Yanı eğer ölümler olmasaydı, hiç bir sevdiğimiz ölmeseydi yanı düşünsenize m.ö insanlar hayatta😊 sanırım nüfus olarak dünyaya sığmazdık.
Sizce ölüm olmasaydı neler olurdu?
Sizce ölüm olmasaydı neler olurdu?
jenerasyonunda ıyı duşunenini versın bu ne yaaa sıyırdınızmı doğanın kanunuyla onamayı duşunuyorsunuz farkındamısınız doğa nuhun kavmını helak ettı nedıyosunuz siz. yunusu balığın içine soktu ölumsuzluk yok her canlı bir gun olumu tadacaktır ancak insan oğlu olumu yakıştırmaz kendıne çunki aptaldır allah ölumun çektirmeyenınde hesap sordurmayanından vermeyı nasıp etsin.
Şimdiki insanlar Ölümsüzlüğü arıyor O zaman da insanlar ölümü arardı. Ölümü çılgın bir proje gibi sunarlardı bize :D
Ölüm olmaması mantiksiz çünkü hangi yaşında kalacaksın? ve yine yaş ilerleseydi kötü olurdu çünkü yaşlanıyorsun ve elden ayaktan düştüğünde başkalarına muhtaçsin. Bu olmasa bile. Insanlar ölüm varken dünya mali peşinde ailesini bile satiyor ölüm yokken düşünemiyorum. Babami kaybetmiş bir insan olarak bunun olmamasını isterdim fakat bazı şeyler yaşanmali.
İnsanların diğer gezegenlere tayini falan çıkardı herhalde 😂
Cevap
34Cevap
Ölüm yerine gezegen göçü olsaydı keşke, mesela 70 yaşından sonra aya gitsin insanlar 150 yaşından sonra marsa gitsin 200 yaşından sonra saturne gitsin bir dünya yıldız gezegen var demi yani en azından bir işe yararlardı :)
Dunyada ne yemeye yemek nede icmeye su kalirdi ozon tabakasi 20 kere param parca olmustu dunya yetmeyip uzayda coktan yasanacak yer buljnmustu ve bu gibi seyler
ölüm olmasaydı çok kötü olurdu
yaşantının içinden çıkınılmaz anlar yaşadığım bazı zamanlar
şükür ki ölüm var yakında bitecek diyorum.
bayramda binlerce akrabanın elini öpmek 1-2 ay sürerdi , ayrıyeten alacağım harçlıkla benden sonraki gelecek 7 sulalem geçinirdi krallar gibi :D
kesin bir yerden hastalık çıkar birileri zombi olur o onu yerdi :D
Dünyanın yaşayacağı en kötü senaryo sanırım bu olurdu
Dünya yok olurdu ve bende kendi imparatorluğumu kurardım.
Ahiret hayatına geçince bakacaz o kadar insan ruh 😊
dünyaya sığmazdık sözü saçma. Çünkü insanlar olmeseydi. einstein - martin luther gibi akıllı adamlarda olmiyecekti. bir çaresini bulurlardı
Bu insanlarla basedilemezdi olum olmasina ragmen dunya malina bukadar baglanip savas cikardiklarini goruyoruz kimbilir olum olmasaydi bu insanlik neler yapardi
Bence çok iyi olurdu ya :) ama çok kalabalık olurdu dünya. :/
Biz ölünce zaten ölmüyoruz aslında..
İnşallah Mü'min ve Müslümanlarla Cennette beraber olacağız.. :)
Dusuncesi bile kotu. Benim bu dunyanin zorluklarina dayanmami saglayan tek sey bitecek oldugunu bilmek.
Ölüm güzel şey, budur perde ardından haber...
Hiç güzel olmasaydı ölürmüydü peygamber?
Necip Fazıl KISAKÜREK
Ölüm olmasaydı savaşların galibi olamayacaktı o yüzden şuanda belki hala malazgirt savaşı devam ediyor olabilirdi
bununla ilgili birkaç film ve kitap var bildiğim kadarıyla bak onlara
şu yılları göremezdin ölüm olmasaydı. ölüm olmasaydı yaşamın kıymetini bilmezdik ki. boşa yaşar dururduk. :)
ölümsüzlüğün formülünü biliyom ben mal olacaksın eee ne demişler dünya malı dünya da kalır sjsjsj :D
Dünyaya o kadar zulüm çok fazla geçici misafiriz ev sahibi olmaya gerek yok.
şu an bunu düsünüyodum ananemi kaybettim iki gün önce buaralar kafamda bu var:(allahın hikmeti işte sual olmuyor
gezegenler arası ulaşım sorunu, trafik atmosfer kirliliği
Ölmek nimettir ölsünler dededmin dedesinin dedesine bakıyor olurdum
Okul olmazdı la o kadar kişi nerde okuyacak
Nefret ettiğim insanlardan hiç kurtulamazdim😱
dünya cehenneme dönerdi.
Azrail iflas ederdi :D
dedemin dedesinin dedesiyle diskoya giderdik
Rezalet bir şey olurdu
Ben kesin mars 'ta doğardım. #Dasdfghjk
ölüm olmasaydı doğum da olmazdı, doğru orantı.
Tanrı işte o zaman ölürdü...
Yaşamın değeri anlaşılamazdı^^
hıc guzl olmazdı dunyada yasanack yer olmazdı :(
Dünya yaşanmaz olurdu.
dünyada adım atcak yer olmazdı
Kimse kimseyi sevmezdi.
Boku cıkardı.
hayat giderek sıkıcı olmaya başlardı bence
Gezegenlerde uzaylı kalmazdı ne olacak ki başka :D
Dunyanın şu an 9348345803928 nufusu olurdu
dünya yok olurdu.. aşırı tüketim..
Herkes asar keserdi savaslar bitnezdi