İnternettkilerin hepsi dolandırıcı. Instagram Twitter ve bu tür forumlara girip kendini öven şarlatanlarla dolu. Boşuna kimseye para kaptırmayin. Isparta da ve İzmir de tanıdığım hocalar var. Büyü falan yapmıyorlar yalnız. Sevdiğinizin sizi sevmesi için falan bir şey yapmadıklarını söyledi ikisi de. Sadece büyü varsa onu bozariz dediler. Ki o da saçma çünkü herkes buralarda deli gibi hoca ararken, sevdiği insanın sizi sevmesi için bile birşey yapmıyorken gerçek hoca, kötü niyetli insanlar da nereden hoca bulacak da büyü yaptıracak diğer insanlara. Diyeceğim şu ki internette adı geçen birini duyarsanız uzak durun. Anca böyle bir Anadolu köyünde kimsenin bilmediği ancak tanıdık. Vasıtasıyla ulaşabileceğiniz bir hoca bulursanız belki derdinize derman olabilir. Gerisi yalancı ve dolandırıcı maalesef
223 Yorumla- +1 yıl
@sehnazgull qerçek miii lütfen yardımcı olur musunuz acil bana bi hoca lazım zor durumdayim daha önce dolandirildim yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
- +1 yıl
Rica etsem bana ulaşır mısınız? Yeniyim mesaj atamıyorum
- +1 yıl
Banada yardımcı olur musunuz?
- +1 yıl
@yaseminselin bana yardımcı olabilir misiniz hoca lazim
- +1 yıl
@Zeynep0089 buldunuzmu birini
- +1 yıl
@ipekpekpek bulduysaniz banafa atarmisinis
- +1 yıl
@Gamze3556 yok kimse yazmiyor buyucu
- +1 yıl
@ipekpekpek anladimm
- +1 yıl
@Zeynep0089 bulabildinizmi
- +1 yıl
@Rumuz9333 yer6 youtubede suryani buyucu var ona nadil ulasilabilir getcek buyucu o
- +1 yıl
@ipekpekpek ben biliyom ama ona ulasman imkansiz
- +1 yıl
@ipekpekpek ben sana neden mesaj atamiyom
- +1 yıl
@Gamze3556 bilmiyorumki
- +1 yıl
Nasil olcak bu isya
- +1 yıl
Ama burdan da herkes rahatsız eder simdi
- +1 yıl
@Gamze3556 bu konuda yardımcı olur musunuz lütfen
- +1 yıl
@ggghht
Merhaba ben de çok dolandirildim önce işin ehlini bulana kadar istersen sana yardımcı olabilrim - +1 yıl
@canansema gerçekten sonuç veriyormu yardıma ihtiyacım var lütfen bende çok doandirildim gerçek bir hoca arıyorum
- +1 yıl
@gizliuye11337 merhaba siz iletişime geçtiniz mi bu hocayla
- +1 yıl
@canansema whatsappinda esat yaziyor otomotiv şirketi yaziyor?
- +1 yıl
@bBbasak11 Hangi şehirde
- +1 yıl
@Ayferdolaş Adresi nedir ben Edirne de yaşıyorum giderim yanına
En İyi Cevaplar
- 011 Yorumla
- +1 yıl
@aasskkinn hülya hocanın allah belasını versin tam bir sahtekardır kendisi beni dolandırdı. Paramı aldı 21 günde hallederim dedi 21 gün oldu tık yok 7 gün daha ver yüklencem dedi 1 hafta daha bekledim sonra telefonlarımı açmadı mesajlarıma cevap vermedi üstüne engelledi. Paramı aldı ve tüydü inanmayın..
- +1 yıl
@357hazal753 instagramda ki hulya hoca mi acaba bende bir tanesi ile gorumustum ama odeme yaptiktan sonra dekonta numarani yaz resmini cek yolla oyle iletisime geceriz dedigi icin vazgectim
- +1 yıl
@Meloks sahtekar hepsi 20 medyum dolamdıeıldım kendi imkanlarımla hoca buldum çok yaşlıydı Allah binkere razı olsun. Size demem o ki internete kimseye inanmayın çevrenizde bide gözünüzle gördüğünüz yeri yurdu belli olana inanacaksınız ben buldum işim oldu şükür
- +1 yıl
@Gkçem banada yardımcı olurmusun
- +1 yıl
@Oyleboyle8395 bana ulaşır mısın
- +1 yıl
@Gkçem kim lütfen yardımcı olun mesaj atamıyorum size
- +1 yıl
@Gkçem yardımcı olur musunuz
- +1 yıl
@357hazal753 cimere yaz haloluyor emin ol
Adapazarinda cok var akyazida bir tane var ama buyu var mı yokmh soylemiyor okuman icin dua ismi soluyor oku geciciek diyor
13 Yorumla- +1 yıl
Nerden bukucam adapazarındakini
- +1 yıl
nerden bulabilirim hocayı acaba
- +1 yıl
Ben gittim. O hoca büyü yapmıyor
+1 yılVar seni anlıyorum bende dolandırıldım çok biri yaptı bana ama hala ugraşıyormu bilmiyorm
0114 Yorumla- +1 yıl
Lütfen yardım
- +1 yıl
İyimisin
- +1 yıl
Yardım ede bileceksem ne mutlu olurum
- +1 yıl
Gerçek anlamda yardıma ihtiyacım var
- +1 yıl
Seninle nasıl iletişime geçebilirim
- +1 yıl
Mesaj at canım takip edip
- +1 yıl
Takip ettim ama mesaj atamıyorum
- +1 yıl
Dijjenais83 Mail atsak
- +1 yıl
Tam yaz mealini atayım
- +1 yıl
Devamı hotmail
- +1 yıl
Yasak uyarı geliyor
- +1 yıl
Ben bekliyorum
- +1 yıl
Bu kimdir acaba nerdedir
- +1 yıl
İstanbul'da yanına gitme imkanın varsa güt ama yoksa bir ara yarddımcı olur yine herakde benim eşimi geri getirdi çok hocaya gittim ama bınun sayesnde geldi
- +1 yıl
Benim eşim çocukla ortada bıraktı beni suçsuz sebepsiz peki ücret çok mu
- +1 yıl
Yok canım çok üzüldüm ya çok bir ücret vermedim ben
- +1 yıl
Adı neydi acaba
- +1 yıl
Elif abla
- +1 yıl
Saol arkadaşım allah razı olsun
- +1 yıl
Senden canım Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
Yola gelsin bir özür dilesin çocuğa sahip çıksın başka ne isteriz ki
- +1 yıl
Benim eşim de aynıydı bıraktı dava açtı sonra bu hoca sayesinde davayı geri çekti bir anda geri geldi Rabbim yardımcın olsun
- +1 yıl
Seninle irtibatta kalalım lütfen olursa sana bir hediye almak istiyorum yuvamı kurtarıcı olduğun için
- +1 yıl
Dua et yeter bende zor zamanlar geçirdik çoçuğunla seni anlıyorum en içten inşaAllah düzelecek önce yaradana sonrada o ablaya inan en yardımı eder sana
- +1 yıl
İnşallah canım çok teşekkür ediyorum
- +1 yıl
Elif hoca sabah ara dedi ben sabah arayacağım allahım yardım et yarabbim çok heyecan yaptım
- +1 yıl
Ben aradım konuştum nasıl iyi bir kadın anlatamam
- +1 yıl
Yapıyormuymuş halen çok sevindim sizin için eşinde hatasını anlar emin ol
- +1 yıl
Senin kaç günde sonuçlandı acaba
- +1 yıl
Seninle mutlaka görüşelim canım
- +1 yıl
Sen kaç günde sonuç aldın acaba
- +1 yıl
Ben 4 gün davayı cekiceğini söyledi ve akşam eve geldi
- +1 yıl
Peki şimdi iyimisiniz allahım birdaha kara gün yaşatmasın sana güzel kadın Bende inşallah güzel günlerime kavuşacağım hissediyorum
- +1 yıl
Fazla ilgi gösteriyor ama olsun ne günler geçirdim fazlası sorun değil İnşaAllah seninde güzel olur
- +1 yıl
Göstersin sürünsün burnum kanadı ağlamaktan az mı
- +1 yıl
Beni engellemiş canım eminmisin bu kadının güvenilir olduğuna
- +1 yıl
Kargomu sordum takip no istedim önce bakmadı şimdi engellemiş 👏🏽👏🏽👏🏽
- +1 yıl
Sen neden beni yanlış yönlendirdin Çan’ımdan olacağım sayende
- +1 yıl
Eminmisin canım o öyle bişey yapmaz
- +1 yıl
Yaptı
- +1 yıl
Yaptı heryerden engelledi kargoya gidiyorum kargo yok arıyorum en son engelledi heryerden
- +1 yıl
Ben sabah arıcam öyle biri değil o yapmaz
- +1 yıl
Lütfen ara ve bana dönsün tek umudum sana bir kadın olarak yalvarıyorum hayatı ve namusu söz konusu bir kadın olarak yalvarıyorum
- +1 yıl
Merak etme o öyle bişey yapmazdı ben sabah arıcam hemen
- +1 yıl
Saol canım vallahi umudum sensin bari kargom gelsin
- +1 yıl
Sanemcim ocağına düştüm eğer gerçek ise nolur allah rızası için bana yardım et tanıdığım de bişey de Allah’ın rızası için kardeşim
- +1 yıl
Sordum canım pazartesi kargoları çıkarocakmiş bir terslik olmuş herkesin birde telde sıkıntı varmış kuzına ulaştım
- +1 yıl
Gerçekten mi ciddimisin
- +1 yıl
Canım bana dedi ki kızım kargoya gitti kargoyu bırakmaya yarın gelir bende ertesi gün kargodan mesaj gelmeyince şubeye gittim öyle bir şey yok aradım bakmadı bir saat bekledim oralarda msjlar attım aradım başkası ile konuşuyor bana bakmıyor sonra engelledi heryerden bu nasıl iş
- +1 yıl
Şu an hala engelliyim sanırım dolandırıcı
- +1 yıl
Ve eğer değilse lütfen bana yardım etsin lütfen
- +1 yıl
Hani noldu dönmedi bana
- +1 yıl
Hani dönecekti nerde kaldı
- +1 yıl
Şebekemisiniz yoksa aynı kişi mi internet ayağı mısın yoksa komisyon mu alıyorsun
- +1 yıl
Yalancı dolandırıcı senin ıp adresinden ve verdiğin numaradan hakkında şikayet de bulunacağım
- +1 yıl
Ne saçmalıyorsun bana öyle söylediler ben de sana ilettim dolandırıcı olccam hemde resmimi koycam
- +1 yıl
Ama dedin ki ben gittim görüştüm güvenilir kadın parayı alıp engelledi sen dedin ki pazartesi yollayacak hala engelliyim bana söylediler demedin ki birebir işlem yaptım dedin dönecek sıkıntı oldu dedin hani nerde
- +1 yıl
Ben ikna oldum ya sen kendinsin ya da internetten insan yönlendiriyorsun
- +1 yıl
Vericekmiş kargoya ona ulaş teli bozulmuş numaralar gitmiş
- +1 yıl
Sanem kusura bakma ben dolandırıldım sandım aradı beni yarın elime geçecek kargo lütfen kusura bakma sonucu bildiririm
- +1 yıl
Çok sevindim gerçekten ben bir anda o kadar korktum ki sonucu bana söylersin hayırlı olsun.
- +1 yıl
Kesinlikle söyleyeceğim
- +1 yıl
Sonuç aldın mo? Merakta bırakma beni
- +1 yıl
Merhaba evet evet evet sonuç aldım hemde yemin olsun mucize gibi 2. Gün bile öyle kötü davranan kişi 3. Gün kapımdan gitmedi
- +1 yıl
Resmen mucize ve hala görüşüyoruz biz abla ile mükemmel bir abla kazandım
- +1 yıl
Şimdi 3 günlük bir süreç kaldı tamamen bitince gelişmeleri sana aktaracağım
- +1 yıl
Ben çok zan altında kalmıştım buna çok sevindim sultan gerçekten 🙏🏻
- +1 yıl
Çok özür ama 2 hafta ulaşamayınca öyle düşündüm
- +1 yıl
Şu an herşey güzel ama dediğine göre asıl bomba 2 aya kalmadanmış ara ara bilgilendireceğim seni
- +1 yıl
Canım merhaba
- +1 yıl
Sanem bana yardım et yine ulaşamıyoruz Cuma gönderilecrkti hiç ses yok bari ulaşsa bize anlatsa derdini
- +1 yıl
Elif ablayla ben de gprustum kargo gelecek dedi bana da ama sultanin dediklerinden sonra korktum pazartesi almaya gidecegim bak reklam. yapiyprsan soyle sacmalama yani istersen insanlari kandirmanin alemi yok yani ben ogrenciyim haftalik harcligimdan arttirdigim parayla ac kala kala veriyorum ben bunun parasini el insaf et ! Cevap ver eger ki kargom. gelmmis olursa once dolandiriciliktan elif hanimi sonra yardim ve yatakliktan seni polisr veririm
- +1 yıl
Gercek degolse insanlari kandirma ben de gorustum elif ablayla kargom gelecekmis pazartesi bakacagim ama eger ki gelmemis olursa eger ki dolandirilmissam pnce elif hanimi sonra seni yardim yatskliktan polise veririm insanlari kandirmanin luzumu yok dua et kargom gelsin pazartesi dua et!!
- +1 yıl
@mutsuzvarlık6666 konuşma o kadın dolandırıcı
- +1 yıl
@mutsuzvarlık6666 bende inandım ama beni de dolandırdı sakın konuşma tam bir dolandırıcı fahişe burdaki o senem de ya o ya tanıdığı
- +1 yıl
Yalancı dolandırıcı alçak hırsız
- +1 yıl
Hırsız dolandırıcı
- +1 yıl
@Sultansultansultan Senı ekledım. Bana mesaj atarmısın
- +1 yıl
@Sultansultansultan bir abla kazandim yazmissin uste sonra da geri dondu demissin yukarda onlar ne
- +1 yıl
@151161 tamam
- +1 yıl
@mutsuzvarlık6666 döndü dönüş yaptı ama sonra daha yüklü şeyler istedi en son da engelledi burdan da o senem engelledi
- +1 yıl
@Sultansultansultan ben Şu an konusuyorum kargo pazartesi alacagm dedim neden hemen engellemiyor da kargoyu alamadim deyince engellesin ki paranin hepsini almadi ustelik
- +1 yıl
@mutsuzvarlık6666 valla ben açık seçik söylüyorum kargoları da bir işe yaramıyor haberin olsun ben dolandırıldım
- +1 yıl
@Sultansultansultan hakliymissin kardesim bugun ben de aradigimda beni de engellemisti kargo falan da yoktu yalanci hayal hirsizlari bunlar
- +1 yıl
Seni de polise verexegim o elif ablani da Şu an polis merkezine gidiyorum polise hesap verirsiniz
- +1 yıl
@Sultansultansultan buldun mu bana da soyler misn. ltfn?
- +1 yıl
Sakın inanmayın. Büşra motor adında çok tatlı dilli bir kadın çıkıyor. Allah kuran deyıp sizi inandırıyor. Parayı yolladığınız gıbı engellıyor. Yemin ettığı kargonu yolladım dedığı ise tamamen yalan. Aldatıp insanlardan aldığın paralar zehır zıkkım olsun
- +1 yıl
Kim bana da yazar msn. ltfn?
- +1 yıl
Ben aradım bu numarayı. Büşra. Motor adına hesap numarası var. tamam her şeyını yaptım gece sabaha kadar hazırladım dedı. Çok tatlı dilli bir kadın. O kadar ikna edıciki. Allah kuran adını ağzına alıp senı bir guzel inandırıyor. Sabah kargonu yolladım. Eline geçince hemen ara. Çalışmalarına başlayalım. Senın için gece okunacak esmalar dualar var. Onları ben yapacağım. Sabah namazına kadar deyıp. Parayı hesaba yatırımca watsaptanda teldenfe engellıyor kargo filanda yok. Hepsı yalan. Tam bir sahtekar. Sakın inanmayın. Watsaptan göruntulu konuşalım dedımm tamamen kapalıyım. Gunaha gıremem. Lütfen üstelemeyın dedı. Kandırdığın kişilerden aldığın paralar haram zıkkım olsun
- +1 yıl
@Sultansultansultan İyide anlamadıgım du 3. Gün adam geldi kapıma demissiniz o nasıl oluyor
- +1 yıl
@karisik_bayan ama demek kendi iradesi ile gelmiş
- +1 yıl
@Sultansultansultan anladım canım
- +1 yıl
@Sultasultansultan elif hocamı dolandırıcı sırf burda kadını karaladıgım icin yazıyorum sacmalama istersen kadın parayı bile önden almıyor işlemini yapıyor öyle alıyor bence sen dolandırıcısın ben parayı gondereyim hayır olmaz kargonu eline al öyle dedı calısma sıstemı buymus uzaktan senin gibi yalancılarda ilgincsin
- +1 yıl
@mutsuzvarlık6666 sultan dolandırıcı arkadaslar elif hocayı kötülüyor kadın parayı kargoyu verdıkten sonra ödeyin diyor burda gelmıs kötülüyor yalandan ışk sonuc aldım yazmıs sondada kargo vermedı diyor
- +1 yıl
Elif hoca dedıgınız zonguldaktaki elif hoca ise asla dolandırıcı degıldır parayı önden almıyor ben işlem yaptırdım iki ay oldu hala süper aramız nosu 05448878861 benım dedıgım elif hoca bu yaslı kadın
- +1 yıl
Banada yarxımcı olrmsn lutfn
- +1 yıl
@SerceRecel sahtekarlar nasıl konusuyorsun dolandırılmaya layıksın dıyerek ınsana tarcıno aynı kısınız sız bır der ALLAH yardım etsın sana ona ALLAH yardım edıyor zatenhj sız seytanın usakları sahtekar dolandırıcı kalpazanlar sızı
- +1 yıl
Allah rızası icim banada verin kim bu gercekten ise yarıyormu kardesm
- +1 yıl
Lütfen banada yardım et kardesm Allah rızası ıcın
- +1 yıl
@Sultansultansultan özelden yazışabilir miyiz size takip gönderdim sizde bana atar mısınız.
- +1 yıl
@sanemakçay yardımcı olabilir misiniz lütfen
- +1 yıl
@sanemakçay banada yardımcı olur musun
- +1 yıl
@Sultansultansultan allah onun belasini versin benide kandırdı
- +1 yıl
@Sultansultansultan lütfen yardımcı olur musunuz ihtiyacım var çok acil
- +1 yıl
benimle paylasin lütfen zor durumdayim
- +1 yıl
@Sultansultansultan bulabilirseniz banada yzarmisiniz
- +1 yıl
Ablam nasıl ulaşabilirim sana mail falan var mı beni de yönlendirirmisin
- +1 yıl
@Sultansultansultan sultan merhaba. okudum tüm yazdıklarını seni çok iyi anlıyorum her yer dolandırıcı dolu. üstünden çok zaman geçmiş ne yaptın bilmiyorum ama hala ilgileniyorsan sana interbetlerde dolaşmayan bilinmeyen bir hoca tavsiye edicem. ben kimsenin dolandırılmasını istemiyorum. çünkü buna başvuran insna çaresizdir ve insanların çaresizliğinden yararlanıyorlar. bana dönüş yap mutlaka.
- +1 yıl
Seninle nasıl iletişine geçebilirim lütfen yardımcı olurmusun bana?🙏
- +1 yıl
@Sultansultansultan nolur banada yardımcı olur musunuz?🙏
Burdan mesaj atamıyorum mail adresime atarmısınız lütfen 🙏
mail adresim: full_oflife@hotmail. com - +1 yıl
@Sultansultansultan abla selam eğer bulduysan güvenilir biri paylaşır mısın
- +1 yıl
@alptugsolak merhaaba bizimle paylaşır mısınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
+1 yılCanım ya beni de çok dolandırdılar. Bin tanesine git biri gerçek çıkmıyor. Biz annemle dört ay arayıp en sonunda ancak düzgün bir hoca bulduk çok dikkat etmen lazim
630 Yorumla- +1 yıl
Sende benim gibisin galiba dürüstlğümzde olablr
- +1 yıl
Valla mesaj atamıyorum arkadaşlar ya Xper seviyem yetersiz diyo
- +1 yıl
@Sıraselinde sen ekle ben atarık
- +1 yıl
Hocanın numarasını burdan verebilirmisin?
- +1 yıl
Bnde bugun bir hocaya gittm insallah iyi olur :(
- +1 yıl
@karisik_bayan kime gittiğini ve sonucunu bana yazarmısın lütfen. İnşallah tutar
- +1 yıl
@sunic burda köy hocası yani medyım flan değil bende blmiyom adını sanını eğer iyi gelirse öğrenirim
- +1 yıl
@karisik_bayan birine gittim dedin ya onu diyorum eğer işe yararsa banada haber verirmisiniz?
- +1 yıl
@sunic veririm canım
- +1 yıl
Yardim banada, acil, mesaj yollayamiyorum
- +1 yıl
@karisik_bayan öğrenebildinmi
- +1 yıl
Kimi buldun?
- +1 yıl
Öesaj atabilir misin
- +1 yıl
@Sıraselinde gıttıgınız hoca nerede ismini verebilirmisiniz🙏🙏🙏msj atamıyorum sıze... puanım yeterli degıl
- +1 yıl
Banada yardımcı olrmsn daha 19 yasımdayım basım brlada yalvarıyrm abla
- +1 yıl
@karisik_bayan sonuc ne oldu acaba?
- +1 yıl
@Sıraselinde
Yardimci olabilirmisiniz? - +1 yıl
Bana da yardim edermisiniz
- +1 yıl
Banada yardımcı olur musun
- +1 yıl
@karisik_bayan sonuc aldın mi
- +1 yıl
Lütfen bana da ulaşır mısınız
- +1 yıl
@Sıraselinde yardımcı olabilir misiniz
- +1 yıl
@Asgdgdgdt bulabildiniz mi
- +1 yıl
@esraargunum yorumu silmiş o numara veren kişi. Ama söyleyeyim canım tutmadı bugün ne bir arama var ne bir şey dolandırıcıymüş yani 1 hafta sonra başlayacağım demiştin sakın parani kaptırma.
- +1 yıl
@Pıtırcıkeliii zaten konuşmasından belliydi
- +1 yıl
@karisik_bayan sonuç aldnz mı? Lütfen yardımcı olur musun
- +1 yıl
Merhaba kim ulaştığınız kişi
- +1 yıl
Sizin hoca nerede
+1 yılMedyum hoca büyü bunlar günah şeyler, ama kuran dan ayetlerle okumayla kişiye özel dualarla iç ferahlatan birini biliyorum, öyle sevgilim gitti geri getirsin, battım işlerim açılsın falan diye şeyleri düzeltmek kısmet işi benim tanıdığım kişi bu sebeplerden yaşanan sıkıntıyı stresi alıyor gerisi sizin elinizde, yani daraldım bunaldım triplerini düzeltiyor
12 Yorumla- +1 yıl
Canım kim bu hoca
- +1 yıl
Kim acaba
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Git abdest al ve namaz kız ve secde başımda dua et eger inaniyorsan tabi.
30 YorumlaMedyum degil ama her türlü büyü yapan bir kadin var
Kendisi jogoslav cingenesi.
Onada giden cogu kisi ya kocasini ya da karisini tekrar geri isteyenlerdir.
Kötü isler icin gidenler cok yani219 Yorumla- +1 yıl
Kim
- +1 yıl
Yardımcı olabilir misiniz
- +1 yıl
Yardimci olabilirmisiniz bende ariyorum
- +1 yıl
Yardımcı olabilirmisiniz
- +1 yıl
Ulaşabilir miyiz sana
- +1 yıl
@Asgdgdgdt meraba hoca buldunuzmu
- +1 yıl
Yardımcı olun lütfen kimdir
- +1 yıl
benimlede paylasabilirmisinz
- +1 yıl
Bu kişi kimdir lütfen yardımcı ol
- +1 yıl
@Asgdgdgdt lütfen kim. oldugunu öğrendiniz mi
- +1 yıl
kim acaba
- +1 yıl
Kim söyler misiniz lütfen 🥺
- +1 yıl
@Mdilay22 bulabildin mi birini
- +1 yıl
Kim acaba söylermisiniz
- +1 yıl
var mı sizde iletişim bilgisi, nası ulaşabiliriz, yardım eder misiz. lütfen
- +1 yıl
@sisi28 kim acaba banada söyleyebilirmisiniz
- +1 yıl
@FareninSesi ulasabildinizmi acaba siz gönderi sahibine
Bende çok ddolandırıldım özelikle internet üzrrndim medyumlar ve yorumlar üzerinde. Kendi çapımda hoca buldum işim oldu Allah binkere razı olsun ondan önerebilirim sana ama Ramazan’da bakıyormu bilmiyorum çok yaşlı
36 Yorumla- +1 yıl
Ulaşır Muş’un acil lazım
- +1 yıl
Adi ne
- +1 yıl
Kimms
- +1 yıl
@Demir12344 ulasabildinizmu siz hocaya
- +1 yıl
Kim benimde ihtiyacım var acil soylermisiniz
- +1 yıl
Merhaba ismi nedir nerdede dir yeri rahmanimi bakıyor numara yazabilirsiniz mi ricavetsem. sagol
+1 yılTövbeliyim bende malesef yardım olamıcam
114 Yorumla
Soran+1 yılEğer dalga geçmiyorsan özelden yazabilir misin?
- +1 yıl
boşverin kalsın bu konularla ilgilenmiyorum artık
Soran+1 yılBozdurucam yaptırmıycam lütfen?
- +1 yıl
tövbe ettiğim için yardımcı olamam malesef size ısrar etmeyin etiketlediğim için geldi sorunuza sadece
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim.
- +1 yıl
yardımcı olamadım üzgünüm ben teşekkür ederim
- +1 yıl
Ben cok iyi sonuc aldım arkadasım bende aldım kuzenimde.. dilersen ara.. medyum niyazi hoca 507 071 44 32
- +1 yıl
Medyum Niyazi Hoca Derim Arkadaslar.. Mutlaka Denemelisiniz.. cok Meshur Ve cok Etkilidir.. Istanbuldan.. 0507 071 44 32 telefonu..
- +1 yıl
Medyum Niyazi Hocayı öneririm Arkadaslar İstanbul Maltepeden.. Tesirli ve Kuvvetlidir.. 507 071 44 32
- +1 yıl
@YelizYesil teşekkür ederiz
- +1 yıl
@Sultansultansultan hasan. abdullah. guvenilir mi. baska var mi? Ben de ariyorum
- +1 yıl
@Aysen321
Herkese inanma, yanlis yönlendirmeye kapilma - +1 yıl
Bende hoca arıyorum var mı
- +1 yıl
Buldunuzmu birini
Benimde cidden ihtiyacım var iyi birini önerebilecek var mı
020 Yorumla- +1 yıl
Ben başkasına yaptırdım tuttu
- +1 yıl
@morpifer bulduğun kişi kim yardım eder misin
- +1 yıl
İnternettkilerin hepsi dolandırıcı. Instagram Twitter ve bu tür forumlara girip kendini öven şarlatanlarla dolu. Boşuna kimseye para kaptırmayin. Isparta da ve İzmir de tanıdığım hocalar var. Büyü falan yapmıyorlar yalnız. Sevdiğinizin sizi sevmesi için falan bir şey yapmadıklarını söyledi ikisi de. Sadece büyü varsa onu bozariz dediler. Ki o da saçma çünkü herkes buralarda deli gibi hoca ararken, sevdiği insanın sizi sevmesi için bile birşey yapmıyorken gerçek hoca, kötü niyetli insanlar da nereden hoca bulacak da büyü yaptıracak diğer insanlara. Diyeceğim şu ki internette adı geçen birini duyarsanız uzak durun. Anca böyle bir Anadolu köyünde kimsenin bilmediği ancak tanıdık. Vasıtasıyla ulaşabileceğiniz bir hoca bulursanız belki derdinize derman olabilir. Gerisi yalancı ve dolandırıcı maalesef
- +1 yıl
@MorpiFer ne mutlu size. Bizzat görüşmediğim kimseyi kötüleyemem. Ancak 6 yıldır internettekilerin büyük çoğunluğu ile konuştum. kendim de bu konularla ilgili kitaplar alıp okudum. Nasıl bir işlem yapı adınız diyorum kem kum ediyorlar ya da uçuk meblağlar istiyorlar önce parayı yatır diyorlar. Dolandırıldığım da oldu açıkçası. Özellikle Instagram dolandırıcı olanlar için müthiş bir yer. Bir tane fake hesap açıp 1 medyum takip etmeye başladım şimdi 50 küsur tanesi bana takip isteği attı. Hepsine tek tek girip bakıyorum hesap 2 gün önce açılmış 100.000 takipçisi var. Belli ki bot hepsi. Paylaşımlarda ki fotoğraflarin hepsi birbirinim aynı, muhtemelen Google görsellerden alıyorlar. Paylasimlari da yoruma kapatıyorlar. Böylece kimse de dolandırdığıni yazamıyor. Onun dışında medyum şikayet adı altında internet siteleri açıyorlar hemen altına da şu medyum iyi diye sanki gerçekmiş gibi yorumlar dolduruyorlar. Madem sizin işiniz oldu bana ister özelden ister burdan yazın da biz de bakalım derdimizin çaresine
- +1 yıl
@Aysun340 peki ne kadar verdın
- +1 yıl
Kimle çalıştınız lütfen yardımcı olun
- +1 yıl
Kim dolandirdi? Hangi ""hoca""?
- +1 yıl
@Drboran merhaba, medyum heromdan calisma yaptinizmi?
Sonuc ne oldu acaba? - +1 yıl
Kardeşim kim bana mesaj at lütfen
- +1 yıl
Bana da yaz kim olduğunu
- +1 yıl
MorpiFer bu sitede medyumlarla alakalı açılan sayfada yine aynı şekilde yapmışsın. Önce öneri istemişsin sonra ben buldum birini tuttu demişsin ama yazdığın tarihler farklı pek anlayamadım.
- +1 yıl
@bilmemkim12
Cünkü o da dolandirici kesin... burda müsteri ariyorlar!!! - +1 yıl
Bana da söyler misin lütfen
- +1 yıl
Yardımcı olur musunuz ihtiyacım var çok acil
- +1 yıl
hoca bulabildinizmi acaba
- +1 yıl
Kime yaptırdınız lütfen
- +1 yıl
Kim lutfennsoyleyin
- +1 yıl
Kime yaptırdınız ona nasıl ulaşabilirim lütfen yardımcı olur musunuz 🙏
+1 yılDestur! @pilav_ustu_az_kuru_2 Hocamız..
31 Yorumla- +1 yıl
tövbe ettim ben abi
Ben de arıyorum çok acil lütfen yardımcı olur musun 🙏🙏
00 Yorumla
+1 yılçok iyi bakan birisini tanıyorum her şeyi biliyo şok oluyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Kim söyler misiniz
- +1 yıl
Kim soylemisin
+1 yılGrikediğ birini bldum yazmissinz baska sayfalarda. Kimi buldunz bana yazar misinz?
00 Yorumlacübbeli ahmet hoca ve nihat hatipoğlu
14 Yorumla
Soran+1 yılBu espriyi yarın da yap gülelim.
- +1 yıl
bu soruyu yarın sormayı unutma
Soran+1 yılAnlaştık zeki jojuk.
- +1 yıl
Medyum Niyazi Hocayı öneririm Arkadaslar İstanbul Maltepeden.. Tesirli ve Kuvvetlidir.. 507 071 44 32
- Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılALLAH akıl ihsan eylesin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmedyim bulBildinizmi ben yeni uyeyim burasini nasil kullanicagimi biomiyorum
00 Yorumla
+1 yıl2-3 tane biliyorum onlara yönlendirebilirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonunda buldum ve ben yuvamı kurtardım Allah a binlerce kez şükürler olsun
037 Yorumla- +1 yıl
Kardesim, yardimci ola bilirmisin?
- +1 yıl
Benimlen paylasirmisin?
- +1 yıl
Banada yardimci olur musunuz lütfen
- +1 yıl
Merhaba banada yardımcı olurmusun
- +1 yıl
@Kelebek2627 kimse yazmiyor...
- +1 yıl
Banada yardımcı olurmusun
- +1 yıl
@Kelebek2627 ben bulursam yardimci olucamda bulamiyorum gercek birisini
- +1 yıl
Lutfen banada yazarmisin hoca nin nosnu
- +1 yıl
Banada yardimci olurmusun
- +1 yıl
Bende seninle aynı durumdayım yardımcı olurmusun
- +1 yıl
@esmerim999 beni takip etsene
- +1 yıl
@Tarcino bulursan banada haber ver
- +1 yıl
@esmerim999
Kardesim bu hocalar sahtekar, ve bu sayfada yönlendiriyorlar.
Abdülhamit dervis hoca
Elif hoca
Süleyman hoca
Emrah hoca
Hasan celik hoca
Ali gürses
Ersun hoca
Vs. Vs..
Bunlara sakin inanmayin 100% sahtekarlar. - +1 yıl
@Tarcino bana Abdülhamit dervis hocanin numarasini yazarmisin
- +1 yıl
@Dilackr
O tarcino nun dedigi hocanin sonu 311 :)) - +1 yıl
@SerceRecel sen biliyorsan neden yaMıyorsun iyi bir medyum numarası
- +1 yıl
@semihaa1
Medyum degil ama iyi bir hoca bulsam zaten burada paylasacagim, ama bulunmaz hintkumasi mübarek!!! - +1 yıl
@SerceRecel sen ne icin ariyorsun ki?
- +1 yıl
@Ömsur inanma yalan hepsi
- +1 yıl
@Ömsur
Burda herkese inanmayin.
Acele etmeyin. Dünkü yorumlar bugün siliniyor. - +1 yıl
@Tarcino
Sen buldunmu, yazarmisin - +1 yıl
@Dolmabahceci yok canim o da baska tripler pesinde degisik degisik acc kullaniyor... herkez dolandirici olmus
- +1 yıl
@Ömsur
Benim bildigim o cidi arayista, burdada baya islemler yaptirmis!!! Ama hepsi dolandirmis, gecen bir loste ati buraya, ama bulamiyorum o listeyi, onun sadece 1 acc var benim bildigim.
- +1 yıl
Banada yardım edermsn lutfen yalvarıyrm zor durumdayım
- +1 yıl
@Tarcino @Tarcino neyını ıspatlayacagız senle sercel mıdır nedır aynı kısınız herseyınız aynı surda 40 kısıye 10 gunde ıslem yaptrıdın burda kandırdı dedın anlamadıgım su buyu bıle yaptırdın buyu gunah dıyorsun o kadar parayı nerden buldun sahtekar oldugun burdan bellı senın tarcıno
- +1 yıl
@Tarcino o kadar herkes kotuydude avradına sahıp cıksaydın sende yaw he
- +1 yıl
Kimi buldunuz yazın lütfen
- +1 yıl
@Akslrkflskr cvp vermıo arladas ya
- +1 yıl
@SerceRecel aynen!!!
- +1 yıl
@Dilackr ise yaradi mi
- +1 yıl
Kim allh aşkına
- +1 yıl
Bana da yardımcı ol lütfen kim hoca
- +1 yıl
@Ömsur buldun mu
- +1 yıl
Kimmiş bilgi verirmis8niz
- +1 yıl
Nasıl ulaşabiliriz o kişiye lütfen bana yardımcı olur musunuz 🙏
Aile & Toplum konusunda 7,6b cevap paylaştı. Var bakırköy hastanedekiler çok iyi bakar size
00 Yorumla
+1 yıldaha cok dolandirilirsin jdjdjs
00 YorumlaMirsad hoca nasıl? Tanıyan biri var mı aranızda?
01 Yorumla- +1 yıl
Siz ulaştınızmı Mirsad hocaya bende aramayı düşünüyorum
Nasıl bir düzmece ama
00 YorumlaBulabildinizmi?
00 YorumlaKonu neki canım
08 Yorumla- +1 yıl
Konuyu soruyorsun insanlari dolandiriyorsun beni dolandirdigin gibi !
- +1 yıl
@Ömsur
Demek sende anladin - +1 yıl
@Dolmabahceci haksız mı yalancı dolandırıcı medyumlarsınız yatacak yeriniz yok insanların zayıf noktalarıyla oynuyorsunuz
- +1 yıl
@semihaa1
Ben de dolandirildim, burada dikatli ol diyorum herkeze - +1 yıl
@Dolmabahceci bence sercerecelde o
- +1 yıl
@Ömsur
Hayir yaniliyorsun, serceyi taniyorum ben
- +1 yıl
@Ömsur aynen sıze katılıyorum tarcıno denen sahtekarı takıp edıyorum kımı yerde hoca arayan ınsanlara yardımcı olurum sızlere dıyor baska yerde ınsanları kotuluyor asıl sahtekar dolandırıcı tarcıno sensın ve sercelde sensın ve baska nıcklerıde vardır bu kalpazanın kımse tarcıno denen kalpazana ınanmasın
- +1 yıl
@Tarcino daha kac gun once erkek60 ıle yasıyor kendıne bakım yaptırıyordun pazarcı bırı vardı ısmını hatırlayamadım oda tarcıno gıbı burda hoca arardı sonra duydum kı adam medyumluk yapmıs burda kac kısıyı kandırmıs aynı tarcıno gıbı sahtekar senı
+1 yılBuldunuz mu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne