Hiç toplum içinde sesiz ce kimseye çaktırmadan osurdun mu dürüst olun herkes yapıyor bunu :D:D
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sinifta yapardım dersi kaynatmak icin bir keresinde ingilizce dersindeyken tenefuse 20 dk var icimde bir gaz beliriverdi bende hafiften saldim o ne kokudur hoca parfumunu cikardi sıktı yine gecmedi cami acti yine gecmedi en sonunda midesi bulanip kusmustu ders iki ders ilk derste kusmustu bu yuzden iki derste kaynadi :D
osurmammı beee her güm okulda otobüste misafirlikte parkda bahçede kafede heryerde
gelince içimde tutmam sal gitsin ne demisler
SESLİSİ GÜLDÜRÜR
SESSİZİ ÖLDÜRÜR ...:)
10 numara söz
ya bende çok istiyorum osurmayı ama olmuyo sindrim sistmim hastalıklı heryerini ülser kaplamış durumda bulduğunuz heryrde osurun sıçın arkadaşlar sağlıktır bu tansiyonu düzenler :)
evet içimde tutaydım iyimiydi. biryerden illa çıkar ha aleni bilerek olmaz ama illa çıkar.
Cevap
5Cevap
osurmak ne ki, toplum içinde sıçmışlığım bile vardır benim
Ben bikere markette yanlışlıkla tart diye ses çıkardımda bebekli bi kadının üstüne yıkıp kaçmıştım.
soruna benden 5* hayır os.madım ama bu kelimeyi pek severim cok cekici bi kelime :D:D
Aga kurufasulyeyi cok yedim galiba :)) osururken sictim*:)))))
hayır ben hiç osurmamki,normal degilmiyim ben..Arkadaşım normal degil diyor
ister istemez vicudun da yediklerinden oluşan gazlar meydana gelir bunu atamazsan yerinden kalkamazsın bence uyurken gönderiyosun sen :D
ola bilir
Olmadı desem yalan :O
:$ Olmadı öyle bir şey desem yalan olur .
Osurmak çok ayıp değilmi sence :)
Kücüklügümde olmustur :) yalan olmasin simdik :P
Oldu tabi ki
Hayır ya daha neler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar