Sapık olarak sormuyorum ama rahat oluyor kimse yoksa bence.
Siz yatyormusunuz?
Siz yatyormusunuz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben cıplak yatıyorum anadan üryan kilotsuz atletsiz kapıyı kitliyorum sobayı yakıyorum yorganın altına girip sag tarafa dönüp uyuyorum sabaha dinç kalkıyorum cabuk hazırlanıyorum kıyafetle uyusam cok zor kalkarım banane kimin isi varsa yapsın derim fakat cıplak uyuyup üsütmezsen zınba gibi kalkarsın baslarsın güne hemen 2dkya giyinip yemek yiyip fırlarsın dısarıya cıplak uyumak bana faydası oldunu gördüm tavsiy ederim 1 hafta denesinler misal her tür kıyafetle uyuya biri 1 hafta veya 2 gün cıplak uyuyusun uyansın sabah ne gibi bir degisim oldunu kendisi gözlemlesin...
dısarıya fırlarım huhu bakın kızlar burada ne var der salarım zurnayı tabi canta yiyip dövülürüm :D fakat diyer kisiler arasıda kalmak hakaten kötü felaket telalalımısn @abbas2510 :))
Hayır üşüyorum, yatanı da anlamıyorum. Senin bu soruyu sormandaki amacı merak ediyorum. Gelecek olan cevaplardan sonra "oo tamam yalnız değilmişim" mi demek istiyorsun yoksa evet diyenlerin tek tek profillerine girip hatıratına mı yazacaksın?
Güneş görmeyen yerlerim donsun sonra hıı evet. Yazın bile yatmam deprem olsa kaç bakalım dışarı öyle.
evet. zaten sağlıklıymış diye duydum vücut hava alıyor diye :D
Çıplak derken boxerlı yatıyorum yazın tabi nadir havanın sıcaklığına göre
Yanlış yere yazdım :D
Cevap
121Cevap
Yatmam Allah var kimse yoksa da günah. hem bırak çırılçıplak yatmayı kuyruksokumum dahi açık kalsa kabus görüyorum gece.
Ciplak yatarsam oda arkadasima ayip olur ama soyunup sadece baksirla kalip ustume yorgani cekmeye bayiliyorum dun boyle yatmistim grip olcak gibiyim bugunde ayni hareketi yaptik bakalim gribe ramak kaldi
Gece karabasan, cin v. s gelirse ne yapacaz?
Anadan üryan değil de,
iç çamaşırlarıyla yatılıyor elbette.
pijamalar rahat olmuyor.
Hava soğuk taytin üstüne eşofman giyip çorapla yatiyorum ben. Bu hava da ciplak yatanin aklindan suphelenirim :d
Dikkat et hırsız girerse adamı işinden istifa ettirsin :D
yok ya böbreklerimi üşütürüm ben eksik olsun pijamalarımı seviyorum :D
çıplak yatmamda yatmak isterim ancak olduğum yer müsait değil :D
Gecelikle evet gzel ama tamamen ciplak yatmak hic gzl değil bnce
oldu rüyalandıgımızda komple çarşaf :D spermle boyansın :d
Birileri olsa da olmasa da yatarım yani sıkıntı yok :D
sadece hayatımda kısa bir dönem yaptım bunu.. çoook sıcaktı, yaz ayıydı, ege bölgesiydi ve klima yoktu :L..
Vücuda çok iyi geliyor rahatlıyor insan uyurum ya ben öyle arada ne olucak :D
hayır çıplaklık unsuru oldumu eve nurda girmez melekte
şeytanla koyun koyuna başarılar
Hiç yatmadım. Yatamam da zaten çünkü ailemin beni sapık olarak görmesinden korkarım. :D
şalvari giyorum ustjnede atlet 😎 donuncaya kadar rahatim donunca ak partiden komur istiyoruz 😂
Hayi tabi, Allah korusun bir felaket, bir deprem felan olsa ne yapacan o halde dusundunmu
Kimse yok diye düşünme bizi izlyenler var sag sol yanımızda Melek'ler ve seni kotu seylere teşvik eden şeytan
Yok be soğuk zaten erzurum da öyle bişey yapılırmı deli derler adama 😂 yazın olabilir 😂😂
Ben polar pijamarmla donuyorum sizinki nasıl bir fantazi
Bayanlar için rahat olabilir fakat erkekler için gayet rahatsız edici bir durum.
Ben yatıyorum evde yalnız kaldıgım zaman :D Çünkü sabahları erkek ereksiyon olabiliyo sabahları birinin görmesi rahatsiz edici
Kışın ortasında bile boxer haricinde hiç bir şey giymem evde. Zaten sırf bu yüzden yalnız yaşamayı tercih ediyorum.
Klasik şort atlet benimki öyle yatılır mı hiç bir deprem olsa öyle sokağa mı çıkacaksın
Dün gece denedim sabaha karşı kıçım donunca giyinmek zorunda kaldım
Yer ve zman önemli ve kimle oldugna göre değişir gurbetçi abla
cok rahatta oda sıcaklıgı hafıften düşse gotunde hissediyon.
yazın bazen atlet-don die tabir ettigimiz sitili kullanıyorum :D
Ciplak uyuyamam ben rahat edemem :) sort ve tişört iyidir :)
ben cogunlukla boxerla yatiyorum... ev biriyle uyurken kiyafetle uyumayi sevmem hic
Yazın çok iyi oluyor. Çırılçıplak yatmak. Hele de ayna karşısında.
üniversitede çok yapmışlığım var ve gerçekten sanki üstünden bir yük kalkmış gibi uyuyup uyanıyorsun :)
Yatarımda oğlanı boxerle örtmek gerkiyor değilse yorganı çadır yapıyor olmuyor öyle sende sıkıntı yok tabi 😀
Yaz kış yatıyorum cunku alıştım pijama ile yatamıyor artik
Ben çoğu zaman yatarım, gayet rahat! Tavsiye ederim sana da...
denemişliğim var çok guzel ve rhat oluyor ama pek tercıh etmıyorum
valla yazın öyle yatıyorum ama kış için aynı seyleri söyleyemem :D
Valla şu an soyundum ne yalan söyleyim Boyle rahat hissediyorum :)
Dün mesela çırılçıplak yattım :) seviyorum ya çok fena rahat oluyor bide sıcak kanlıyımdır soğuk pek işlemez bana
Evet muhtemelen daha sağlıklı ama öyle yatarsan haftada iki en az iki defa çarşafı da degistirmek lazım
düşüncelerim çıplak kalıyor. uyurken her şeyi konuşuyorum
Yatak kostümlerimle yatıyorum genelde fakat yatak kostümlerim çıplak :)
rahatlıktan ziyade sağlıklı diyorlar ama hiç denemedim
ben yazın çıplak yatıyordum ama şimdi kış sıkıyosa yat
Yatıyorum her zaman öyle misafirliktede öyle yatıyorum 7 yıldır böyle :D sen yatıyormusun peki ara sırada olsa?
Öyle alışmışim bursada yaşıyorum hava buz gibi ve ciplak yatıyorum yillardir ciplak yatarımm üniversitede cok zorluk cektim bu yuzden6
2-3 kez denedim ama alışık olmayınca eksik bir şeyler var gibi :)
sen bayagi bir ispanyollarla takildin jaja nedir yaw? :D
Vardır elbette. Rahat oluyor denenmiş onaylanmıştır
Ya ciplak yaticam ya da bixer la yoksa uyuyamam 😆😆
Bu o abaza kız. Ben bunu tanıyorum beyler sdflfdslşsfdşl
Hayır yatmam gece ne olup olmica belli değil Allah korusun...
Teksem ve icerisi yeterince sicaksa yatiyorum
yokk yazın atletle falan oluyor
sen çıplak yatıyorsun anlaşılan :D
Misafir geldi odamdan oldum :/
1 hafta ara 😅 😞
Yazin evet kisin hayir;)
eskişehire gel çıplak yat bakim noluyo
Sizin ev muhafazalı değilmiş , Bizim bina gayet iyi yani yatıyoruz sıfır sıkıntı :D
@AhlaksızHerif canım yurtta kalıyorum iyi de ısıtıyor ama sabaha doğru yine üşüyorum :)
Ha orası başka mesele tabii soğuktur evet
@AhlaksızHerif şu an iyi ama bakalım :/
Yılbaşında gelir ondan sonra hep felaket kıyamet kar kış bak gör sen :D
@AhlaksızHerif sorma yaa valla korkuyorum :( soğukta ağlayan bir kız görürsen o benim :D
Haha, Ben her akşam ağlayan birilerini görüyorum hepsi aynı kişi olabilemez :D
@AhlaksızHerif demekki yalnız deilim :D ilk geldiğim gün hocalar soğuktan kulağınız düşecek deyince pek sallamamıştım ama höh yani geçen kış tokat gibi yüzüme vurdu gerçeği :D
E öyle Esk soğuktur adamı gebertir soğuğu :D
@AhlaksızHerif aynen acı bir şekilde öğrendim :D
Neyse sağlık olsun dikkat et , iyi eğlenceler
@AhlaksızHerif saol sana da :)
cinler gelsin becersin dimi
Ben çoraplarımı bile çıkartmıyorum. :D
Bizim için pek iyi olmuyo.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar