Ben kendi çapımda evde kıyafet dikip sonrada satmak için eve dikiş makinaları kumaş falan aldım fakat diktigim ürünün aşagı yukarı aynısını toptan daha ucuza satanları görüyorum ne iştir anlamadım günde de en fazla on tane kıyafet dikebiliyorum bu gün gene defaktoda 10 milyona pantolon gördüm bunlar işimi sorgulamama sebep oldu ben dikip pazarda satıyorum ama acaba hazır alıpta satmak daha mı mantıklı olur kafam karıştı bu insanlar nasıl bu kadar ucuza maal ediyorlar bunun kumaşını işçiligini anlamıyorum ikisi arasında gidip geliyorum acaba makinaları satıp hazır alım satım mı yapsam diye düşünüyorum sizce ne yapabilirim evde üretiyorum bakıyorum adam atölyede benimkindende daha ucuza toptan satışını yapıyor hemde benimkisi evde dikimi çok zaman ve emegimi alıyor kararsız kaldım
Cevabın nedir?
- +1 yıl
şu var sen 3 metre kumaş kullanırsın defacto ya da lc waıkıkı tonlarca kumaş la bu işi görüyor hem fason üretim yaptırıyorlar ve daha ucuzu mal ediyorlar onlarla yarışamazsın , bence giyim işini boş ver
04 Yorumla- Soran+1 yıl
acaba hazır alıpta pazarda satmak mantıklı olur mu sence defakto haricinde adamın birisi benim 4 tlye ürettigim eşofmanları 3 tlden toptan satıyor birisi de 2.5 tlden toptan satıyor bende acaba hazır alıpta pazarda satsam mı diye düşünüyorum şu ara
- +1 yıl
madem bu kadar düşünüyorsun fason üretir sende fasoncularla konuş mesela , İstanbul'da mahmutpaşa, yeşil direk rami, buralarda fasoncular var
- Soran+1 yıl
nerelerde var o fasoncular dogru diyorsun bende hazır ürettirip satayım daha mantıklı ucuza üretme imkanı varsa tanıdık fasoncu bildigin falan var mı tel numarası yeri fln?
- +1 yıl
hayır orası sana kalmış araştırmak İstanbul'da firma diyemem ama bursa ve denizlide çok var firma
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Aynen hazir alacaksin toptancilardan uyvun ciyata sonra perakendede satacaksin kendin imal edersen yaş o is
07 Yorumla- Soran+1 yıl
neden yaş o iş dedin ne anlamda?
- +1 yıl
Şöyleki senin 2 saatte urettigin mali a cirmasi cok daha buyuk makinayla yarim saatte uretebiliyor hemde daha az maliyetle sen burada hem hammaddeye hem uretim masraflarina bütce ayiracaksin ustune bide zaman harcayacaksin bunlari yapmak yerine pazar arastirmasi yapip uygun fiyata aldigin malzemeleri halka uzerine kendi kar payinida koyarak satabilirsin bence tabi
- Soran+1 yıl
Bende öyle düşünüyorum ya ama sonra pişman olurmuyum demiyorumda degil 10 tane eşofmanı bir günde anca dikebiliyorum götürüp pazara çıkarıyorum bana 4 tlye maal oldu aynısını adam sahibinden. coma 3 tlye toptan fiyatı diye koymuş bunu görünce hevesim kaçtı sanki boşuna ugraşıyormuşum gibi hissettim
- +1 yıl
ya da maliyetini dusurmenin yolunu bulacaksin ki onu nasil yapacahini hic bilmiyorum
- Soran+1 yıl
maliyetini düşürsem diyelim ki 1 milyona maal etmeyi başardım bir eşofmanı o zaman olur mu bir günde ancak 10 tane dikebiliyorum gene mantıklı olur mu dersin sence?
- +1 yıl
Sen bir günde 10 tane satabiliyor musun haftalik pazardan bahsediyorsun saniyordum
- Soran+1 yıl
günde 50 tane anca satılıyor pazarda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar