Japonya merak
Çin merak
Tayvan merak
kore merak
mogolistan merak
hindistan merak
Fransa merak
italya merak
Cezayir merak
Avustralya merak
ingiltere merak
Hollanda merak
danimarka merak
isveç merak
meksika merak
peru merak
brezilya merak
arjantin merak
Seattle -US merak
California-us merak214 Yorumla- +1 yıl
danimarkayida merak etme, 5 dakkada bunalir bikarsin :D her yer agac
- +1 yıl
Christansborg satosuna gittim. bildigin belediye daire'si :D buyuk bir parlemento salonu var, iceri guzel klasik biyer. ama merak ettigine degmez.. br�ndby sehri guzel degil.. ama mac'a gidebilirsin iyi oluyo :D
En İyi Cevaplar
türkiye'de yaşıyorum ama henüz 81 ilimizin hepsini gezmediğim için şuanlık bir düşencem yok önce kendi vatanımı bir gezeyim tam olarak sonrasına bakacağız :)
01 Yorumla
+1 yılGörmek istediğim bir çok yer var ama bunlar arasında en çok Amerika'ya gitmek istiyorum.Çünkü lise son sınıftayken elime büyük bir fırsat geçmişti.Amerika'da bi okula kabul edilmiştim.Ailevi sebeplerden dolayı değerlendiremedim.O zamandan beri içimde kaldı.Belki böyle bir durum olmasa bukadar istemezdim ama şuan en çok istediğim şeylerden biri diyebilirim..
23 Yorumla- +1 yıl
AMERİKAAA ÖZGÜRLÜKLER ÜLKESİİİİ VALLAHA İİ TERCİH YAPMIŞSINNN:))))
- +1 yıl
Teşekkür ederim ama gidemedikten sonra hiç bi anlamı yok.Tercihime kalsa:)))
- +1 yıl
özgürlükler ülkesi ama sadece avrupalı ve amerikalı beyazlar için.sizin o özgürlükler dediğiniz ülkede ne kızıl derililerin ne de siyahların çok fazla hakkı var.Bir Türkiyeden geldiğinizi bir de hele müslümansanız eğer müslüman olduğunuzu söyleyin çoğu sizden kaçar çünkü siz onların gözünde teröristsinizdir..
+1 yıllink
en çok gitmek istediğim yer o kadar güzel bi yer ki kesinlikle görülmesi gereken bi yer bence..03 Yorumla- +1 yıl
kanada niagara şelalesi:):)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılSingapur a gıtmek ıstıorum ama neden yok..)amerıka- new yorka gıtmek ısterdım teknolojı ulkesı oldugu ıcın ülke degılde okyanusun ortasında olan adada fena olmazda bnce...
05 Yorumla- +1 yıl
evet yasamak ıcın kımse olmasın yanımda belkı sevdıcegım olsun orda yasayalım kımseden haber almayalım ve yasamak ıcın lehımızde kullanacagımz her envai mucızeler onumuze konulsun yeter...dusunuorum şu anda ahhh ah (:
- +1 yıl
eyw sonucta nereye gıdersen gıt oturacagın yer kıçının ustu oluo gne bıse degısmıo ama olsun oraya bakarsan hep oo :D
+1 yılİtalya beni her şeyiyle cezbediyor. Kültürü, yemekleri, şarapları, dilinin şiirselliği... italyanca aşk başkadır :)
05 Yorumla- +1 yıl
olur yok demem valla :D Var mı tanıdık, işlemleri başlatalım ;)
- +1 yıl
Ülkemiz güzel de, insanları çekilmez kılıyor burayı. Hem hala italyanca aşkın başka olduğunu savunuyorum :D
+1 yılöyle bir ülke yok benim için. nasılsa gökyüzüne bakınca nerde olursam olayım aynı gelecek.
11 Yorumladoğduğun yer değil doyduğun yer vatanındır görüşündeyim :)
iş hayatım nereye süreklerse bakalım :)02 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 14,3b cevap paylaştı. İngiltere,Fransa,İtalya,Hollanda,Mısır,Ukrayna,Çek,Hırvatistan,Finlandiya,Danimarka,İsveç daha vardır bunları aradan çıkarayım öncede
03 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,7b cevap paylaştı. Norveç'e gitmeyi çok istiyorum , oranın havası başkaymış .
012 Yorumla- +1 yıl
hep yalan
- +1 yıl
havasi baskaymis. ne alaka ya, milleti kandiriyolar.. sadece turkiyeye gore biraz daha soguk okadar.. :D
- Tatil & Seyahat konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılYunanistann :))
Yunan müziklerine hastayım :)) Ve Yunanıstanın Mimari yapılarına.05 Yorumla- +1 yıl
Sorma yaa caanım ülke ne hallerde :) Tam Yunanıstanda tatıl yapma vaktı =))
- +1 yıl
:)) düşmanın pek hali kalmamış ama :P :)))) Bize bişey olmaz Allah'n ıznıyle
+1 yılHollanda / Amsterdam..
Kafa dağıtmam lazım..
Nerede sabah orada akşam misali..05 Yorumla- +1 yıl
beyza da mı gelecek ? gelsin bi dötlük yer açarız sorun değil..
- +1 yıl
bende salak yapıorum..
senin ki belli hindistan değil mi:)))resme bak
beraber gidelimmm01 Yorumla1.ABD
2.hindistan
3.kanada
4.Birleşik Krallık
5.malezya
6.Japonya
7.italya
da gider:)
insallah mesleğimi icra ederken hepsine gideceğim:)029 Yorumla- +1 yıl
Bu arada nedenini yazmamışım. Neden gitmek istediğimi ben de bilmiyorum. Başka kültürleri başka yaşamları görmek hoşuma gidiyor. Yerlerden çok oradaki insanların farklı yaşamları, her bir bireyin benden kilometrelerce uzaktaaki insanların varlığını ve yaşadığını hissetmeyi çok seviyorum. Gerek yurtdışında gerekse Anavatan'da bile bulunduğum zamanlarda hep farklı bi his kaplar içimi:)
- +1 yıl
geçen 24 şehit verildiğinde ve anılmak istenildiğinde çıkan olayları duydum.ayrıca sizler kendinizi Türk olarak değil Kıbrıslı olarak kabul ediyorsunuz ve Türkiyeyle bağınızı görmezden geliyorsunuz.Bu şekildeki zihniyetten pkkyı yada diğer terör örgütlerini kınamasını bekleyemem ben şahsen :D
- +1 yıl
böyle şeylerle gelin bizlere. :) aslınızı inkar etmeyin. :D ama şöyle de bir şey var madem Türksünüz bir çok Türkten daha fazla üstelik neden hiçbir şey yapmadınız kınamak için. sizin gibiler çok dediklerinizden anladığım kadarıyla.basitçe örgütlenebilirdiniz. kıbrıs gibi küçük bir yerde, basına da bu kadar kolay ulaşılırken örgütlenmeniz çok kolay.
Yunanistan hariç heryer. Tüm dünyayı, şehirlerden kasabalara, her yere hayatımı paylaşacağım insanla birlikte gitmek istiyorum. En eskimeyecek ve çoşkulu hayalimdir.
03 Yorumla
+1 yılkesinlikle koya değil. mecburi ikametgaha tabii tutulmuş, rezalet.
05 Yorumla- +1 yıl
sadece ülke içindeki 3-5 ilden nefret ediyorum, o kadar:)
ülke demişsin zaten, etek rahatlığı için iskoçya diyorum:)
- +1 yıl
konya, erzurum, artvin, mersin, antep
Irak , ordaki durumun içinde olmanın nasıl bir his olduğunu anlamak isterdim.
03 Yorumla1) Çin / shangay : İş için gitmek istiyorum
2) Singapur / pattaya : Çok metini duydum, amacım eğlenmek,01 YorumlaBelarus'un başkenti Minsk'e gitmeyi isterdim...
o kadar çok sebebi var ki...
Ne sen sor ne ben söyleyim ;)01 Yorumla
+1 yıleindhoven'da yaşıyorum. En çok gitmek istediğim yer; Abd- Miami.
03 Yorumla- +1 yıl
Hollanda.
Gizli Üye(36-45)+1 yılUkrayna. 11 yaşında ailemden gizli icqdan tanıştığım turistlere kadıköy'ü gezdirmiştim. İnsanını sevdiğimden sanırım.
Bir de Yunanistan olabilir. Bulgaristan da olabilir. Bilemedim tam. Ama Ukrayna kesin gibi. Bir de uçak fobimi yensem.03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPek alaka yok aslında :). Kaşlarımı kalınlaştırmak için şekilden şekile girdiğim zamanlarda arkadaşım Frida derdi. Kahlosunu aldım.
Almanya gitmek isterim. Küçükken kuzenlerim Almanya dan geldiklerinde onlara özenirdim. Almanya nasıl bi yer diye merak ederdim.:)
00 YorumlaYine Türkiyede olmak isterdim ama 70li yıllarda. 70li yılların Türkiyesi..
05 Yorumla
+1 yılnerde mutluysam orası benim icin dünyann en güzel yeri bir siqara bir kahve ve yıldızlar baskası yalan
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNorveç, Gürcistan ve Ukrayna. tabi bunların içinde en ucuzu gürcistan.
00 Yorumla Yeni Zelanda..Lotr izledigim dönemde,filmin cekildigi yerleri cok görmek istemistim,hala da merak ederim..
00 Yorumlaİrlanda izlediğim filmlerinde etkisi oldu tabi ve de yemyeşil çok güzel bir manzarası var.
01 Yorumla
+1 yılsadece brezilya.adriana lima bulma ümidimi hep korudum :P
07 Yorumla- +1 yıl
yok ondan güzeli yok o tek :))o başka dunyanın insanı:))ama ona yakını var evet :)
- +1 yıl
saliha diye bir brezilyalı kız :P :P rio da dolaşan onlarca kadından biridir herhalde :P daha bende bilmiyorum
- +1 yıl
ciddi sormuyorsun dimi?rio da ne Türkü ya:))Brezilyalı hatun alcam ben
çok fazla ülke var gezip görmek istediğim. Ama singapur öncelikli olabilir.
06 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 396 cevap paylaştı. Fransa ve Norveç..
Çok alakalı di mi ?01 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 655 cevap paylaştı. ilk görmek istediğim yer italya.
03 Yorumlaseneye kısmetse italyadayım :)
07 Yorumlaalmanya-italya ikilisi
01 Yorumlabrezilya desemde ben iskoçyayı merak ediyorum...
01 Yorumlasen nereyi istersin mirelay;)
03 Yorumla
+1 yılnew york.. hep merak etmisimdir
02 Yorumla- +1 yıl
temeeem :))
Tatil & Seyahat konusunda 619 cevap paylaştı. İspanya,çünkü çok seviyorum o kenti.
02 Yorumla- +1 yıl
como esta harici hiçbir şey yok bende :D güzel yerdir boğa güreşleri hariç.hayvan haklarının avrupada savunulmasının aksine bu şekil cahilce bir yaklaşım dengesizliktir.bizdeki kurban kesme hayvan hakkına aykırıdır ama onların eğlence için boğa öldürmesi sadece eğlencedir.sevmem :D
Tatil & Seyahat konusunda 713 cevap paylaştı. tek kelimeyle japonya.tokyo cok hoşuma gidiyor
03 YorumlaKuzey Mariana Adaları
011 YorumlaDünya turu güzel olurdu...
00 Yorumlabence sen hindistana gitmek istiyorsundur.
02 Yorumla
+1 yılkıyamamm :))
sen nereye gitmek istiyosun bakalım03 Yorumla- +1 yıl
güzel düşünmüşsün :))
seni mozambiğede götüriyim :)
Sen nereye gitmek istersin ?
03 YorumlaAmsterdam. Eğlence gezmece. Şahane olur.
03 YorumlaMısıra gitmek isterim piramidleri görmek için
01 YorumlaNEW YORK= manhattan ve broklyn semti=))
00 YorumlaYunanistan ve Kore
05 Yorumlahindistan
03 Yorumla
+1 yılhindistan, çünkü süper bir yer..
00 Yorumla
+1 yılsen neresi diyorsun?
02 Yorumlaİtalya.
00 Yorumla
+1 yılİtalya :)
20 Yorumlaküba
01 Yorumla
+1 yılmozambik cumhuriyeti