sonucunu tahmin edemedigimiz, bugun ile uzantisi olmayan her sey aslinda suprizdir. ne yasayacagini az cok her insan tahmin edebilir. buna korku kaygi ya da beklenti deriz o. halde bunlarin disinda gelisen hersey suprizdir. yani hayat suprizlerle doludur ama dikkat etmek gerek bokta cikabilir :))
Resimde hiciv edilen hayatın oynadığı nahoş oyunlar, yani yediğimiz kazıklar sanırım :))) Hiç düşünmedim en son ne zaman oldu öyle bir hüsran...
Ama mevzu hayatın sunduğu güzel sürprizlerse ben hayatın en güzel surprizini hala bana yapmadığını düşünüyorum ;) Günü gelir inşallah...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu adamdan daha beterim. Ölümsüzlük iksirini içerken bile muhtemelen boğularak ölürüm. O derece şanssız bir hayatım var benim. Hayat bana hiçbir şey sunmii.
Sürprizden kastım yaşadığım acılar olur çünkü cok mutlu olacak fazla şey yasamadim ve en büyük sürprizi akşam birlikte film izlediğim öptüğüm babami ertesi akşam birdaha görmemek üzere son yolculuğuna uğurladım.
Ona hayatın süprizi değil kazığı denir kardeş :)) şanssızlık der kimi ya da bedevi kutup ayısı meselesi hayat insanla çok pis dalga geçer sonra şahane kahkahalar atar =/
hayat diyince bir garip geldi ama yaşamımda karşılaştığım şeylerden bir tanesi orta okulda aşık olduğum kızın, dersanede karşılaşmıştım ozamanlar. işte bu kızın benimle aynı liseye düşmesiydi ve aynı sınıf aynı bölüm ilerledik, bide ben bu kıza, dersanede aşık olduğum orta okul dönemlerimde, sevgilisi vardı onun, tanımıyodum bu çocuğu, lisede en yakın arkadaşım olmuştu, ayrılmışlardı tabi.
Hayat bana hiç süpriz yapmıyor ki nem hayata hep süpriz yapıyor Hayatın bana tek süprizi benim doğduğum andı sanırım daha sonraki yaşmaımda hep aynı şeyler :) Sonuç olark hayata süprizleri yaşatan benim ben :)
İnsana da en çok şansını kendisi yaratması koyuyor be...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Beni yerin dibine soktu bu hayat daha ne yapsın 😭😭
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Adamla testis geçiyorlar ya şu bir erkeğe yapılacak şey mi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sayısal lotodan iki kere 5 tutturdum. Bir şey daha var bu da sır. Her hafta 6 yı tutturmaktan çok daha öte bir şey..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
inanmıcaksınız ama evli olan sevdigim adamla ilgili bence yazdım ve eşide benceme misillemeli olarak görüş yazdı yani eşide bu sitede takılıyor ama ikimizde gizli kullanıcıydık
Almam deseydin anlardım. Vermeye niyetli değilim zaten, istersen verebilirsin bir kaç tanesini, emperyalist bir insanım, kazıkları dahi sömürüyorum işte.. Gerçi vermiştin sanırım ama olsun bir tane daha alırım..
En İyi Cevaplar