Arkadaşlar boyum 183 kilom 54 uzunum diye erkek arkadaşım bile olmuyor :/ ne yapıcam?
Cevabın nedir?
+1 yıl183 e 54 nasıl oluyor gerçekten çok merak ettim iskeletor olman lazım bu şartlarda? keşke bekarken haberim olaydı sana evlenme teklifi ederdim... üzüldüm şimdi :( :( :D :D
13 Yorumla
Soran+1 yılZayıfım evet ama iskeletor değilim :D Yani diri vücutluyum çok şükür. Ama bir 10 kilo alsam tam olacak
- +1 yıl
bence alma alıncada vermek için uğraşacaksın spor diyet ohooooo çok zor iş süpppersin maşallah takıl böyle... ben 10 puan verdim :D <3
Soran+1 yılYok yok almam lazımm :D teşekkürler :)
En İyi Cevaplar
+1 yılboy benimle ayni da cok zayifsin tabi olmaz kardesim az ye kilo al topla kendini ben 70 kiloyum manken gibiyim sen bide kizsin o boya o kilo cok zayif ya olmaz gerçekten
04 Yorumla
Soran+1 yılKilo alamıyorum ki :(
- +1 yıl
doktora git sebebiini öğren ya da cikolata ye kalip kalip abur cubur ye yanlz gazli icecekten uzak dur hamur isleri ye bide rahat seyler giy vucudunu sikacak seyelri giyme :-) bunlari yap almazsan eger mutlaka doktora git
Soran+1 yılMetabolizmam hızlı ondan alamıyorum, genetik yani :S
- +1 yıl
merak ettim seni şimdi ben
+1 yılYuh. Kiz misin sen emin misin 😳 ya Turkiyede 183 erkek bulamiyoz biz. Sen nasil olmussun ole. MasAllah.
113 Yorumla
Soran+1 yılBenim erkek kardeşimde 187 boyunda bende 183'üm işte. Anne baba sülale uzun bizim :)
- +1 yıl
@Mhmtozc o da bir ihtimal tabi. Tamam tombikim ama o kadar da kötü oldgmu düşünmüyorum ya. Sen de iyi ezdin 😅
- +1 yıl
@Mhmtozc boy uzun er kişi sıskaysa bakmazlar ya yapcak bsey yok 😁
Soran+1 yılboy uzun er kişi sıskaysa derken canım :D?
- +1 yıl
Bu diger arkds kiz da ben mi farketmedim 😅
- +1 yıl
@Mhmtozc o yzden bana kmse bakmyo ben mutluyum gayet 😅😅😅 e taam iste siz de brbrnze bakin aha bu kizla 😅
- +1 yıl
@Mhmtozc ya birak allasen onlar bizi kaybediyo. Diyerekteeen savunma mekanizmami devreye sokuyorum 😅
- +1 yıl
ben 183üm vereyim numara buldun işte
+1 yılUZİNCE BİRYOLDAYIM GİDİYORUM GÜNDÜZ GECE SEN ANLADIN SAYIN 83 :)
11 Yorumla
Soran+1 yılHehe :* :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
102Cevap
Dostum haklılar yani mesela benimle tanışmak istesen ben de istemem yanında çocuğun gibi kalırım 1.72 nerde 1.83 nerde kule gibisin :)
07 Yorumla
Soran+1 yılHehe yani haklısın erkekler kız uzun olsun istemezler erkekliğine yediremiyorlar :))
Soran+1 yılÇevremdekiler yediremiyor ondan öyle dedim :D Sen estetik açısından diyorsun evet haklısın :) mesela ben zayıfım bende şişman bir erkek istemem :D
Soran+1 yılSanırım :):)
Soran+1 yılYok ben yunan kalecisini beğeniyorum :D Orestis Karnezisi :P
183 e 54 mü... az kilo al... bir 10 12 kilo falan... bence gayet iyi olursun ama merak ettim baya profilini...
02 Yorumla
Soran+1 yılKilo alamıyorum ki :S
ben boy gayet iyi, tabii ki yani ülke standartının üstünde ama çok sıkıntı yapacak kadar değil, 2 m filan olsa neyse
00 Yorumlaseni seven böyle sevicek.. Senin pek fazla yapabilecegin bisey yok bu durumda ☺️
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet sanırım canım :)
+1 yılUzun boy kız için avantajdır. Kilonda gayet iyi. Bence bu duruma üzülme. Seninle aynı boyda ve senden uzun birçok erkek var.
00 Yorumladibine suyu fazla vermişler bisey olmaz allahtan gelenın yargısı sualı olmaz
00 Yorumla
+1 yılgüzel ya boşver, o boyda olmayı isteyip olamayanlar var bence ideal boyun senin :)
00 Yorumla
+1 yıltürkiye ortalamalarına göre fazla uzunsun , ve kilonda az boyuna göre biraz kilo al belki işe yarar :)
01 Yorumla
Soran+1 yılKilo alamıyorum ki
Diğer konusunda 556 cevap paylaştı. Cok uzunsin gercekten kendinden kisa biri ike olmak istermiydin peki
00 YorumlaDiğer konusunda 512 cevap paylaştı. Oha. Ben 183üm canım ya. Sen naptın -.- Üzgünüm senin için ama evet fazla uzunsun.
00 Yorumla183 evt ablası uzunmuşsun ama kiloda cok az boya göre. Biraz kilo al bnce ;)
00 YorumlaDiğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/watch?v=lsR5SItLRvY
bu da sana özel parça00 Yorumlahadi canım sende bütün kızların dötü gidiyordur boyuna , erkelerde uzun boylu kızlardan hoşlanır normalde
04 Yorumla
Soran+1 yılErkekler yanında kendimizi kısa hissediyoruz diyip duruyorlar
Soran+1 yılEevt sanırım
+1 yılVallaha benimde boy 1.90 benimde oy uzun diye sevgilim olmuyor 24 senedir nasıl edek :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl1 83 cm ile ilgimi çekersin ayrıca uzun kadınlar zayıf olur ve göğüsleri de büyük olmaz bu gayet doğaldır ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılTam tersine göğüslerim büyük :)
Cevap sahibi+1 yıleee o zaman ilgimi double çekersin ;) iletişime geçmek istermisin?
Cevap sahibi+1 yılso iletişime geçmeni bekliyorum yau ;)
+1 yılbenım tabırım bıraz ayıp ama deve kıçı yalamış yaş 29 jenerasyonum olduğun için soyluyorum :D
00 Yorumla
+1 yılhayır idealin üstünde ama benim gibi uzunlar için standart :)
02 Yorumla- +1 yıl
Dert etme uzun boylu erkek çok. Ama az kilo almaya çalış.
02 Yorumla
- Diğer konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBende kabul etmezdim cunki cok uzunsun ben cok kisayim yani ben 1.60 ben yukara bakma istemiyorum. Korkma boyuna gore birini bulursun
00 Yorumla fena mi eşinin ilki olursun
Uzun kızlar çirkin oluyo bea02 Yorumla
Soran+1 yılZombie gibi değilim, diriyim :) victoria secret kızları çirkin mi yani :)
Diğer konusunda 459 cevap paylaştı. Yürü kalk evleniyoz.
Ben de yıllardır 180 üstü ariorum.
197'im boyu boyuma bulamiorm ya :)04 Yorumla
Soran+1 yılSende fazla uzun yaa :D
Soran+1 yılRuhun fakir olmasın yeter :D
bence güzel güzellik yarışmlarına filan katıl herşeyin olur ozaman
00 Yorumla
+1 yılBen de o civar da kilom 68-70zsyıf ım seni düşünemiyorum kemikler sayılıyor dur bence ☺️Boy iyi de kilo Alman şart şart !!
00 YorumlaDiğer konusunda 718 cevap paylaştı. Boyun iyi guzel ama kilon az gibi.. saglik muhim. Ben de 186 boyum
015 Yorumla
Soran+1 yılALabilsem keşke kilo
Soran+1 yılinşallah
Soran+1 yılZaten yiyiyorum ama buahrlaşıyor sanki :)
Soran+1 yılKendi kendine mi oldu yani? Spor falan?
Soran+1 yılBenim erkek kardeşim de senin gibi 18 yaşında 187 boy var 60 kiloda.
Soran+1 yılEvet ailede var, metabolizma hizli. Çok şükür başka sorunumuz yok ama bagışıklık pek guçlu olmuyor onun için güçlendirici hap kullaniyoruz ve tabi zayiflik insani psikolojik olarakta yipratiyor
Soran+1 yılHap sayılmaz, takviye diyelim mesela pharmaton gibi.
Soran+1 yılMetabolizma hizliysa doktor birşey yapamiyormuş ki zaten :/
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ya küçükken naptiniz böyle uzun oldunuz ya ben neden bu kadar kısayım
03 Yorumla
Soran+1 yılKaçsın canım?
Soran+1 yılBizde sülaleden, anneden babadan genetik canım o yüzden. Biz anormaliz
+1 yılbenim boyum normal benimde olmuyo üzülme olmayınca olmuyo işte
00 Yorumla- Diğer konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet uzun ve zayıfsin 1.81im 😕
Topukluyla hayal edemiyorum00 Yorumla ben kısayım da boy takıntım yok, tabureye çıkabilirim sarılmak için sana :SAGS
00 YorumlaBasketbolcu olmayı düşünüyorsan idare eder ama sevgili olmayı düşünüyorsan işin zor
00 YorumlaAyaktayken bacaklarının altından rahatça geçerim herhalde :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHehe :D
- Diğer konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılBirazcık kilo alsan ve spor yapsan hepsi peşinden koşar. O boyla topuklu giyme bir zahmet
04 Yorumla
- +1 yıl
Spor bu yüzden gerekli :D
Soran+1 yılYapmayı düşünüyorum işe yarar mı dersin? Kilo almak için spora gidicem diyorum, spora kilo almak için gidilirmiymiş diyorlar :))
- +1 yıl
Ya boşver onları aynı dert bendede var malum dersler falan spora gidemiyorum çok yemeye çalışıyorum :D
+1 yılhay maşallah, ben çok severim uzun boyluları ne güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde 180 ama neyse çük kadar fark var problem olmaz
00 Yorumla
+1 yılkilo za zayıfsın boy iyi :)
02 Yorumla
SoranKilo alamıyorum ki :(
- +1 yıl
almalısın böyle zayıf ama
Diğer konusunda 878 cevap paylaştı. az kilo al bebişim harika fit vucudun olur ;)
04 Yorumla
SoranEvet en az bir 10 kilo alsam çok iyi olacak ama bizde genetik alamıyorum :/
Soran+1 yılKavrulmuş fıstık yiyince ertesi gün yüzüm sivilceden mayın tarlası gibi oluyor, tavuk yiyiyorum ama işe yaramıyor, bira da göbek yapıyor :D
+1 yılekmeknen makarne ye kilo almaya bak hacı
06 Yorumla
SoranMantıyı bile ekmeknen yerim ama alamıyom gari :S
- +1 yıl
benim ev arkadaşlarımdan birisi cok şişman biriside body e gidiyo. bodye giden kilo almaya calısıyo şişmandan yardım istedi. gittiler 15 günbouunca bimden a101 den abur cubur alıp yedi.4 kilo aldı dene bence
Soran+1 yılBenim metabolizmam hızlı ondan alamıyorum.
- +1 yıl
diyetisyene git o zaman yardımcı olur zayıf olma o kadar ya sağlıklı değil
Soran+1 yılDiyetisyenin dediklerini yemek için vaktim olmaz ki benim. Müzik kursuna gidiyorum, çalışıyorum, okulum var. Diyetisyenler sabah akşam tavuk, makarna ye diyip duracak..
- +1 yıl
onların hepsini bir arada yaptıgın için yorulup metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlıyo olabilirmisin?
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKilon cok az. Spor yapiyor musun
00 Yorumla Boy takıntısı olmayanı bulursun sorun cözülür
00 Yorumla
+1 yılNe yapacan erkek arkadaşı boşver
00 YorumlaDiğer konusunda 15,3b cevap paylaştı. takma kafaya. iyisin
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılben 1.84 um oha be :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHehe topukluyla geçerim seni :D
Maşallah çok uzun bence de.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzunsun çokta zayıfsın en azından kilo al.
01 Yorumla
+1 yılKafani kes boyun ideal olur.
20 Yorumla
+1 yılne 54 kilomusun? kilo almalısın hasta olabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAlamıyorum işte :(
- +1 yıl
alırsın alırsın ama bak gerçekten benim arkadaşım senle aynı boy ama kilosu seninkinden fazla ona rağmen çok zayıf duruyor
+1 yıluzun demiyecem başka bişey
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka birşey?
Ohaa aranan kan bulunuduuuuuuu
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
nasıl uzun oldun basketboll fln?
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim erkek kardeşimde 187 boyunda bende 183'üm işte. Anne baba sülale uzun bizim :)
Diğer konusunda 5,2b cevap paylaştı. Çok zayıfsın boyuna kıyasla
04 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşındayım
+1 yılTopuklu giymeyeceksin
00 Yorumla
+1 yılGel anam 2+ boy var her türlü akarız :D
00 YorumlaDiğer konusunda 792 cevap paylaştı. Olmaz benden bile uzunsun 181 :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYerum :D
+1 yılUzunluğu geçtim kilonda az
02 Yorumla
Soran+1 yılKilo alamıyorum :(
- +1 yıl
Geçmiş olsun ne diyeyim
sulak yerde mi yetistin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılSanırım :D
Diğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. olur canım giderin yoktur ondan
00 YorumlaBasketçilerin çıkışında bekleyeceksin :)
00 YorumlaKiza gore uzun ama yakisir
00 YorumlaMaşallah, banada böyle bir kız arkadaş lazım :)
00 Yorumla
+1 yılee uzun bir erkek arkadas bulabılırsın bence
00 Yorumla
+1 yılBenden 18 cm uxunsun hay maşallah
00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!