Kendimi birey olarak görmüyorum?

Arkadaşlar iyi geceler.. Bakın kendimi birey olarak görmüyorum. Kim ne derse o tarafa itiliyorum.19 yaşında bir kızım. Hala her şeyime karşılıyor. Üniversite için Dedemlerde kalıyorum. Dedem okuldan gelme saatime karşıyor. ders 5 te bitiyor ben anca otobüs bekle sonra eve yürü 6 30 gibi evde oluyorum. Bana geç kaldın diyor. O zman okumayayım? Derse girmeyeyim? Sırf geç kalmamak için.. Sürekli şöyle de şöyle yap falan filan. Üniversite de istemediğim bir bölümde okuyorum Amcam yüzünden. Beni dışarıya yollamadı. Sen yapamazsın ezerler dedi. Halbuki bırak ezileyim bende yanlışa düşeyim ki doğruları göreyim ayakta durmayı öğreneyim. Yok efendim gidemezsin. Babaannem zorla güne götürecek yarın beni. İstemiyorum diyorum. Anlamıyor. Yaşıtlarımın olmadığı bir yerde ne işim var benim? Kıyafetimden tutun ayakkabıma kadar hiçbir şey benim seçimim değil. Çok kötü hissediyorum kendimi. Ben ileride anne olucam. Güçlü bir anneleri olsun istiyorum fakat ben daha hiçbir şey görmedim ki.. Nasıl nasihat vereceğim ben çocuklarıma. Ben daha kendi kararlarımı veremiyorum onlara Nasıl yol gösterecem. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Neden kimse ilgilenmedi?
Kendimi birey olarak görmüyorum?