EŞİM VE KAYNANAM? Kaynanamın oyunları?

Nasıl başlasam sözlere bilmiyorum. Yaklaşık 1 yıllık evliyim. Ve 4 aylık hamileyim. Bu benim için muhteşem bir mutluluk ama yaşayamıyorum bu mutluluğu mu. Eşim çok iyi süper bir insan.. ve biz bir iki sene sonra evimizi ayıracağız. Büyükler konuşup öyle anlaştılar. Çünkü bu evde daha fazla yasayamiyorum. Ne huzurumuz kaldı ne mutlulugumz. Kaynanam ve kayinpederimle birlik oturuyorum. Eşim de evi ayiracagimiz için hep birşeyler öğrenme mi istiyor yemek temizlik vs. Ve ben hepsini çok iyi yapıyorum. Ve gelelim sorunuma : Gündüzleri bütün evin işi temizliği falan hep bende. Ben yapıyorum. Kaynanam kendi üzerine düşen temizliği yapmıyor. Gün boyu yoruluyorum. Ama eşim çalıştığı için bilmiyor yani göremiyor iş yaptığı mı. Kaynanam da bunu fırsat biliyor. Esim akşamları geldiği zaman, kendi işlerini yapıyor aman allahım sanki ben hiç iş yapmamisim gibi gösteriyor. Temizliyor siliyor uğraşıyor kendi etrafında. Sonra yanımıza geliyor ah çok yoruldum şura kaldı bide şurası vs. Diye söylenip duruyor. Ama ben yapiyorum gün boyu. Ve kaynanam ayrı eve çıkmamıza tamamen karşı. Ayrıma taraftarı değil kesinlikle. Elinden geleni yapar çıkmamak için o derece yani. Neyse... sırf "bütün temizliği ben yapıyorum karın hiç bişey yapmıyor ayrı eve çıkarsanız da yapmaz" süsü veriyor. Ve bir kere ayiracaktik sana güvenemeyiz falan demişti. Eşim de herşeyi ogrenmemi istiyor ki onları utandirayim ama yapıyorum herşeyi yapıyorum. Bazen yemeği o yapıyor o kadar. Ne yapacağım bilmiyorum. Altın biriktirmeye başladım. Maddi durumumuz iyi eşimin biraz borçları var kredi falan. Onların bitmesini bekliyoruz. Yoksa cok dan çıkarım bu evden. Öyle işte. Ne onerirsiniz neler yapayım. Eşim de ister istemez etkileniyor. Sen hiç iş yapmıyorsun hep annem yapıyor diyor. Ama bilmiyor ki hep ben yapıyorum. Kaynanam, eşim geldikten sonra öyle hareketler yapınca bazen ben bile kendimden şüphe duyuyorum doğrusu 😊 sizce ne yapmalıyım? Lütfen yorum yapın.
EŞİM VE KAYNANAM? Kaynanamın oyunları?