Sizce hangisi beyler?
Kısa
Uzun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

genelde kızlara uzun saçı yakıştırırım bazılarına kısayı, kısa saçlı kız çok nadir hoşuma gider ama kısa saçlı hoşuma giden kız bir adım öndedir benim için.. mesela ilk fotoyla son fotodaki kızlara kısa saç süper olmuş ama mesela sana pek yakıştırmadım
İki yıldır saçlarım hep kısa. Rahat olduğum için kestiriyorum. Yakıştırdığım için değil. Yorumun için teşekkür ederim. Mutlu yıllar bu arada
rica ederim sen memnunsan kime ne zaten saçlarından ben sadece örnek vermek için kullandım :) sanada mutlu yıllar bu arada
Kız dediğin uzun saçlı olur. Kızların erkeği etkilemesinde büyük rol oynar.
Tercihim kıs saçlı kızlardan yana. Çünkü efendim, kısa saçlı kızlar her zaman daha modern ve daha sanatsal bir izlenim bırakıyor. Tabi yüz şeklide uygunsa. Uzun saçların bakımı hem zor hemde fazla demode şu dönemde.
Aynen. Ve kısa saç inanılmaz bağımlılık yapıyor. İki yıldır erkek saçı modeli kullanıyorum ve inanılmaz rahat
Evet çok kolay ve hemen kuruyo. Bir kuaföre falan danıştın mı? Bende kestirmeden önce yakışmayacağını düşünüyordum, bir gün bunalıma girdim vurdurdum makara. Sonra yakıştığını farkettim.
Saçların gür o zaman. Gür saçlar kısa saçta biraz sorun oluyor. Ama dene yine :)
kendim kısa saçlı biri oldugum için tabiikide kısa saç uzun saçla uğraşmak çok zor :P
Cevap
17Cevap
Kısa saç kızlara çok Güzel bir görünüm veriyor ve yüz şekli de uygunsa kısa saç,,
Bencede 😊
Sempatiğizdir. 😂😂😍😍
😊😊
Uzun tabi ki de. Şimdi soruyu görünce yaramı deştiniz. :/
Hangisi yakışıyorsa o bazı kızlarda kısa çok iyi duruyo
Uzun, orgulu, tek at kuyrugu, tercihen acik kumral sarisin arasi ve o at kuyrugu ensenin sag veya soluna atilmis olmali.
Kimi zaman kısa kimi zaman uzun...
Hepsi ayrı hepsi farklı. Ama herkese de yakışmadığı bariz!
Benim simdiki halimin resmi kim cekip koymus buraya aaa...
Hangisi 😂😂
Uzun tabisii. Saçlar rüzgarda dalga dalga savrulacak. Rüzgarla dans edecek. Beline kadar uzanacak. Üff yılbaşıda yalnızım :)
küt beni ayrı etkiler
Keskin makas darbeleri verilirse harika duruyor. 😊
Bunlarla niye ilgileniyorsunuz ki kendinizi ateşe arz etmek için mi
Ne alakası var?
Kız dediğin uzun saçlı olmalı
Kısa saçta yakısıyo ama sayılı kişiye onlar istisna
sen nasıl istersin yavrum
Kendimde uzun saç tercih ederim.
kendin için mi soruyorsun?
Hayır
Küt saçlardan nefret ediyorum. Ama üç numaranın bile yakıştığı kızlar var. Kadının yüzüne göre
Kısa saç çok güzel.
Uzun
Up uzuuuun saclar
Uzun saç her zaman daha kadınsıdır.
uzun net hemde kısa nefret ediyorum.
uzun tabiki
uzunn..
Uzun. Tartışmasız.
Uzun saç
uzun
Uzun ya ne kısa :)
Uzun iyidir uzun