Bende bu tarz bir bot giyiyorum dediğin gibi o da ses çıkarıyor, dikkat çekiyor. Herkes bakıyor ama beni ilgilendirmiyor, ilk başlarda onların bakışlarından tavırlarından rahatsiz olmuştum ama şimdi hic takmıyorum. Sen de boşver:-)
En güzelini yapıyorsun iste hatta son ses aç hiç takılma, bırak istediğin gibi yaşa. Insanlar ne diyecek diye kendimizi değiştirmeye çalışmak çok saçma. Bırak kimse sevmesin, hatta konuşsunlar ama sen istediğin gibi hareket et. Bizim hayatımız bizim kurallarimiz 😌☺
Bak seni tanımıyorum ama ayni seyleri ben yasadim. Cok takintiliydim. Saclarimi yapardim herkes bakardi kiskancliklarindan laf ederlerdi. Sonra yapmamaya kendime bakmamaya başladım. Zaman geçtikçe daha kötü bir hal aldi bu durum. Ben giyinsemde giyinmesemde bu insanlar heo ileri geri konustular hakkimda. Sonra bir arkadaşım bana geldi. En iyi arkadaşımdır benim. Odama geldi kiyafet dolabimi açtı. Bugünden itibaren kendine bakmaya baslasan iyi olur eskisi gibi ol. Ben tabi hayir falan derken seninle bir daha asla konuşmam dedi bana ve başardı. 1hafta okul icin kombin ayarladi bana ama bir görsen nasil şık nasil havali 😃 Dedim deli misin sen ben hayatta giyemem. Ama büyük laf etme demisler. Ben 1 hafta oyle bir gittim ki okula bakan bir daha bakti. Tabi yine konusmaya basladilar ama ven takmadim zor tuttum kendimi. O gün bugündür böyleyim. Insanlar icin, elalem ne der diye degil de nasil istersem oyle yasiyorum:-)
En İyi Cevaplar