Öğrenciyim ve para sıkıntım var şu an ailemden istesem verir ama şu an isteyemem daha yeni istedim kardeşim harcamış sevgilimden 20 lira istemem ayıp mı olur 3 yıldır beraberiz ve şu an para sıkıntmdan haberi yok haberi olunca ben daha sormadan veriyor şimdi ben istesem para göz gibi mi olurum
Cevabın nedir?
+1 yılBen kendim adına konuuyorum 3 yıldır beraber olduğum kız arkadaşım benden böyle bişey istese (ki istetmem bile) durumum da iyiyse (ki çok şükür çok iyi) benim olan her şey zaten onundur ben kredi kartımı bile rahatlıkla veririm yanında dursun diye. İstese ben utanırım ben bu kızı ihmal etmişim diye
24 Yorumla
Soran+1 yılİsteyim yani dimi bişey olmaz
- +1 yıl
Ben böyle düşünüyorum
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
isteme ama açık açık isteme :) nasılsın derse iyi değilim filan de uygun bir dille belli et eğer oralı olmazsa seslenme ki admsa anlar zaten sana istetmeden verir
15 Yorumla
Soran+1 yılZaten istedim ben kaç lazım sana filan dedi bnde bişey demedim verdi dedim ayipp oldu hee ck ayıp oldu dedi acaba bozuldumu
Soran+1 yılZaten bilerek dedi öyle sanırım yani hemen onunla paylaştım ona da söyledim başkasından isteyemem diye
Soran+1 yılEvet teşekkürler :)
iste sıkıntı olmaz. aha kız 20 tl istedi paracı demez heralde. ben bir keresinde bin tl istedim vermemişti. (bu da böyle bir anımdı)
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahhahahha koptum yaa :D bin istesem benimki de vermez :( yirmi istedim verdi şimdi ama ayıp oldu diye çok bozuldum valla
+1 yılisteme canım o konuda yüz göz olma hele 20 tl için hiç
özelden yaz bana halledelim bu kadar dert edilecek birşey değil02 Yorumla
Soran+1 yılAma o zor durumda olunca ben de ona veriyorum
- +1 yıl
olsun sen yinede isteme o mesafeyi koru derim hele ki 20 tl için değmez yani
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
45Cevap
Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. İste gitsin yaa okadar paranın lafını edecek değil ya..
02 Yorumla
Soran+1 yılEtmedi zaten bende istedim verdi yani napiyim zor bir durumdayım mecburdumm
Yok be niye olsun? Öğrencisinin, durumunu biliyor. Uç yıldır birliktesiniz, bunları aşmış olmanız lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani evet ama ben yine de isterken utanırım
Diğer konusunda 12,6b cevap paylaştı. hiç sanmam zaten borç diye deme o zaman rezil olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyim yani öyle mi
+1 yıldurumu izah et ve iste en güzeli sevgililk bu günlerde belli olur bence. ondada yoksa tamam de :)
06 Yorumla
Soran+1 yılYoksa zaten isteyemem ama şimdi sorsam ayıp olmaz dimi
- +1 yıl
olmaz tabikide ya neden olsun hocam durumu anlat güzelce işte ben bir erkek olarak sevgilim dedim kişiden cebimde para olsa bile istiyodum...
Soran+1 yılKizlar isteme demiş ama şu an çok ihtiyacm var maalesef
- +1 yıl
ne bakıyosun sen onlara ya allah allah kızlar ne derse desin bir erkek olarak ben diyorum iste o vermicekse o isteme diyen kızlar postaneye gidip bir yirmi lira yollasınlar sana sen dedim gibi yap durumu anlat adam gibi bakma herkez dediğine sen
Soran+1 yılTamam ben zaten geri ödicm hemen zaten o da yanlış anlicak biri değil
- +1 yıl
güzel :) konu kapanmıştır vesselam
+1 yılisteme ya bosver :/ tamam uzun zamandır beraber olabilirsiniz ama ne biliyim bence istememen daha doğru
03 Yorumla
Soran+1 yılAma ihtiyacım var çok şu an
- +1 yıl
allah askına 20 lira nedir ya kız arkadaslarından iste 20 lira herkeste bulunabilecek bir miktar sevgilinden alman sart değil
Soran+1 yılBu kadar yakın arkadaşım yok burda? Para isticek kadar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİste bişey olmaz sevgilin sonuçta aranızda paranın lafı olmaz hele ki 20 tl nin hiç olmaması gerekiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAman herkes soğur filan demiş istedim napim getirdi o fa
Cevap sahibi+1 yılNeden soğusun ki yeri gelecek sen ona yardım etcen yeri gelecek o sana bu böyle takılma bu kadar
+1 yıl20 lira isteyincce kötümü olucaksınız ey Allahım yaaa püff güldürme beni :)
04 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim kizlar isteme filan demiş
- +1 yıl
ya 3 sene olmuş u devirde artık evlilikler bile okadar sürmüyor aptalca düşünme iste yani farzetki eşisin ve hergün zaten sana para vermek zorunda bir kaç defa para istedin diye para göz olmazsın merak etme :)
Soran+1 yılZaten bu ilk olucak öderim hemen geri
- +1 yıl
ani sorun ne ozman canım benim taktığın şeye bak :)
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılAranızdaki ilişkinin seviyesine bağlı. Bir kaç senelik bir ilişkide olabilir.
00 Yorumla Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. sevgili arasında ayıp olmaz ayıp yorgan altında olur
00 YorumlaHayır neden ayıp olsun şöyle düşün sevgilinin 20 tlye ihtiyacı olsaydı senden istemesini sende isterdin rahat ol.
00 Yorumla- Diğer konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılyok isteyebilirsin böyle anlat sıkıntını birşey demez
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes soğur filan demiş sinir oldum özellikle kizlar bir de 20 lirayı kucumsemisler
- +1 yıl
ya açıkcası 20 lira çok para değil bir 100 istesen anlarımda 3 yıldır berabersiniz ve sıkıntıdasınız 20 liranında lafını yapacaksa 3 yıl boşa gitmiş yani
+1 yılIsteyebilirsin yeri geliyor tanimadigimiz insanlara bile veriyoruz ki 3 yildir berabermişsiniz de sorun olmaz
00 YorumlaDiğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. abartma istersen :/ 3 yıl diyorsun 20 liradan bahsediyorsun..
02 Yorumla
Soran+1 yılBişey olmaz di mi
+1 yıliste ya nolcak 3 yıldır berabermişsiniz 20 liranın lafı mı olur
04 Yorumla
Soran+1 yılİsticem ya ihtiyacım var şu an
- +1 yıl
hesap numaranı ver ben atıyım en kötü ya öğrencilikte parasızlık zor yaşadım biliyorum
Soran+1 yılTeşekkürler ama ondan isticem normalde param vardı şimdi nakit kalmadi kredi kartı var
- +1 yıl
tamamdır
istemelisin.. 20 TL mi istenin isteyeceksen en az 2bin iste;
02 Yorumla
Soran+1 yılHdhdjjs onda da o kadar yoktur
+1 yılİsteme tabi ki cok yanlis yani insan kocasindan bile cekinir istemeye ki sevgilin yani...
00 Yorumla20 tl nin lafı mı olur sevgililer arasında tabiki istemelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet istedim maalesef ve getirdi napiyim zor durumdayım. . zor günümde de ondan başka yardım isteyeceğim kişi yok zaten
+1 yılyaa şu an resmen saçmalamışsın sevglnle aile gibi olmuşsun zaten aranızda para lafının bile olmaması lazım.. iste yA
00 Yorumla- Diğer konusunda 35,9b cevap paylaştı.
+1 yıl3 yillik bir iliskiniz var 20 lira hicbisey bisey olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılKizlar soğur filan demiş neden soğusun ki anlamadim
- +1 yıl
Bilmem sanmiyorum yani yeni cikmaya baslasaniz belki
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. 2o lira nedir yaa iste tabiki benden istesen ben bile atarım o kdar zaten sevgilinde atmiosa boşver
02 Yorumla
Soran+1 yılAyıp olmaz di mi yani para göz gibi
+1 yılben yedirdim zamanın da terk etti beni dahada kimseye vermem
04 Yorumla
Soran+1 yılParasını yemiyorum ama ben ilk kez isticem borç hatta hesap bile ödetmem
- +1 yıl
ooo iyiymişin sen ya iste o zaman güvendim sana kardeşim ara hemen iste paran olunca verirsin ricam bu
Soran+1 yılZaten hemen öderim elime para geçince de işte sıkılıyorum biraz isterken
- +1 yıl
hmmm zor an evet ben sevmem öyle ya
Iste bisey olmaz
ya da durumunu belli et o zaten verir00 Yorumla20 lira birşey mi her ay ödeme yapması lazım seninle olduğu için maddi manevi destek olabilmek önemli olan
00 YorumlaBeni kandırıyor zannederdim soğurdum ve de vermezdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılallahım 20 50 nedir ya. tabi isteyebilirsin. bun sorun ederse salla gitsin. direk ayrılll
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 yıldır cakmıs adam sana 20 lıra nedırkı kullandıgı pecetelere saysın ;))
01 Yorumla
Soran+1 yılEdebinizi bilin ilişkimizi bilip bilmeden he he yorumlar atmayın
+1 yıl20 liramı o ne bee 200 -300 iste valla sıkıntı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİste
İsteme
Bunun kararını sen vereceksin
İlişkiniz hangi seviyede bilmiyorum00 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. İsteme kızım ya soğur senden sende düşe düşe sevgiline mi düştün
221 Yorumla
Soran+1 yılNeden soğusun anlamadım ki
Soran+1 yılPff alt tarafı 20 lira diyosun da şu an elimde o bile yok kredi kartı var o da otobüste geçmiyor ve içinden para çekemiyorum madem çok zenginsin ateşle bir 100 lira tovbe ya konusturuyosunuz insanı
Soran+1 yılFikrinizi almak için sordum saçma sapan kucumsuyosun
Soran+1 yılTamam bir gün ihtiyacın olursa açlıktan olursun o zaman iyi günler size iyice saçmalamaya basladiniz
Soran+1 yılArkadaştan isteyince bile elin kanda olurmuş ya iyice manyaklasmissin ihtiyacın olursa görürsün milletle testis geçmeyi günlük işmiş herkeste seni günlük ise almayı bekliyodu zaten hayatı kolay sanma baba parası yiyerek oturduğun yerden yorum yazma
- +1 yıl
baba parası mı :D hahahah buna çok gülerim 2011 den beri ev kredisi ödüyorum aylık 400 lirayla geçiniyorum yol paramdan tut sabah kahvaltısı sporu hepsini kendim veriyorum üstelik kart borcum bile var kimi zaman sigara parası bulamadığım yol parası bulamadığım zamanlar oldu da ailemden bile almadım ailemden bile para istemiyorum ben ne diyosun sen ya? Köpek gibi çalışıp hem aileme baktım babam çalışmıyordu tek başına ben evi geçindirdim para topladım ev aldık kredisini çektim ödedim ben kimseye minnet etmedim o kadar sıkıştım ki işe yürüyerek gidip geldim 1 saatlik yolu senin gibi benden borç alıp vermeyen arkadaşlarım yüzünden öğlen yemeğimden kıstım 3 liraya döner ekmek yedim ordan bile para arttırmaya çalıştım hafta sonu günlük gidip kuaförde çalıştım ya merdiven bile sildim ne zorluk çektim yine de kimseden borç istemedim ya hele bide sevgiliden
Soran+1 yılManyak mısın ya zor durumdayım küçük şehirde yaşıyorum isim gücüm yok sen neyin edebiyatını yapıyosun bana insanlar birbirine zor gününde yardım etmicekte ne zaman yardım edicek? Herşeyi öğrenmişsin bir bunu ogrenememissin demekki biri senden 20 lira istese hesabını yapacaksın senin gibi zorluk çekmiş bir insan bana gelip de alttarafi 20 lira gel ben veriyim diye salakça cümle kurmaz neyin derdindesin anlamadım sıkışık durumdayken en yakınımdan istedim ayıp bişey mi bu? Terbiyesizsin sadece madem o kadar zorluk çektin biraz anlayışlı ol yeter ya
Soran+1 yılBende de var gurur merak etme sen canım borç istedik zor günde diye gurursuz olmadık borcumuza da sagdigiz
- +1 yıl
Hıı ayrıca biri senden 20 lira isteyince lafını mı edicen diyorsun da atladın sanırım ben 2 bin tl borç verdim faiz le beraber geri alamadım ödeyebilmek için kredi çektim işe yürüyerek gidip geldim o kişi de mal eski sevgilimde ve ona kartımı vermiştim ordan haberim olmadan çekmişti o kadar soğudum anltamam sevgilim bendden borç istse çok soğurum ama neyse ne diyim almışsın parayı sevgilininde parayı geri alcağını sanmıyorum
Soran+1 yılTamam demekki paranın lafını yapıyosun soğuduğuna göre ben tüm param olsa veririm geri istemeden yardım ettiğim için de mutlu olurum 20 lira için soguyucaksan hiç bir ilişkiye başlama sen
- +1 yıl
ne 20 lirası ya anlattığımı tekrar oku sana diyorum 2 bin tl para benden habersiz çekti üzerine faiz bindi ve ailesinden istedim vermediler eve haciz geliyordu bana da söylemedi hergün üzerine 20 tl para geliyo faiz onun yüzünden yarı aç çalıştım eve de yürüdüm ayrıca hafta sonu çalıştım zaten o istemeden ben kendisine askerdeyken her ay para yolluyordum eşortmanından bütün asker malzemelerine kadar ben aldım hırsızdı anlayacağın zorla kartımdan para çekiyodu maaşımı aldığım gün gelip bana ver diyodu bir kz de maaşımı borç için aldı komple aileme hırsız çaldı dedim çünkü vermedi bir daha o parayı 20 lirayı konuşmuyoruz burada
Soran+1 yılTamam demekki sen bir olay yaşadığın için artık vermek istemiyorsun geçmiş olsun sen de zor şeyler atlatmışsın ama ben bugün paramı geri verdim 1 gün içinde ve cidden içim çok huzursuz du
Soran+1 yılAlmadı ama ben zorla cebine koydum huzursuz olucam dedim
- Diğer konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılEvet olursun ben gururuma yediremezdim
04 Yorumla
Soran+1 yıl20 lirayı mi
- +1 yıl
Isterse 1 lira olsun miktar önemli degil hem nasil istiycen bana 20 lira verir misin diycen git yakin bir arkadasindan iste komşudan felan iste
Soran+1 yılburada hiç arkadaşım yok o tek arkadaşım
- +1 yıl
Yani ben yinede istememeni tercih ederim bir komşudan vs de isteyebilirsin ya da part time calisabilirsin
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bsi olmaz da ödersin tekrar nolcak
04 Yorumla
Soran+1 yılOf herkes isteme filan demiş çok moralim bozuldu
Soran+1 yılİsterim ben de ya sonuçta yabancı değil haklısın
+1 yılyani para istersen o yakında seni siker
00 YorumlaBaska bir arkadasindan iste..
04 Yorumla
Soran+1 yılİsteyemem o kadar yakın arkadaşım yk burada
Soran+1 yılYanımda aynı şehir
+1 yılİste tabi hosuna gider
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 liranın lafını etmez heralde.
02 Yorumla
Soran+1 yılEtmez bilirim bilse çıkarır kendi verir zaten de işte buradakiler soğur filan demiş kizlar
Cevap sahibi+1 yılBen ne paralar vermiştim kız olduğum halde 20 lira ne ki? Soğutmak değil, mutlu olurdum. Bilmiyorum, herkes farklı tabi.
+1 yılpara sı varsa 20 binde verir sıkıntı yok
04 Yorumla
Soran+1 yılİstedim verdi
- +1 yıl
ne güzel
Soran+1 yılAyıp oldu dedim hee sorma filan dedi bozulmamış di mi
- +1 yıl
yo kya
İste bir sorun olmaz :)
00 Yorumla
+1 yılGit iste ne olacak 20 liradan
02 Yorumla
Soran+1 yılSınır oldum herkes soğur filan demiş
- +1 yıl
Ya 20 liradan ne olacak, meblağ yüksek olsaydı belki o zaman yanlış anlardı
Ayip olmaz paranin önemi olmamali bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten ama hiç istememiştim daha önce
- Diğer konusunda 17,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır olmaz 20 liradan ne olcak 😃
00 Yorumla
+1 yılBişey olmaz 20 liradan
00 YorumlaAyıp olmaz sonuçta insanlık hali
00 Yorumla
+1 yıliste 20 tl para mı yaa vermezse yuh yani
10 YorumlaTabiki birsey olmaz iste
00 Yorumlaevet öyle olursun isteme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben istedım verdı hatta kızdı nie istemıyosun die
00 Yorumla- Diğer konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılisteme farklı düşünür
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 Yorumlakarşılığını vereceksen her zaman
00 Yorumla20 liraya para göz mü denir Allah Canını almasin
00 Yorumlaİste birşey olmaz.
00 YorumlaAyıp olmaz bence.
00 Yorumlaisteme bence
02 Yorumla
Soran+1 yılNedenki
+1 yılAyıp değil
00 Yorumla