Cam 4 te hesabım yasaklandı ve hesabıma giremediğim için kazandığım 1000 dolar paramı alamadım?

Cam 4 te kamera karşısına kedimle çıktığım için Cam4 beni kedi istismarı yapmakla suçladı ve hesabımı yasakladı. Ama kediyle hiçbirşekilde cinsellikle ilgili birşey yaşamadım. Amacım insanlara sevimli ve hayvansever biri olarak görünmekti. Cam4 hesabımı yasakladığı için hesabıma giremiyorum. Cam4 hesabımı yasaklayabilir ama kazandığım paraya el koymaya hakkı yok. Bu işlerde uzman bir avukata gidip dava açmak istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Kedime o kadar düşkünüm ki evden fazla çıkmayan biriyim. oyüzden evde herşeyi kedimle yapıyorum. Flim izlerken, bilgisayarda arkadaşımda görüntülü konuşurken her zaman kedim kucağımdadır. Onun enerjisini alınca mutlu oluyorum herşeyi yapasım geliyor. Eve kedi almadan önce ev işlerinden kaan bütün gün yatan birisiydim. Kedim sayesinde motive olup üniversiteyi kazandım. Şu an dışa dönüksem kedim sayesinde
Güncellemeler
+1 yıl
Kedime o kadar düşkünüm ki evden fazla çıkmayan biriyim. oyüzden evde herşeyi kedimle yapıyorum. Flim izlerken, bilgisayarda arkadaşımda görüntülü konuşurken her zaman kedim kucağımdadır. Onun enerjisini alınca mutlu oluyorum herşeyi yapasım geliyor. Eve kedi almadan önce ev işlerinden kaçıyordum. bütün gün yatan birisiydim. Kedim sayesinde motive olup üniversiteyi kazandım. Şu an dışa dönüksem kedim sayesinde
Cam 4 te hesabım yasaklandı ve hesabıma giremediğim için kazandığım 1000 dolar paramı alamadım?