Arkadaşlar şimdi hangi tarafa doğru namaza durcaz pembe oka doğru mu sarı oka doğru mu bilen varsa hayrina söyleyiversin?
Dalga amaçlı sorulmadi lütfen ciddi olun.

Kendin düşün biz neredeyiz Kuzey kutbunda peki Kabe nerede kalıyor bizim ülkemize göre kuzey doğu yani pembe olan. Kesin bir bilgim yok sadece mantık yürüttüm bu arada
Teşekkür ederim aslında biz tam tersi olarak kıldık hep bende anlamadım
www.turkcebilgi.com/.../siyasi_dunya_haritasi.jpg
kendinde inceleyebilirsin bak bu haritadan biz neredeyiz Türkiyede Kabe nerede Arabistanda yani tam olarak aşağı doğru sağ çaprazımızda kalıyor o da güney doğu pembe olan.
Önemli değil
Aa evet çok teşekkür ederim ayrıntılı açıklama için :)
Telefonun android ise marketten resimdeki programı yükle yanyetik alanlarda kıbkeyi yanlış gösterir ona dikkat et.
www.directupload.net/file/d/4203/tsxifop2_png.htm
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Deyyusun biri eksilemis
Telefon android ama inmedi nedense
Inmesi lazim telefonu resetleyip tekrar deneyin olmassa link verebilirim
Tekrar denerim olmazsa link isterim teşekkürler
Tımam 👍
Ezan alarmı diye bir uyguluma var çok faydalıdır. Hem vakit ekranda görünür hem pusula ve bir çok şey var tavsiye ederim
Teşekkür ediyorum Bakicam
Cevap
6Cevap
orda göstermiş ya zaten işte pembe oka doğru durucaksın
Ya ama bir cami var burada sanki tam tersi olarak kılıyorlar
ya manyak madem dalga geçme amaçlı değil gerçekten öğrenmek istiyosun o zaman yaz nete öğren burada imam olduğunu kim söyledi sana namaz vakti :D
Yazdım nete öğrenemedim nasıl öğreniyoz çokbilmiş
pusulan var mı
Yok
yakınında görebildiğin bir cami minaresi var mı
Yakında cami var ama mimaresine göremem yarın çıktığımda bakarım nasıl olacak ki?
Sual: Türkiye takviminde kıble saati diye bir şey var. Bu nedir?
CEVAP
Her şehir için gösterilen Kıble Saati Vakti'nde, güneşe doğru yüzünü dönen kimse, Kâbe yönüne dönmüş ve o yerin kıblesini bulmuş olur. sen bununla bak kıbleye senin için en kolayı bu :)
Vay kolaymis teşekkür ederim. :) bir bakiyim ben o saate
rica ederim din kardeşime yardımcı olabildiysek ne mutlu bize :)
Oldunuz oldunuz sağolun :)
Ac normal pusulayi dogu ile guneyin tam ortasi iste yani guneydogu kibledir
Not: (ateistim )
Teşekkür ederim
Rica ederim
Not:(ateistim) bu ne la?
@Marilyn__Manson ateist ama senin gibi dalga geçmedi yardimci olmaya çalıştı. Bende onun için dua ettim Allah imanı nasip eder inşallah.
Guney dogu dedimya arkadasim neden dalga geceyim dogrusunu yazdim sen muslumansin daha iyi bilmen lzm die ben ateistim ddm arastir anlaminda okudugunuzu anlamiyosunuz daha dın dın konusuyosunuz
Hayır ben onu sana demedim senin görüşün altına yazan kişiye dedim fark ettiysen.
Hmm marilyn ateist anladim ben afedersin uykusuzluk iste
Sana demişki not ateist ne alaka demiş bende ona dedim ki arkadaş ateist ama senin gibi dalga geçmedi yardimci olmaya çalıştı dedim çünkü kendisi bana doğru dön diye dalga geçti. Umarım açıklayabilmişimdir. Tekrar teşekkür ediyorum uyuyacaksaniz iyi uykular.
Anladim aciklaman icin tesekkurler yeni yetmeyi kale almadigimdan cevap verme geregi duymamisyim
Telefona kibleyi gösteren uygulama indir
Bana dön ☺️
Töbe Estağfurullah. Dalga geçmeyin dedim ama.
Dalga gecmedim ki 😰
Sana dönersem ne olacak sana tapmis olcam.
Evet , tapabilirsin sorun yok 😰
Git ya.
Guney hangisi ise
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar