Selamlar arkadaşlar ben genelde izlediğim filmlerden aşırı etkilenen bazı sözleri hayat felsefesi olarak edinen biriyim ve merak ediyorum izlediğin filmlerin arasında unutmadığınız sözler ve replikler neler en az 1 tane replik istiyorum.
Benim unutamadıklarım bunlar.
"Yeşil Yol"
"Esaretin Bedeli inanılmaz bir yapım her replik her konuşma her söz resmen ders niteliğinde"
"Forrest Gump: Run Forrest Run"
"Annem her zaman hayatın bir kutu çikolata gibi olduğunu söylerdi. içinde ne olduğunu asla bilemezsin." – Neden ölüyorsun anne? + Vaktim doldu, sıram geldi. Ah hayır, sakın korkma bir tanem; ölümde hayatın bir parçası. Hepimizin kaderinde olan bir şey. Bunu bilmiyordum ama senin annen olmak da kaderimde vardı. Elimden geleni yaptım. – Çok iyiydin anne. + Ben insanın kaderini kendinin çizdiğine inanırım. Tanrının sana verdiklerini en iyi şekilde değerlendirmelisin. – Benim kaderimde ne var anne? + Onu kendin bulman gerekecek.
V for Vendetta ” Bu maskenin altında bir yüz var, ancak benim değil. Ne altındaki kaslardan daha ‘ben’dir o yüz… Ne de altındaki kemiklerden. Bu maskenin altında etten daha fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var! Ve fikirler kurşun geçirmez. ” (V)
“Bu gece size en ciddi yeminimi ediyorum.
Adalet hızlı olacak, dürüst olacak
.. ve merhametsiz.. “(V)
“Şiddet iyi amaçlar için kullanılabilir.” (V)
"Babam ve Oğlum: İnsanlar Büyüdükçe Hayalleri küçülür mü Baba?"
7 tane resimden üzerine izin vermediği için bu kadar resim atabildim görüşleriniz merakla bekliyorum.
Bende bir fotoğrafı bile yok, o sadece hafızalarımda kazılı - Titanik O koca eşek gibi ağzının tarzım değil sırıtmasını neye borçluyuz kardeşim - Otomatik Portakal Ölümden korkmuyorum ama taşlanarak öldürülmek, acı veriyordur - Soraya'yı taşlamak
En İyi Cevaplar