Arkadaşlar sevgilisi olduğu halde bir erkeğin bir kıza sen ayrısın demesi ne anlama gelir?

Konuyu akşam yazdım geç vakit kimse yoktu galiba.. Neyse tekrar ediyorum.. Ama bu sefer söylicem ve diyalog şeklinde arkadaşım anlattı bunu bana..
Çocuk: ( konuyu anlatmadı arkadaşım yarım anlattı) ben whatsapptan kimseyi engellemem demiş
Arkadaşım: ( bu arada konuşalınıda paek demedi) bir dakika engellemedim mi dedin demiş
Çocuk: evet
Arkadaşım: beni engellemiştin
Çocuk: sen ayrısın
Bu konuşmayı anlattı bana geceden beri mesaj atmış ne demek istemiş diye ve çocuğun sevgilisi var. Arkadaşımda meraklı biraz. Aaa aşık hemen gitsin gibi cümleler kullanmayın lütfen. Arkadaşımda birazcık hoşlanıyor gibi neden öyle bir cümle kurduğunu öğreneyim ona göre davranırım bari dedi lütfen düzgünce cevaplar istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Çocuğu biraz bende biliyorum. Az dizo tipi var öyle ağır davranan biraz olgun gibi bazı kelimeleri devrik kuruyor karşıdakinin anlaması için baya düşünmesi gerek o derece ondan dolayı bende bilemedim buraya yazdım. Bir yoruma yazmıştım genede buraya Yazayım dedim.. Buna görede cevap yazabilirsiniz
Arkadaşlar sevgilisi olduğu halde bir erkeğin bir kıza sen ayrısın demesi ne anlama gelir?