hani şu lohusaların gorduklerı.. dogumdan sonra rahatsız edenler.. Kuranda gecıyormu bunlar? netten aradım ama cok detay bulamadım
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir şey bilmem de babannem çarpılmış benim. Lohusa kadın yalnız bırakılır mı?
Dedem yetişmiş, bir yandan okurken bir yandan bir vurmuş babannemin suratına.. -bu adam dayak atmayı mı kollamış anlayamadım- babannem şok, babannem kendine gelmiş. Evet babannem yaşıyor. Kendileri bu anları hatırlamıyor tabi ama dedem giller anlatır güler.11 Yorumla
Soran+1 yılbenım annemı de korkutmuslar benım dogumdan sonra netten baktım ama pek bırsey bulamadım ama yasanmıs cok sey var duyuyorum da
+1 yılVar onun için muska yazıyorlar falan bende tam bilmiyorum aslında ama
11 Yorumla
Soran+1 yılama muska batıl bırsey. kucuk sırke gırıyor
Cinsel Yaşam konusunda 8,5b cevap paylaştı. Böyle bir sey yok arkadaşım denk gelmiştir her insanın cevresinde melekler vardır onları cinden koruyab ve cinin başında bir melek vardır musallat olmalarına engel olmak için ve her isinize bismillah ile başlayın bismillah allahın mührüdr bismillah dedigin an cinin işi biter
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet yaşayan bir tanıdığım var.
13 Yorumla
Soran+1 yılnasıl olmus peki
Cevap sahibi+1 yılKocası yurt disi a gitmis kadin daha lousayken. Bide gidecegini soylememis kadina son anda soylemis kadin cok uzulmus annesi gelmis kadinin eve kalmaya kadin yatak odasina yatmaya gidiyomus iceri bir girmiş kocasinin suretinde ama daha kisa ve ufak bir beden yatakta kadina bakiyomua boyle yanina cagiriyo gibi sonra kadin nas felak okumaya baslamis anneside gelmis bu arada odaya sıkıntı basmis onuda biseyler oldugunu anlamis annesi kapidan bir girmis kadin o arada yere dusuyomus sanki iktirilmis gibi. % 100 gercekktir
Soran+1 yılaff :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Yok be kanka Allahın izni ile yok öyle bir ancak bir başkası sana büyü yaparsa o ayrı sana büyü işlemesini istemiyorsan sabah ve akşam olarak ilan Felak nas sureleri üçer defa oku Allaha sığın hiç kimse büyü yapamaz sana Allahın izni ile
10 Yorumla"Biz onları ibret olsun diye yarattık."
(( Konudan çıkarken bana fatiha suresini okutturan bir konu. ))10 Yorumla
+1 yılKur-anda Cin olarak bahsedilen bir İblis ve diğer cinler vardır kardeşim. Bu bahsettiğin olayı bilmiyorum ama hikayenin daniskası :D
00 Yorumla
+1 yılSabah sabah bir susun be
13 Yorumla
Soran+1 yılnıye yaa bıkere ben bu soruyu gece sordum :)
- +1 yıl
Gece hiç sorma ya :'(
Soran+1 yılpekıı tamam usulme
kuranda geçmez halk arasında adı öyledir ama gerçektir
10 Yorumla
+1 yılyok öyle bişey efsane sadece
10 YorumlaVar evet.
00 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılOne be qwe
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz