ciddi anlamda soruyorum titiz biriyim kedi bakabilr miyim sizce?
olsun bakarsın
hiç sanmam kedi bakmak senlik değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bende İleri derecede obsesif kompulsif kişilik bozukluğu var ve bu sebepten aşırı titizim hastalık derecesinde filan değil basbaya titizlik hastasıyım :) ve evde kedi besliyorum tüyleri çok dökülmeyen ve kısa tüylü kedi şayet tuvalet eğilimini filan iyi alırsa hiç sorun olmuyor ben siyam kedisi besliyorum tavsiye ederim :) hatta kedi sayesinde temizliğe ayırdığım zaman dahada azalıyor çünkü kendime temizlikten başka bir uğraş buluyorum :)
Siyam kedileri akilli oluyorlar ama ben birman istiyorum. cok isindim bu kediye
Hayır bizde 5 tane var onlar yüzünden bütün gün evi çekip viledayla siliyorum çamaşır suluyorum çok seviyorum ama aşırı aşk onlarsiz yapamam dost gibiler 😄
Camasir suyu onlara zarar verir
çok titiz temiz biri kedinin her yere uçuşan ve yapışan tüylerinden deli olur ki istisnasız b olacaktır. tecrübeyle sabit. ben de çok titiz biriyim, kedi aldım çok sevmeme rağmen delirdim bakamadım. yemeklerin suyun kıyafetlerin herşeyin üzerine uçuşup yapışıyor..
Bence hiç bulaşma derim. Hayvanlar bebek gibidir ilgilenmen, sevgi göstermen gerekiyor. Zaman ayırman yapdıkları bişeyde sinirlenmemen gerekiyor. Bence hiç bulaşma derim yapamıcaksan çünkü boşuna eziyet etmene gerek yok hayvana
Cevap
6Cevap
kediler pis ve dağınık değildir. uğraştırmaz yormaz. tam titiz insanlara göredir.
tüm gün kendini temizler tuvaletini bile gizler.
Ah canim benim
Ben de kedi hastasıydım taaki kedi besleyene kadar..
anlatsana biraz :)
Ya kumunu 3 4 günde bir değiştiriyorum. İran kedisi olduğu için her mamayı yemiyor yediği mama 270 lira. Ben öğrenciyim hesabımı bilmem lazım ayda 270 lirayı kendime bile harcamıyorum :D e bir de bunun temizliği var özel şampuanı var. Efendime söyliyim sürekli mamasını takip etmen lazım. Çok zahmetli yaa.
1 ayda o mama bitiyo muydu yani. birman istiyorum ben. bilgin var mi kedi hakkinda. bir de kedileri yikamak iyi degl
Temizlik açısından iyi iyi. Bilmiyorum o kedileri :)
O simdi kakasini yatagiba halina banyona yapicak sen napicen :)))) dokuleb tuglerde cabasi
Titizlik Dereceniz Nedir?
Hayır sana göre değil sakın bakma.
Hic isim olmaz onun kılıyla tüyüyle
hiç sanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar