İlginç bir soru oldu ama anlatın bakalım :)
Çok sevilir, böyle bakmaya kıyamadan sevilir ama başka nasıl? :)
Çok sevilir, böyle bakmaya kıyamadan sevilir ama başka nasıl? :)
Tarifi çok mümkün değildir o duygunun. Bazen şairane konuşursun, bazen de ifade edemezsin. Her şeyden korumak, sakınmak istersin. Sahiplenirsin. O hep mutlu olsun, gülsün istersin. Hasta olduğunu öğrendiğinde boğazın düğümlenir. Ona olan sevgini yazarken gözlerin dolar. Hiçbir şeyi konduramazsın. Kusurlarıyla sever ve kabul edersin. Tiksinmezsin. Sabredersin. Kokusunu, sesini, gülüşünü ve sarılmayı özlersin. Her hayalinin içinde yer alır. Hiçbir karşı cinsi gözün görmez. Aile konusu olsa ''sana da, ailene de bakarım dersin. Sen ben yok, senin benim de yok'' dersin. O da ''babamdansa sana güveniyorum''der. Sonra sessizce gider. pişman olur geri gelir. Çok zor da olsa affedersin fakat aynı şeyi yine yapar. Seven her haliyle sever de sevilen kıymet bilmeyince ve sevmeyince hüsran olur.
Bu da çok güzel :)
Sonu güzel olmadı, kısmet değilmiş.
Gerçek ya o yüzdendir
Her Allahın günü kendisine okunmayacak notlar ve siirler yazarak sevilir. Her gece saat tam 5 te yasayamadiklarini düşünüp yaşayamayacaklarin icin bir sigara yakarak sevilir. Hergün onu görmek için dışarı çıkıp goremeyince geceyi uykusuz geçirerek sevilir. Aşkım canım cicim diye sevilmez. Iliskisi olan serefsizdir
Çok güzel ama sonu daha güzel :)
Bazen sessizce seversin. Bazen bağıra bağıra. Bazen sanki bebekmiş gibi seversin, bazende en içten bakışlarınla. Uyurken seversin bazen, bazende karşılık beklemeden.
Çok güzel :)
Çocuğun salıncağa olan sevgisi gibi, saf ve çıkarsız sevilir.
Cevap
7Cevap
başını okşayarak.
https://data.whicdn.com/images/35843244/large.jpg
artigin mesajlari umursamasada sen ona atarsin o mesajlari sana ilgisiz davransada atarsin o allahin belasi mesajlari oyle cok seversinki mal gibi atarsin o mesajlari...
Şehrin kirli şamatasından uzak
Umudu üryan
Aydınlık
Ve yiğitçe
Teke tek bir dövüş gibi..
Orhan kotan..
Kadının saçlarını öpüp koklamak.
Başını okşarsın...
agucuk bugucuk de
Kucakta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar