'' insan '' larımız artık duygusuz birer canavar... akli dengesini kaybetmiş kişiler bunlar.
hayvana tecavüz eden karıya kıza hayli hayli eder ve ''insan'' larımız bunu doğal karşılamaya başlar.. kılını kıpırdatan yok fakat sosyal medyaya gelince herkes bülbül maşallah...
Her ailenin hekimi olduğu gibi birde psikoloğu olmalı. olsun! böyle kişiler yetişmesin y-şuan ki çocuklar doğacak olanlar merhameti tanısın başı boş olmasın... böyle diliyorum
cidden bende çok ağlamıştım bu konularda çok hassasım NASIL OLUR da yaparlar demekten düşünmekten yoruldum. Allah ıslah etsin...00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılNeden gittikce kirlenen bir toplum oluyoruz neden neslimiz gittikce igrenclesiyo ben de anlam veremiyorum, Allah islah etsin hikayedeki asıl hayvanı...
00 Yorumla
Eskiden olmayan sapıkların giderek artması marjinallik batılılaşma,
Amerikan pastası filminde çocuk nasıl pastaya sokuyor gülüyorsun aynı b*k baktığın zaman ;)
İnançsızlıklar arttıkça Örf Adet Din İnanç bu kavramlardan uzaklaşıldıkça sapıklık olarak gördüğünüz şu an yaşananlar size çok normal gelmeye başlayacaktır.
Ha tabi ki bu benim görüşüm. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda bilemem ;)00 Yorumla
+1 yılAH o adamı elime verseler...
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılkızım dünya felaket bir hal aldı hepsi şu lanet olası din yüzünden oluyor cinsel aç milyonlarca adamla beraber yaşıyorsunuz... amerikaya falan değil bavulunuzu toplayın batı avrupaya kaçın...
https://www.youtube.com/watch?v=C6HSdNNNM5810 Yorumla
+1 yılBu sapıklıktan öte bişey ya insan olsa böyle bişey yapabilir mi birde video kaydına almış marifetli bişey gibi, Bende izlemiş olsaydım en az senin kadar etkilenirdim ve sövdüğümle kalırdım allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim başka..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. Damacana ya çöken mi dersin, koltuk minderlerine çöken mi dersin. Şeytan bu başka bişey değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Allah hepsinin binbir çeşit belasını versin. Ne diyeyim başka. Onları cehennemde görme dileğiyle...
20 Yorumla
+1 yılKusacam şimdi. Kız anlatma böyle şeyler yaa. Belediyeye şikayet et zehirlesinler o köpek adamı.
Iğyyyyy iğrenç 😫😫10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. psikolojik sorunlu bunlar kedi köpek eşek aklına ne gelirse..
maalesef insanlar insanlıktan çıkıyor..00 Yorumla
+1 yılEvet biliyorum o videoyu ama o ihtiyarın aklı gitmiş sanırım diye düşünüyorum normal insan yapamaz bunu yani kediden tahrik olmak neyin nesidir
00 Yorumlayav sende mazoşist videolar izleyene kadar aç bir kitap oku, kendini geliştirme sonra insanlar niye böyle. ne yapak milleti mi keselim?
02 Yorumla
+1 yılBunlar idam veya öldürülmedikten sonra bu işler düzelmez
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,4b cevap paylaştı. Yorumlari eksileyenler neyin kafasını yaşıyor acaba..
00 Yorumla
+1 yılo. ç bunları zikinden tavana asacan gecende köpeğie tecavuz etmişler kopek ağlıyordu yemınlen insanlık ne hale geldi a. q
00 Yorumla
+1 yılişte bu yüzlerden feministim. Ama inşallah ileride karşıma hayvansever iyi bir insan çıkar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hangi sitelerde geziyosan, gezme oralarda. Bu birinci kural.
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Sana hak veriyorum çok kötü birşey şu an ben bile erkekliğimden utandım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Duvarı delen abazanlar var.
İnsanlıktan nasibini almamışlar01 YorumlaKiyamet alametleri yaklasiyor insanlar insanliktan cikti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldiyecek kelime bulamadım. sen niye öyle video izliyosun delimisin sen yaa. video mu kalmadı da sapık videoları izliyosun
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılee sende izlemek zorunda degilsin. bunu paylaşanları engelle gitsin. ne kadar kalitesiz insan var senin hesabında
sapıklık pislikler hayvan cagız ne istiyor pislikler aşğılık pislikler
allah onları belasını versin00 YorumlaSonumuz guzel bunlarla kendini kiyaslama sen yoluna ben onlari dek geldikce duzelticem merak etme sen
00 YorumlaPsikolojisi bozuk insanlar olsa gerek bunu yapanların
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu yapana aynısı yapacan
Allah belasını versin bunların00 YorumlaIdamı kaldıranı idam etmeli
Diyor bazen insan12 YorumlaIyy okurkan bile kanim dondu tuylerim diken diken oldu
00 YorumlaAdam doğulmaz adam olunur! Hay hepimizin orası kopsun arkadaş neymiş buuuuu böyle!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOFya kızım sen bu işlerle ilgilen me bak piskolojin bozuluyo bu dünyanın civisi falan kalmadı
00 Yorumla
+1 yılla yuh yok artık inanmam cidden mi pzvenk gitsin karıya çok mu zor
00 Yorumla
+1 yılHadi canım sende okadar da değildir heralde nasıl bir zihniyet ki bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Allah islah etsin bu resmen sapıklık ve şerefsizlik
00 YorumlaAllah belasını versin bunların
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılBunlar şerefsiz hayvandan daha aşşalık mahlukatlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 12,6b cevap paylaştı. vallahi erkekliğimden utandım şimdi
00 Yorumla
+1 yılCiddi olamazsın psikolojim bzuldu
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. düşün yani ne manyaklar var
00 YorumlaAllah bin bir türlü belasını versin (AMİN)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. oha hakkaten kedi nedir lan?
03 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. millet ne yapıcağını şaşırdı
00 Yorumlakediye tecavüz mü etmiş ıyyyy. midesiz o. ç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılO nedir çok kötü oldum.
00 Yorumla Dıyecek hıc bırsey bulamıyorum
00 Yorumla
+1 yılOr... u çocukluğundan başka birşey değil. 😡
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok artıkg erçektenmi ya
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyuh ya gerçekten çivisi çıktı ben rastlamadım öyle bir videoya o yüzden çok garip geldi gerçekten.
Cinsel Yaşam konusunda 10,3b cevap paylaştı. Ruh hastası bunlar
10 Yorumla
+1 yılSapiklik resmen ya
00 Yorumla
+1 yılo* çocukluğu.
10 YorumlaOhaa sokakta mi
00 Yorumla
+1 yılYuhhh onlara
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği