Kapalı kızlar , erkeklere gizemli mi gelir?
Kapalılar erkeğe gizemli geliyormuş o erkeklerin bakış açısına da, tüm düşüncelerine de, karakterlerine de...,
Gerçek kapalılara kimse laf edemez. Bir kaç kötüleme kampanyası için onlar gibi gözüküp baş örtüsünü kullanıp (sonuçta herkes takabilir) namussuzluk yapılıyor gibi gösterilme çabası leke atmak için yapılan bir davranıştır. Karalama kampanyasıdır. Ne yazık ki içlerinde sırf kötülemek için değil de nefsine hakim olamayanlar da var. Bu durumlardan ilki bizleri sinirlendiriyor ve ikincisi üzüyor. Herkeste akıl var mantık var düşünülmeden hareket edilmesin.
Ya evet çok gizemli asd
Evet maalesef böyle sapkınlığı olan erkekler var. Kapalı bayanları cinsel olarak daha çekici buluyorlar. Genelde sadomazo ilişkilerdede başörtüsü çok kullanılır.
Buraya kapalı değilim diye de bir not düşeyim, hemcinslerimde biraz ergenlik kırıntıları var.
Aynen bende bunu öğrenmek için sordum
Çok iyi anlamışsın beni canım teşekkürler
Rica ederim.
Gizemlilik kiyafetle degil, tavirlarla alakali bir durumdur saniyorum
Cevap
51Cevap
Valla bu soruya baktıgımda keşfedilmek isteyen biri gibi geldin bana bu hayıra alamet değil. Tesettür gizlenmek için var dikkat çekip gizemli geliyorsan eğer sen kapalı değilsin arkadaşım
Aynen öyle
benim icin genelde oyle , bircok acidan ilgimi cekerler , cok dikkat ederim fizikleri cok muazzam gorunur mesela , lakin gervekte de oylemidir acaba , bunu fesatlik olarak sormuyorum gercekten insanin aklina gelir. yine cok dikkat ederim yuz guzellikleri bir syri guzel oluyor. degsiik birsey :)
Sus artık yeter! Sır perdeIerini pek o kadar yırtma. Çünkü bize, kırıkIarı sarıp onarmak, sırIarı örtmek yaraşır. :( :(
Herkesin kendi tercihi karşımam zaten ama açık bir bayanla evlenirdim sanırım yadırgadığım için değilde sadece size göre fazla dinime düşkün değilim benim gibi eşi ne yapsınlar diye o yüzden
Normalde gelmemelidir fakat masonik bir sistem
bunu sürekli irdelediği için zayıf insanlar saklı olanı merak ettiler
oysaki bilselerki saklanmasının sebebi yalnız Allah içindir
gizemli değil de
bir örnek gibi yazacağım yanlış anlaşılmasın kadın kapandıkça cazibe artar şöyleki
kumsaldasınız mayolu bir kızdan daha çok mini etekli bir bayan daha çok dikkat çeker
başı açık kız ya da kapalı kız farketmez. önemli olan kendi namusunu korumasını bilen insan olmaktır
ne gizemi ya ben direk üstünü ciziyorum ugrastırcak diye
bana göre hayır. Gizemli gelmesinin sebebi kapalılık olmaz. toplum içindeki tutumu, davranışı, konuşmaları, arkadaşlarıyla olan paylaşımlarına göre böyle düşünürüm.
Kapaliligin da bir anlami kalmadi nerde o eski bilincli kapalilar?
Hahaha yani simdi gizemi yok genelde urkutucu gelebilir adam bir ufak tirsar yani 😄😄
Bence hiçbir gizemi yok. Zaten kapanmanmanın amacı da bu değil komiksiniz
Aynen bencede
Erkekleri nhjye katıyosun? Kapalılıkla bir alakası yok. Sessiz bir kadin bile erkege gizemli gelir.
Kapalı derken bahsettiğin baş örtüyse uzaktan yakından alakası yok.
konjontür değişti eskiden çıplak kız sakalaı erkek vardı
Şimdi türbNlı ve sakallı var
Aynı tikiler herşey aynı kıyafet değişik
Hayır, gizemli olmak daha değişik bir şey.
Giyimle alakalı değil.
Gizemli felan gelmez dini için kapanan kıza laf etmek bize yakısmaz
Kendini Erkek ile eşit göremeyen zavallılar geliyor aklıma
Kabuklu fıstık gibi gelir hey yavrum benim be acaip insanlarsak artık
Hayır gelmez.
Hayır gelmez.
Hayır aksine yapmacık buluyorum
Bana kapalılar gizemli gelmiyor.
Kapalıyım, gizemli geldiğimi falan sanmıyorum.
Kapaliymissin ama profilindeki resimlerde bulunan edepsizlik Avrupada bile yok. Simdi gurur yapip saldirabilirsin bir sey diyemem ama yapma. Hatali oldugunu anlaman zor degil.
Fotoğraftaki olan ben olmadığım için istediğini diyebilirsin aldırmam zaten
Dur etiket şey etmeyi unuttum @The_Night_Mare
Senin olmanla bir alakasi yok. Kapali olan bir hanimin her seyiyle kapali olmasi gerekiyor. Kapaliligi gorunusten kalbe indiremeyen birinin ne derece kapandigi dusunmek gerekir. Bilmem anlatabildim mi
Anlıyorum tabii ki ve uyardığın için de teşekkür ederim 😊 Yoksa ben değiştirmeyi aklıma getirmezdim saol diyorum tekrardan @The_Night_Mare
Beklemedigim bir tepkiydi. Boyle uyari tarzinda bir sey soyleyince genelde mesaj atip sovuyorlar sonra da engelliyorlar. Bende bu yuzden tesekkur ederim. Hayirli geceler
:) öyle biri değilim yanlış bir şey deseydin de burdan yazardım fark etmez benim için yani hayırlı geceler @The_Night_Mare
Burdan veya ordan yazmaktan bahsetmesim. Yani yanlis bir sey gorunce yorumda uyariyorum. Sonra yorumdan yazimca sikayet edilmemek icin ozelden bayagi bir saydirip engelleyenler cok oldu. Yine oyle bir sey beklemistim. Buna sasirdim. Bu yuzden tesekkur ettim.
Bana hiç gizemli gelmiyor.
Hayır tabisi sadece bir şansı hak etmiştir o kadar
Ama nasıl kapalı birde o var
gelebiliritesi olabilir
Hayır hic sevmem kapalı kız
Hayır hiç alakası bile yok
kapalı kızlarla pek muhabettim yok.
evt bazen neden se öyle oluyor
ohaa ne alakası var yahu afs. ad
Gizemli değilde güven veriyorlar bana.
sanmıyorum ne alaka :D
Oyle oluyomus evet :)