Kızlar, İlk Ağda Deneyimim, Tespitlerim nasıl?

Merhaba arkadaşlar bir erkek olarak bugün ilk ağda deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle belirteyim öyle gay falan değilim, aksine evli ve eşinide çok seven biriyim, ağdadaki amaç bakımlı olmak ve kılların hijyenik olmadığını düşünmem. Eşimin yardımıyla tüm vücut kıllarımdan kurtuldum. Aslına bakarsanız zaten öyle aşırı derece kılı biride değilimdir. Bacaklarıma ve göğüs çevreme roll on sir ağda uyguladık pürüzsüz oldu, özellikle bacaklar kızların abartığı kadar acımadı bir iki saniyelik bir acı ve sonrasında hiç birşey yok, göğüs kısmı bacaklara nazaran daha çok acıdı çünkü oradaki deri daha ince o kadar olacak elbette ki o acımada üç dört maksimum 5 saniye sonrası yine birşey yok. Bikini bölgesinde normal makinada eritilen ağda kullandık, o kısımda da acı neredeyse hiç yok gibiydi sadece tam popo deliğimin etrafı biraz acıdı birde ağdanın sıaklığı biraz yaktı onun dışında pek bir acı olmadı. Bacaklarım göğüsüm, popom ve pipimin çevresi tertemiz oldu, kendimi kendimi o kadar rahatlamış hissettim ki anlatamam bundan sonra düzenli olarak ağdamı yapacağım, temizlik çok güzel birşey. Sizler erkek ağdası hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir bayan olarak ağdalı bir erkek ister miydiniz? Bunu da soru lsun diye sordum :) Hepinize sevgiler bir daha ki ağdam ne zaman gelir bilmiyorum ama bir dahaki ağda da görüşmek üzere kendinize cici bakın bacılarım :)
Kızlar, İlk Ağda Deneyimim, Tespitlerim nasıl?