Siyah tenli mi?
Malcom-X izliyordum orada bir adam böyle bir şey söyledi araştırdım ama pek birşey bulamadım?
Malcom-X izliyordum orada bir adam böyle bir şey söyledi araştırdım ama pek birşey bulamadım?
hayır alakası yok. Peygamberimiz, kırmızı ile karısık beyaz benizli olup, gayet güzel ve sevimliydi. Siyah
değildi. O, Arab idi. Arab, lügatte güzel demektir. Arabistanlı olduğu için Arab denilmektedir. Mısır halkı esmer, Habeşistan halkı siyahtır. Bunlara habeş denir. Zengibar halkına zenci
denir. Bunlar da siyahtır. Bunlar kendilerini Anadolu‟da Arap diye tanıttıkları için siyah
denmektedir. Bu ise yanlıştır.
Bnde bir yerde duymustum. Tam olarak hatirlayamadim şu an . Sanirim bir sohbette. Fatih yağcı var bilmem bilir misin? Sanirim onun sohbetinde. Cok kafana takildiysa o cocuga sosyal medyadan ulasip sorabilirsin.
Enes b. Malik (ra) anlatıyor:
"Peygamber Efendimiz (sav) orta boylu idi; uzun da değildi, kısa da değildi; hoş bir görünüşü vardı. Saçı ise ne kıvırcık, ne de düzdü. Mübarek (İlahi hayrın bulunduğu şey, bereketlenmiş, çoğalmış, hayırlı, uğurlu) yüzlerinin rengi ise nurani beyazdı.
Cevap
2Cevap
Beyazdır çok değil ama.. kızıllık veya sarılık yoktur renginde
Bu kadar fazla merak senin bünyende ters etkiye sebep olur. Etme.
yüzünü göstermiyorlar, ne bilelim
Tövbe tövbe.
Beyaz tenliydi
Ne fark eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar