Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var! Bir kitap karakteri olarak sarışın yakışıklı bir erkek kim olabilir sizce? Kıvanç Tatlıtuğ tabiki çok yakışıklı ama yan karakter olduğu için abartıya kaçmak istemiyorum, sizce Marcus Hedbrandh nasıl? Bence fazlasıyla tatlı ve bir o kadar yakışıklı :) düşünce ve tavsiyelerinizi bekliyorum...
Ehehe ayip ettin. Kitaplarim bile var eşcinsellik bölümünde ilk 10da. Sen bana karakterin ozelliklerinden bahset biraz ben sana guzel bir kapak yapip atayim
Baş karakter belli zaten Nick Bateman, kitabın konusu aksiyon, o yüzden siyah dumanlar ve sis efektleri olursa çok iyi olur aslında :) Yaparsan çok sevinirim gerçekten :)
Aslında sert ve umursamaz bir izlenim bıraksın kapaktaki Nick, çünkü kitabım çocuksu aksiyonlardan çok gizli kapaklı işler var, intikam almak isteyen bir kız var, kızın psikolojisi çok zedelenmiş, erkekle geçmişte yolları kesişiyor ama haberleri yok kitabın içeriği bu şekilde. Sana da zahmet oldu kusura bakma...
Yollanmiyomus upload ettim. Biraz böyle iyilik ve kötülük gibi göstermeye calistimda olmadı galiba mobildeyim bu geldi elimden. https://hizliresim.com/P6L0V6
Şu anda yayınlamadım, adı belli değil Siyahkar ya da İntikam Yangını gibi bir şey düşünüyorum, yayımladığımda sana mesaj atarım :) Bu arada Kitabının adı ne?
gecen kizin biri denk geldi klavyeye oyle bir oturuyordu ki nefes alirken zorlaniyordu sonra bir baktim kasa alev aldi pcnin fakir masa ustu kullaniyor isletim sistemide hatun home 95
tipki senin gibiydi cok heyecanliydi eli kolu titrerken goz bebeklerinin icindeki düşük sonucu canli yasayan bebek sanki manyaklastirilmis kivamda gülüyordu dedi adam
fransiz lugatindan yan cevirmenin heyecansizligi ile sakin tavirlar saklar seni yer yüzünden... gokyuzune cember acip seni ordan yer yuzune salacaklar yere dustugunde sakin olursan gok yuzunden suzulusun elbet heyecanli olacak. argo tavira gerek yok ironini gelistir mecaz yorum yap :D
En İyi Cevaplar