4 ayda benim herşeyim olmuştu. Minik kuşum benim annenin birakip nereye gittin 😢 seni çok özledim , kendi ellerimle koydum toprağa.. Nasıl geçecek bu aci dayanmiyor kalbim.. Daha dün fotografimizi atip nasiliz demiştim.. Herşey üst üste geliyor oooff of
Benimde daha önce 1 yıldır yaşayan kuşum vardı rengi maviydi o öldü baya 15-20 gün çekti hasta oldu yem yiyemedi sonra öldü.. Bidaha aldım onun rengi yeşildi o da üşüttük galiba sonra o da öldü çok kötü olmuştu ağladım.. bir kere daha aldık o da hasta oldu 2 kere hasta olur olmaz iki seferinde de gittim ilaç aldım veterinerden onu zorla içirdik..5 yaşında şimdi.. Ölünce insan çok kötü oluyor.. Yenisini al yine de ölen kuşları unutturuyor ben öyle yapmıştım.
evde bakmak için güzel ve sosyal hayvanlar ama pek uzun ömürlü değiller, iyi şartlarda bakılsa bile birkaç sene ömürleri var lakin 4 ay çok kısa. hastalanmış olabilir ya da soğuk havaya maruz kalmış da olabilir. özellikle kış ve bahar aylarında bulunduğu odayı gece gündüz demeden sıcak veya ılık tutmak gerekiyor, soğukta ölüyorlar çünkü.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bende hamsterim kauçuğu kaybettiğimde ve diğer hamsterlerimi sahiplendirdiğimde çok üzüldüm. Kafeslerini bile hala temizlemedim. 😭😭😭
awww kıyamamm :( hepimiz Allaha aidiz canım benım.. ona donecegız.. acını anlıyorum ben yemeden ıcmeden kesılecek kadar sarsılıyorum boyle bır durumda.. ama ne oldu ona? hastalandı mı? yawru daha. çok tatlıymıs minnosh yaa :(
Çok alıştığın için bir de canlı bir varlık olduğundan dolayı çok üzülmüşsün. Allah rahmet eylesin. O kuş da seni çok sevmiştir eminim :) gözlerim doldu ya duygulandım bir an gerçekten. Buradan belli olmuyor ama şu an öyle oldum
başın sağ olsun yıkılmanı anlıyorum seni karşılıksız seven ender varlıklardan birini kaybetmişsin yasını tut ama fazla derinlerde kalma yaşamak zorundayız seni anlıyorum gerçekten
Muhabbet kuşu olmayan anlamaz derdinden. Benimde 1 senedir var akraba vermişti çok akıllı ve eğitimli ölürse gerçekten çok üzülürüm bir kezde ben kaçırmıştım peşinden koştum yakaladım apartman filan olsa gitmişti.
güzel bir erkekmiş başın sağolsun. resim paylaşınca ne kadar inanmasamda nazar olabiliyor. belki teselli olur bende yumurtaları gördüm bugün inşallah dede olcam:)))
En İyi Cevaplar