konusunda da sıkıntı olmaz. Sizce nasıl durur? Duruşu filan da çok asil. Harika ya.
800 tl verip getirttim şehir dışından. En azından zararlı olmayım diye aldım. Bedava mı vereyim? Saçma he konuşup canımı sıkma. Anlama kıtlığın var belli.
Doberman besledim. Beslediğin köpek cinslerine bakılırsa bunu da beslersin baskın ırk bu. Ama senin fotonu görmeden yanına yakıştırmam mümkün değil. Şahsen biraz kaslı, saçları yandan kazıtılmış üstten biraz olan ve kolyeli filan olan hayta görünümlü gençlere yakışan bir köpek. Kendimden biliyorum 😂 Biraz hayta işi köpek cinsi. Yani yukarıdaki şekilde cerrahi operasyon geçirmiş haliyle tabi. Ama istersen operesyon geçirtmezsin köpeği daha efendi görünümlü işi olur. Kadınlara da pek yakışmaz. Golden veya labrodar daha iyi kadınlar için bence. Ama besleyeceksen aman diyim ricamdır ağızlık takmadan dışarıda tasmayla gezdirme..
Maksimum 40 kilo olabilen bir köpek cinsi bu. Maksimum 60 kilo olabilen sivas kangalıyla hayatta başa çıkamaz zaten çenesi de sivas kangalı kadar güçlü basamaz dövüş konularında ama iyi köpektir yinede. Görünümü ürkütücülüğü yeter. Dövüş için rot iyidir.
En İyi Cevaplar