bunlar nasıl bilet satabiliyor , tutarsa nimet abla mı yatırıyor hesabımıza , biz uğraşmıyoz mu :D
ve sizce güvenilir mi :)
https://www.nimetabla.com
ve sizce güvenilir mi :)
https://www.nimetabla.com
dur ben de bir çeyrek alayım belki tutar. tutarsa 1 milyon tl si senindir.
Piyango oyunlarında kazanılan ikramiye tutarları için ödemeler mevzuatta belirlenen limitler dahilinde NİMETABLA tarafından NİMETABLA Hesaplarına otomatik olarak geçirilir. Limit üzerindeki ikramiye tutarları için, Üye fiziksel biletini NİMETABLA'dan kimlik numarası içerir nüfus cüzdanı veya Yabancılara Mahsus İkamet Tezkeresi aslını ibraz etmesi kaydı ile imza karşılığı teslim aldıktan sonra Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'ne başvurarak ikramiye tutarını teslim alacaktır. Milli Piyango Biletlerinde çekiliş tarihinden itibaren 1 yıllık zamanaşımı süresi geçerli olduğundan üyeler yukarıda bahsi geçen limiti aşan Milli Piyango biletleri için, bir yıllık zaman aşımı süresi içinde NİMETABLA'ya başvurmadıkları takdirde, ikramiyeleri zamanaşımına uğrar ve bu biletlere ikramiye ödemesi yapılmaz.
Piyango biletleri çekilişin yapıldığı tarihten itibaren imha edilir. Üyelerin ikramiye kazanmış ve NİMETABLA tarafından Üye hesaplarına ikramiyesi yatırılmış biletler ile ikramiye kazanmayan ve imha edilen biletleri fiziksel olarak talep etme hakkı bulunmamaktadır.
sağol da bu yazıyı nerden buldun o kadar aradım sitede bulamadım :D
üye sözleşmesinde var
sağolasın :)
Güvenilir çünkü milli piyango idaresinin resmi elektronik bayisi. Yasal yani.
kazanırsak direk hesabımıza mı yatırıyo o zaman
Muhtemelen oyledir. Sistem nasil isliyor bilemiyorum. Bu arada ben uyeydim buraya onceden milli piyango yaziyordu sanki simdi girdim bulamadim. Resmi degil galiba yanlis yonlendirmeyeyim:) bir sakatlik olsa milli piyango idaresi zaten mudahale ederdi diye dusunuyorum. En iyisi git elinle çek kendi sansini:D
yok var ana sayfaya tıkla görürsün sağolasın :D
Cevap
2Cevap
Yok artık Nimet Abla'lıktan çıkmış olay.
Just :)
nimet abla artık online taılıyo :D
Sanmam😁
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar